• Bloggtips
  • Kategorier
  • Design
  • Hanna Carlsson
  • En lyckad dag!

    Datum: 2010-05-31 Tid: 22:54:31 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag har det varit en superbra dag måste jag säga! Det började med att vi skulle hoppa terrängbanan idag på hästprofilen. Jag var lite nervös som vanligt och fick en häst som jag inte riktigt visste hur han var. Men hästen hoppade som en klocka! I vanliga fall så brukar vi ta ett hinder i taget, stanna, undersöka nästa hinder, hoppa det om vi vill osv. Men idag körde vi full fräs genom hela banan i full galopp! Det var så extremt roligt och hästarna frustade av glädje! Min häst hoppades dessutom över varenda vattenpöl och lerpöl eftersom han inte ville bli smutsig om benen xD Haha. Men kul var det. På vägen hem så blev det även full galopp också på galoppsträckan och man verkligen FLYGER fram. Det där är livet, i love it!



    Efter det så var det också så att musiken gick otroligt bra för mig vilket gjorde mig extremt glad. Dessutom så frågade läraren om jag ville sjunga på avslutningen, liksom en vecka innan :S Panik! Jag vill ju, men vet inte om jag vågar eller om jag är tillräckligt bra.. Hmm. HJÄLP!

    Dagen till ära får en bild från Fredriks å Min Luffar-shoot pryda inlägget. Såhär kände jag mig idag! :D

    Efter skolan så följde jag med min bästis till frisören som klippte henne :) Vi köpte dessutom hårfärg så nu har hon fått en total makeover! Hon verkar också ha blivit nöjd med resultatet även om hon först inte var så förtjust i klippningen. Vi såg dessutom på film, Grand Torino med Clint Eastwood, och den va ganska bra. Vi åt mat, drack kaffe och hade det så mysigt så hos Jossan. EN SUPER LYCKAD DAG - med andra ord.

    Men nu står jag inför ett dilemma: Att sjunga eller icke sjunga? Och isf, vilken låt? :S HJÄLP!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    En shopaholics bekännelser

    Datum: 2010-05-31 Tid: 22:36:43 Publicerat i: Film & Böcker


    Den här filmen såg jag igår och jag måste säga att den var riktigt bra! Jag älskar den, haha! ^^ En riktigt kul tjejfilm som innehåller både kläder, snygga killar, romantik och komik! :) Rekommenderar er att se den.
    Betyg: 8/10

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Grattis Mamma!

    Datum: 2010-05-30 Tid: 23:26:58 Publicerat i: Familj & Vänner

    GRATTIS MAMMA PÅ MORSDAG IDAG! :D <3 Världens bästaste mamma är min mamma ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Glassfest på g!

    Datum: 2010-05-29 Tid: 18:03:57 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Var nyss och övningskörde och det gick faktist riktigt bra! Känner att det verkligen är dags att sätta igång och övningsköra på riktigt. Fyller ju 18år i augusti och vill ha körkort så fort som möjligt. Men jag är glad att det gick så bra idag.

    Snart ska jag dricka mitt kaffe som står där nere och kallnar. Sedan ska jag dra iväg till kyrkan på glassfest och efter det en Jesusfest ^^ Haha.. (Jesusfest = som en liten gudstjänst fast mycket roligare, med inte så mycket predikan och en massa skojiga saker istället. :D Musik och sång m.m. KOM OM NI KAN! kl 20.00 i Missionkyrkan, I´ll be there X'3 ) Bäst jag fixar mig i ordning det sista. Blev i alla fall en liten uppdatering. Men bye.


    Vilken glasssmak är din favorit? :D JAg älskar himmelsröra, choklad och polka. Du då?
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Present-tips? :)

    Datum: 2010-05-29 Tid: 12:50:33 Publicerat i: Hanna har ordet
    Jo, i morgon är det ju då Mors dag, nu undrar jag om någon har några bra tips på presenter man kan fixa till henne? Vi har redan fixat lite men jag skulle vilja fixa en sak till. Så någon som har något tips? :D

    Vad köpte du till din mor på morsdag? :)


    Haha, det här vill man väl gärna undvika i morron? XD Fast ärligt talat så skulle min mamma bli jätteglad för en teckning ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Marknads-dag

    Datum: 2010-05-29 Tid: 00:21:50 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag var det då marknad i lilla Finspång, den största årliga händelsen här omkring så det var ju självklart att jag skulle gå. Först blev jag tyvärr tvungen att gå upp KVART I NIO för att åka med min lilla hund till rehabiliteringen. Men allt gick bara fint där. När jag kom hem så stack jag och Natha iväg för att hälsa på min syster som går på Nyhem, en skola som vi liknar med ett fängelse/anstalt. Natha hade aldrig varit där och hon blev seriöst chockad över hur hemskt det var! Och jag som hade trott att den va ganska normal iaf XD Men där ser man. Förresten så va läraren dum som inte lät oss följa med in en liten stund på syrrans lektion *mutter*

    Jag gick med Natha, Johannes och några av hans kompisar på marknaden och upptäckte att den krympt ännu mer sedan förra året. Inte så kul men det var i alla fall roligt att strosa omkring där och kolla in alla häftiga prylar. Jag älskar marknader, de är så mysiga på något sätt. Jag köpte dock inget eftersom jag redan bränt alla mina pengar (A) ehhe..

    Gick på marknaden så gott som hela dagen och träffade Sandra där så vi följdes åt en bit också. Dessutom så hjälpte jag till lite i kyrkans "tält" :) Men jag missade det mesta på grund av lite missförstånd å grejjor så jag fick mest hjälpa till med att packa ihop xD Men det var ju alltid något!

    Nu har jag precis myst ner mig i soffan och fått min fredagliga dos av Talang 2010, Modern Family och Legend Of The Seeker (pax - he´s mine!!!!!!!), så jag är ganska nöjd faktiskt. Ska sova "tidigt" idag tror jag så det här får nog bli dagens sista ansträngning. Btw, någon som vet vart man kan köpa billigt men snyggt nagellack? x)
    Godnatt allesammans!

    Längtar till sommaren, till blommor och sol.. å bad..


    Blev ganska så väldigt sugen på min frysta cheesecake x'3


    Vet att ni sett dessa bilder från förra året.. men men, har man bildbrist så har man!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Gryniga äppelblommor

    Datum: 2010-05-26 Tid: 20:16:12 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Va just ute lite, tog paus från mitt pluggande, för att fota de vackrea äppelblommorna. *Suck* självklart så är inte systemkameran laddad! Jag får nöja mig med mammas lilla digitalkamera som i vanliga fall brukar ta ganska fina bilder. Dessa blev dock helt gryniga och konstiga :( Men jag lägger in endå bara för att liksom.






















    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Ska hundar få följa med på marknader?

    Datum: 2010-05-25 Tid: 16:33:30 Publicerat i: Hanna har ordet
    Hemma och sjuk idag också då. Är dock lite bättre skulle jag tro så det är ju positivt. Vädret är inte alls fint, det spöregnar och är mulet, hoppas att vi går mot finare tider till helgen då det är Finspånga marken här i min lilla stad! Det är något jag verkligen ser fram emot, älskar marknader och det här är ju den största sak som händer i Finspång varje år. Hoppas att jag är helt frisk då. Vad tycker du om att gå på marknader?

    Jag började tänka på alla de som tar med sina hundar när de går på marknad. Jag tycker att det är helt fel, kan nästintill liknas med djurplågeri. Djuren blir hur stressade som helst, det är oftast dövarmt och överallt är det människor som knuffas å trampar på dem i värsta fall. Nej, hundarna kan gott stanna hemma när marknaderna är överfyllda av folk. Jag tycker jättesynd om dem. Det kanske går an om det är kyligt ute och det inte är så mycket folk på marknaden men annars är det hemskt. Har själv en hund och hon får minsann sitta hemma när jag går på marknad, det kan jag lova att hon mår bättre av. Håller ni med?

    På torsdag har jag två prov så det är väl bara att sätta igång med plugget då. Har pluggat lite biologi i alla fall men det är inte lätt när man inte känner sig så frisk.

    Jag vill gärna ha svar på vad ni vill se mer av i bloggen. Kom gärna med tips! :) Tycker ni om att jag har mycket bilder? Eller blir det för mycket kanske? Mer text? Mer tycka till? Jag vet inte, så tipsa gärna!

    Min älsko-pälsko<3

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Zorro och gentlemän :)

    Datum: 2010-05-24 Tid: 19:21:33 Publicerat i: Hanna har ordet
    Alltså, Zorro måste vara en av de bästa filmerna som någonsin skapats. I LOVE IT! Liksom man slåss med svärd, har pistoler, action hela tiden, den är rolig, hästar, snygga människor (ni vet vem jag menar^^) och har RIKTIGA GENTLEMÄN och hjältar!


    Min fråga är: Vart har alla gentlemän tagit vägen? De tycks ha försvunnit allt eftersom samhället har utvecklats. Jag skulle så gärna vilja få känna mig som en sån där vacker kvinna i en hyperfin, fluffig klänning och dansa (riktig dans) med en stilig man. (Okej, kanske hade klagat på den tiden och ni får ta det lite bildligt talat XD Klart att det är negativt med) Detta är något som jag saknar i dagens samhälle, för jag vill ha ett sådant äventyr. Jag vill träffa en sådan riktig tjejtjusare och gentleman, där man verkligen får känna sig som en kvinna! Någon som håller med? Någon mer som vill träffa sin Zorro? (pax)

    GENTLEMÄN, vart är ni?

    Bara för att utvecklingen går framåt så måste ni väl inte försvinna?
    Menar dock självklart inte att det inte finns NÅGRA gentlemän därute, klart det gör det. Men jag tror dock att den stilen har försvunnit väldigt mycket på senare år. Bra eller dåligt? Du bestämmer själv. Det här är min åsikt. Tillbaka till ZORRO-talets MEXICO! :D

    Det skadar ju inte att både hästen och Antonio Banderas är snygga sen heller ^^

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Blommor, sjuk & shopping

    Datum: 2010-05-23 Tid: 15:29:48 Publicerat i: Foto/Fotobomber

    Jajamen. Tänkte berätta lite snabbt om helgen då! ^^ I fredags så var jag ju med Sandra och innan dess hos veterinären på rehabilitering med Nellie Bellie =D Vi fick simträning och massage. De var otroligt imponerade över hur duktig hon var på simningen! Alla var superförvånade så det va ju kul, speciellt eftersom Nellie är så extremt rädd för veterinären och människorna där. Så jag är jätteglad att det gick så bra som det gjorde. Nu ska vi simma ca 2ggr i veckan för att få ordning på lillens ben. Puss på henne<3

     

    Sandra och jag solade och hade det så himla skönt där på en varsin filt i gräste i typ.. 5min.. sedan försvann solen i moln xD Hihi, inte så lyckat. Men vi hade det mysigt ändå.

     

    Igår så var jag i stan och shoppade, trots att jag var sjuk. Jag var verkligen tvungen att åka dit. (förlåt Jossan men ville verkligen inte smitta dig! ;( Jag tänkte ta med dig!!! men trodde inte vi skulle åka å sen är jag ju sjuk som sagt... sorry.) Jag shoppade en massa faktiskt! Ett par sandaler från Deichmann 169:-, linne från Gina Tricot 129:-, vitt underlinne från Cubus 99:-, T-shirt blå/vit-randig från Cubus 99:- (fick den dock gratis :D), ett par jeansshorts från Cubus 199:-, snygg linne/klänning blå/svart & vit -randig från Vero Moda för 160:-. Är mycket nöjd med mitt köp faktiskt =D Dessutom så handlade jag balsam från Tresemme (det där professionella vet ni!) för bara 39:- på ÖoB!! Wooow.. kostar ju typ 70:- annars!

     

    Efter stan så kom Johannes, Simon, Natha, Maria och Nichlas och frågade om jag ville vara med på Kubb, jag sa givetvis ja! :) Vi vann också! :D Hihi, hoppade även studsmatta, spelade volleyboll och testade den nya videokameran som pappa köpt. Mycket roligt. Blev även att grilla till kvällsmat och en bra film med nybakad hallonpaj och rabarberpaj.

     

    Idag mår jag inte så bra så jag slappar mest. Tänkte kasta in lite bilder från i fredags också. Så here they come!

     

    HAHA vet inte vad hon gör<3






    Snygg bakgrund? Eller inte -.-




    Snart får vi smultron! :D




















    Sandra å jag solade :D <3
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Photo-shoot: Luffare (del 2)

    Datum: 2010-05-21 Tid: 21:24:29 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Alla bilder är fotade av mig, Hanna Carlsson, så acceptera COPYRIGHT-LAGEN, tack! Varken jag eller Fredrik tillåter att några bilder kopieras.


    Trying to get away


    Liftare


    Grafitti


    Broken


    Happy face


    A happy backpacker


    Despair


    Puppy eyes..


    Change direction


    Out in the light..


    Color


    Stay cool


    Sol-dyrkare


    GAAH!


    Praying for a solution..


    Prima Balleriiiina..



    Stamp on the ground, jump, jump, jump


    Strong
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Photo-shoot: Luffare (del 1)

    Datum: 2010-05-21 Tid: 01:01:01 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Som jag redan talat om för er så drog jag och Fredrik ut på fotorunda i Tisdags. Det blev en hel massa snygga bilder nere vid tågbanan och nu tänkte jag visa resultaten. Ni får inte vara alltför hårda på min "första riktiga photo-shoot" xD HAHa. Jag tycker i alla fall att det blev många fina bilder. Dock så kommer de ju inte helt till sin rätt när de blir så små här på bloggen. Men hur som helst: Håll till godo!
    Glöm inte copyright-lagen! Inga bilder får kopieras, hur snygg han än må vara xD hihhihihi

    (Orkar inte lägga in alla bilder idag. Så det får bli så snart de andra är redigerade. Så detta blir del 1 ^^)




    Färg...


    ...eller svartvitt?


    Hm.. föredrar nog den i färg trots allt, den ger mer :)


    Den här blev bra! :D


















    H&M-reklam bild XD




    Avslutar med dessa bilder för idag. Mer bilder kommer så fort jag hunnit redigera lite ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Provsmak: Luffar Photo-shoot

    Datum: 2010-05-19 Tid: 07:42:46 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Loggar bara in en snabbis eftersom jag inte orkade igår. Ska snart till skolan och efter det ska jag va med Jossan så vi får se om jag hinner logga in. Hur som helst så hade jag en foto-shoot med Fredrik igår nere vid tågbanan. Måste säga att han poserade himla bra och JAG tycker att det blev en massa superbra foton! Så jag lägger in ett litet oredigerat provsmak här på hur de kommer att se ut. Ska lägga upp fler bilder så småningom när de är redigerade. Men håll till godo!


    Det här är inte alls en av de bästa. Men det är ju inget kul om ni får se en fin bild oredigerad redan nu =D Men nu får ni iaf ett hum om vad det kan va för bilder. ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Andra delen av fotona =D

    Datum: 2010-05-17 Tid: 23:02:10 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Äntligen kunde jag ladda upp bilder! :) Så här kommer dem.




















    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Projektdag

    Datum: 2010-05-17 Tid: 22:31:23 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Idag var det projektdag i skolan så det var ganska okej. Lite långtråkigt kanske dock, det är ju så otroligt mycket som ska göras! Vårt projekt känns dock väldigt bra. Vi ska marknadsföra det naturvetenskapliga programet genom att göra en ROLIG film som visar den RÄTTA sidan av NV xD Vi ska även göra lite enkäter och liknande. Hoppas att allt går bra. Vi var dessutom på affärslunch eftersom maten i skolan inte föll någon av oss i smaken, så vi begav oss till pizzeria Meri istället ^^

    Efter skolan så möttes man av solsken. Hemma la jag mig för att slappa ett tag på hammocken med syster vid min sida. Hittade ingen att va med idag till min besvikelse. Men när jag och Maria laddat batterierna efter skolan så begav vi oss ut på skogsäventyr med hunden i släptåg. Det var skojigt.

    På fredag ska jag gå på rehabilitering med Nellie (för knäna). Antagligen vattengympa. Så det är bra.
    I morgon ska jag själv ÄNTLIGEN till sjukgymnasiet för att kolla upp min onda rygg, nacken och knäna. Det är så pass dags nu känner jag. :)


    De här URSNYGGA sminkningarna gjorde jag och syrran för ett tag sen XD HAHa.. vi va "väldigt seriösa".


    Lite foton av min syster.




    Måste ju slänga upp ett par bilder på syrrans berömda KATTSTRUMPOR HAHA XD

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Kladdkaka med Hallon-cheesecake-fyllning

    Datum: 2010-05-17 Tid: 22:08:42 Publicerat i: Bakning & Recept

    Kunde tyvärr inte ladda upp bilden men kan tala om att den är EXTREMT Smarrig! Supergott! =D Har bakat den en massa gånger nu X)

    Till en kaka:

    150 g smör

    1 dl kakao

    3 ägg

    3 dl strösocker

    2 tsk vaniljsocker

    2½ dl vetemjöl

    Cheesecakefyllning:

    150 g cream cheese

    1 äggula

    3 msk florsocker

    1 msk vaniljsocker

    Garnering:

    1 näve styckfrysta hallon

     

    Kladdkakan: Smält smöret i en kastrull och vispa ner kakaon. Låt svalna. Rör ihop ägg, socker och vaniljsocker. Blanda ner mjölet i i äggsmeten tillsammans med smör&kakaoblandningen. Blanda runt med en slickepott. Smöra en rund kakform med löstagbar botten. Bröa med kokosflingor. Häll ned smeten i formen.

    Fyllning: Rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Rör till en slät kräm/smet. Klicka fyllningen över smeten. Dra lätt med en gaffel så kakan blir lite marmorerad. Garnera med hallon och sätt sedan in i mitten av ugnen, 150grader i ca 30 minuter. Den kommer vara geggig i mitten, men låt den svalna i kylen i ett par timmar (helst under natten) så blir den perfekt, krämig och god!

     

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Konfirmation & Stan-tur

    Datum: 2010-05-16 Tid: 23:42:42 Publicerat i: Familj & Vänner
    Idag konfirmerades min söta lillasyster =D Det blev ett jättefestligt möte i kyrkan och sedan kom släkten med kusinerna hem på fika och presentutdelning. Väldigt lyckat skulle jag säga. Kladdkakorna med cheesecake+hallon-fyllning blev supergoda dessutom, så de gick åt som smör i solen. Alltid kul att se att man bakat goda saker så nu ska jag syrran, kusinen Sofia och brorsans tjej Natha starta café med hembakat! SSSSMARRIGT värre! Ni kommer väl?

    Efter fikat, då alla gått hem, så drog jag, Johannes, Natha, Maria och hennes kompisa Bea iväg på en crazy tur till Norrköping där Natha shoppade loss och vi gjorde en massa heltokiga saker X) Väldigt roligt! Kan ju säga att vi INTE behövde energidrickan jag köpte xD Vi klarade oss utmärkt utan den. Hoppas Maria uppskattade turen i kundvagnen.. hihi ^^

    Kan tyvärr inte ladda upp några bilder, sur blir jag.. Men lovar att göra det så snart det går! Tror att veckan blir ganska ledig så jag borde hinna med bloggen =D I alla fall när vädret inte är så fint.
    Titta gärna in snart igen så får ni nog se lite mer fina bilder!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Nästan sommar idag! =D

    Datum: 2010-05-15 Tid: 23:58:55 Publicerat i: Foto/Fotobomber

    Jaaa, jag har haft så otroligt mycket att göra att jag inte hunit/orkat med datan alls. Så nu känner jag mig skyldig att ge er lite fina bilder åtminstone! Idag har jag jobbat hela dagen med att städa, baka och planera inför morgondagen. Syrran ska nämligen konfirmera sig så det kommer en massa människor hit i morgon på fika :) Tre kladdkakor med cheesecake+ hallon- fyllning fick det bli. Tog superlång tid att baka dem men gott blir det nog i morgon! Har dessutom skrivit på min musikuppsats som är så gott som färdig nu. Hoppas verkligen att den blev bra för jag har inte läst igenom den så noggrant. Får fixa det i morgon, just nu känns den ganska flummig.

    Idag var det supervarmt och helt underbart väder i lilla Finspång! Jag hoppade högt av glädje när jag såg solskenet och det gröna gräset, drog på mig de korta sommar-jeans-shortsen och gav mig ut i trädgården med kameran i högsta hugg! Ehm. jaa. bilderna blev väl sådär eftersom det blev en 5minuters photo-shot! >.< Så acceptera det xD HAHA. Men här kommer dem.

     















    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Skola skola skola skola skola skola...

    Datum: 2010-05-09 Tid: 13:27:32 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Jo jag lever, men har fullt upp. Skoljobb hela helgen. Yay..............................................................
    Ska skriva nåt riktigt spännande när skolan gett mig fritiden tillbaka. Tänkte bara skriva en liten uppdatering så ni vet att jag finns och faktiskt inte glömt bloggen. SKOLANS FEL! :)
    Bye!

    Tur att hunden är glad i alla fall..

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Kolmården

    Datum: 2010-05-06 Tid: 23:42:52 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Idag var jag i kolmården med klassen och måste säga att det var väldigt kul och intressant. Vi fick en uppgift att välja ut en varsin gorilla eller schimpans i par som vi sedan skulle studera i en timme och skriva ner allt den gjorde. Jag och Linda valde gorillan Enzo eftersom ingen annan valde en gorilla så vi tänkte va lite sådär annorlunda. Vi valde den piggaste och livligaste av dem eftersom det skulle bli roligast så. Sedan satte vi oss ner för att studera. Men gissa vad den lilla skiten gör då? Den lägger sig och sover! Dumma apa >.< Den vaknade i alla fall till liv efter ett tag, men det var ganska tråkigt att bara sitta och glo på en sovande gorilla.

    Vi gick runt och kollade på djuren också så det blev lite foton. Dock inga bra eftersom jag fick låna mammas kamera då alla andra var upptagna och den är inte så bra att ta foton med på långt håll.  Hur som helst så var det en härlig dag, även om det blåste väldigt kallt. Vi hann i alla fall med att gå på delfinshowen också! Jag bara ÄLSKAR delfiner! De är så enastående, intelligenta och vackra djur.. :) En sådan skulle man ha i badkaret xD

    Nu kommer några bilder. Tyvärr så är de ju inte så fina då, som jag sa, eftersom jag inte kunde zooma nåt och tog dem assnabbt efersom jag trodde att betterierna skulle ta slut xD Men bättre med lite halvfina bilder än inga alls? :D


    Linnea framför Schimpansinhängnaden. (de va inte där)





    Här var i alla fall Gobi-aporna (?) ute!




    Linda och Hampus tyckte mycket om dem och deras "siren-ljud" :D


    Sälles va åsså där :D






    Tigrarna tog sig ett vårdopp! =D




    Savannen - assså ursäkta om motiven inte är så fina xD hann inte med att fota snyggt. Även om jag älskar kamerans fina färger!










    Ökeeeeeeeeeeeeeen XD








    Fick till och med syn på en snöleopard! :D Vi hade tur sa dem X)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    How to Train your Dragon

    Datum: 2010-05-03 Tid: 22:22:25 Publicerat i: Film & Böcker



    Har då sett filmen Draktränaren eller How To Train Your Dragon som den heter på engelska och måste medje att den var RIKTIGT bra även om den inte alls var så som jag trodde. Den är väldigt snyggt gjort och är mycket rolig. Toothless är så himla söt<3 (pax) Gerard Butler har ju också rösten till en av vikingarna så det höjer ju standarden avsevärt xD Haha. Om jag ska klaga på något så måste jag säga att jag inte alls gillade rösten till huvudpersonen Hickup. Den var för vuxen, grötig och konstig. Inte så kul. ANnars var filmen mycket bra och jag ser den gärna igen!
    Betyg: 7½ / 10

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Kittää-day

    Datum: 2010-05-03 Tid: 22:14:48 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Jah då var det dags för en uppdatering igen då. Idag har jag och syrran varit så himla duktiga att vi gav oss ut på en låååååång jogging/powerwalk-tur. Vi är så stolta över vår bravad, och helt slut i benen. Hunden fick också följa med och jag skäms över att tala om att den som först ville vända var ingen annan än hunden! Efter ca 2km så ville hon minsann hem igen, men jag och Maria förblev konsekventa och hårda så vi släpade bryskt med henne xD Okej vi var rätt snälla (A) Måste bara tala om att idag var det minsann "Kittääää-day"! Det var katt efter katt utspridda med jämna mellanrum, gömda i hörnen så att vi inte skulle se dem, under mer än halva rundan. Det var seriöst läskigt XD Tror att de planerar en erövring av Sverige eller nåt så jag säger bara en sak: Se upp för Katterna de kommande dagarna!

    Idag gjordes då NP Matte (kurs C), på 4h i aulan. Yey, alla hurrade av glädje när dörrarna stängdes och proven delades ut, eller INTE! Vi talar inte mer om den saken tycker jag, jag gjorde det ju i alla fall :) Efter skolan så hann jag inte med så mycket mer än att plugga och ut på den där rundan. Det får räcka tycker jag. Just det ja, vi skrev färdigt låten på musiken: jag, Fredrik och Erika. Tycker faktiskt att den blir riktigt bra, över förväntan. Så nästa vecka ska den spelas upp för Aksanna - musikläraren. (Skitbra)

    Tack för alla fina kommentarer om den nya designen xD Är dock inte riktigt nöjd själv men whatever. :)
    Ha det bra, pöss!

    p.s Känner att jag behöver fota. Det ÄR på G! SKa fixa det så fort jag kan!


    Haha lägger upp en GAMMAL bild på mig hemma hos Linda där jag gör någon konstig min med munnen xD
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    NY DESIGN!

    Datum: 2010-05-02 Tid: 18:48:42 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Jajjamen nu har jag gjort en ny design då. :) Eller jag är så tråkig att jag har samma  Header men allt annat är nytt. Vad tycker du om den? Den blev väldigt pussigullig vilket jag är tveksam över om det passar mig.. men men.. får la byta om ett tag annars =D Så. Hoppas att ni gillar den! Kände att det behövdes en liten uppfräschning på bloggen 8')
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.