• Bloggtips
 • Kategorier
 • Design
 • Hanna Carlsson
 • Förra helgen

  Datum: 2010-10-29 Tid:00:08:26 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Lovade ju att ni skulle få höra lite mer om helgen och man ska hålla det man lovar! I fredags kom nämligen Simon på besök ;) Simon är en trevlig kille från den lilla, lilla staden Bredaryd som kom för att hälsa på mig i den stora staden Finspång. Det blev verkligen superkul! Tyvärr så var väl inte vädret det bästa så det fanns kanske inte jättemycket att göra.

  Första kvällen så kollade vi på idol och han fick socialisera sig lite med mig å familjen x) (Kunde ju liksom inte missa IDOL bara för att han va här... xD Haha Naevars). Efter det gick vi ut i husvagnen, Simons lilla 'hem' för helgen, där det är lite lugn och ro från min stökiga familj, och resten av kvällen (och en bit in på natten) försvann när vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Var riktigt mysigt :)

  Lördagen började med lite sovmorgon, vi var helt överens på den punkten xD, och efter en god frukost så bestämde vi oss för att det minsann fick bli lite bio till kvällen. Och så började kampen mot min "älskade" dator som inte alls tyckte att några biofilms-trailers var värda att se. Gick verkligen inte så det slutade med att vi såg trailern på Simons mobil istället. Fungerade utmärkt. Vi bestämde oss för att se The Last Airbender i 3D, visade sig vara ett mycket bra val. Vill tillägga att Simon fixade min dator under helgen, nu funkar den riktigt bra! ^^

  Vi hann med lite biljard nere i kyrkan också. Tro det eller ej så VANN jag faktiskt de två första gångerna! Kan knappt tro det xD Att det berodde på att Simon råkade knuffa i åttan behöver vi kanske inte tala om... De tre sista gångerna förlorade jag dock.. :( xD Simon är jätteduktig på gitarr så det blev även att sitta och lyssna till en del gitarrspel, så underbart mysigt tycker jag :) Måste verkligen lära mig att spela själv.. Efter lite kvällsmat och American Funniest Homevideos så var det dags att åka till stan för att gå på bio. Filmen var skitbra och det blev en riktigt nice kväll!

  Söndag, tog lite sovmorgon här med, åt frukost och så spelades det lite gitarr. Simon ställde nämligen upp med att spela lovsång för ett par stycken som skulle komma hem till oss på eftermiddagen :) Så nu var vi tvungna att välja ut några låtar och så. Jag tycker att det blev väldigt lyckat och alla verkade uppskatta lovsången riktigt mycket. Tack igen Simon! Måste återigen berätta att han är RIKTIGT duktig på gitarr! Självlärd dessutom, får erkänna att jag är en aning avundsjuk.. xD

  Efter en låååång film, Da Vinci-Koden, och slöande i soffan så var det dags för Simon att åka hem till Bredaryd igen. Så det blev att säga farväl, vinka lite i dörren efter bilen och så var man ensam :( Blev väldigt tomt måste jag säga. Men nu är det ju såhär att JAG ska dra tilll Bredaryd i morron så då får man träffa Simon igen. Det ni! X) Kommer väl inte bli någon uppdatering på bloggen under tiden jag är där, så nu får ni allt stå ut ett tag till.

  Nu  vet ni, om än i korta drag, vad jag hade för mig i helgen :) Myyyyyyycket braiiig helg! (Även om man blev lite mobbad för sin vackra dialekt)


  Hann inte ta så bra bilder :/ ^^ Men här ser ni iaf mig "försöka" spela lite gitarr :D Och så Simon som tålmodigt lyssnade till hemskheterna ^^

  Skicka gärna en liten kommentar så blir jag glad!
  - Jag vill inte ha någon form av reklam.
  - Spamma inte.
  - Skriv ditt namn så att jag vet vem som skriver!
  - Skriv inte kränkande eller opassande/elaka kommentarer, de tas ändå bara bort.


  Namn/alias:
  Kom ihåg mig?

  Din E-post adress:

  Länk till din blogg/hemsida:

  Skriv ditt lilla meddelande här:

  Trackback