• Bloggtips
  • Kategorier
  • Design
  • Hanna Carlsson
  • Kan man bli latare? (A) ^^

    Datum: 2009-08-30 Tid: 22:58:14 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Hm.. idag gjorde jag inte så mycket. Jag var lite med Jossan och vi såg på "That 70 show" :) Det är faktiskt riktigt roligt. Men oj va lata vi var! ^^ VI låg där framför TV:en till klockan ett och orkade inte röra oss knappt X'D Får man vara så lat ibland? Det var ju faktiskt Söndag ändå... (A)



    Resten av dagen så har jag bara slappat så det är inte särksilt intressant att skriva om. =D Jag har kikat lite nogrannare på mina presenter från igår och är så glad över dem. :D Sanni, dina kakor var supergoda! ^^ Linda, jag har inte smakat på dammsugarna än, ville spara dem lite (A) ^^ Sandra ditt ljus är superfint och jag ska hitta en plats åt den x'3 Jossan jag ÄLSKADE "Bästis-boken" :D Verkligen jätteroligt att läsa och stenen är superfin<3

    Ska lägga inte en bild på mina presenter en dag kanske. Men hmm nej.. några kommer ju att vara uppätna så det kanske inte blir så lyckat X'D Hihi..

    Nu tänkte jag skriva något intressant här då.. SÅ vad ska det bli.. nej okej.. jag struntar i att vara intressant och fortsätter vara ointressant i det här inlägget då. Men så fåre bli! Får skriva något kul nästa gång.
    BYE BYE!
    Ha det så bra! :D
    Tjingeling.
    / Hanna
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Lördag = PARTY!

    Datum: 2009-08-30 Tid: 22:49:55 Publicerat i: Familj & Vänner
    I lördags så hade jag fest. HEhe, det blev ett litet Pyjamasparty och mina kompisar kom hit och vi åt mat, sjöng singstar, åt glass och såg på tv ^^ Haha. Jag tyckte att det blev en riktigt lyckad fest iaf.. Till "kvällsmat" så åt vi fajitas :) MYCKET starkt men enligt MIG, mycket gott! ^^ Hehe.. när vi hade ätit klart ås fick vi sitta å vänta på Fredrik osm kom typ mer än 1h försent  :) FYYY på honom. Men tillsist så kom han och vi satt å skrattade och pratade ett bra tag.



    Singstar va superskojigt. Alla sjöng OERHÖRT vackert men jag tror att jag å Fredrik nästan va värst X'D Jossan tillhör kanske också den kategorin... hömm.. :)  Efter ett tag så blev alla så fasansfullt sugna på glass så vi stack ner för att göra lite Marängswiss. SAndra rullade glasskluttar och Sanni brände chokladsåsen medans jag hackade bananer så det sprutade om det. Resultatet blev i alla fall bra, trots att glassen BADADE i chokladsås. Jag erkänner.. JAG ÄR DEN SKYLDIGE!



    Vi skulle se på film också.. men ingen dög och vi kom inte på något.. Och så var ju Jossan tvungen att gå  ut med hunden eftersom henens föräldrar var borta (och jag var hennes barnvakt^^) så vi gick hem till Jossan istället som (för ni som inte redan vet) har filmer nog att starta en Filmuthyrningsfirma.


    Linda tappade vi hemma hos med och Sanni och FRedrik försvann på vägen. Tillsist så var det bara jag, Sandra, Jossan, MAria och min tunga packning (som min lilla packåsna, Jossan, lovat att berätta åt mig men ICKE SA NICKE) kvar. Men det gjorde inte så mycket. Klockan var ju faktiskt elva. Men vi kollade ju i alla fall på Harry Potter (tvåan: Hemligheternas Kammare) och hade mycket mysigt även om Maria och Sandra stack hem innan det OERHÖRT spännande, blodisande slutet..  Så vare bara jag å Jossan kvar ^^


    Hihi de va så små i den här filmen! ^^


    Haha, så vare slut på den dagen! :D Mycket rolig och vi (jag å Jossan å TIndra) somnade vid ca tre, okej TIndra snarkade nog typ redan vid halv tolv men ändå. :)

    EN LYCKAD DAG! ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Beutiful..

    Datum: 2009-08-29 Tid: 12:15:58 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar



    Kärlek, älskar, saga, glittra, sårbarhet, ängel, tro, mirakel, hjärta............

    Vilket ord är det vackraste ordet du någonsin hört?

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Finding Neverland.

    Datum: 2009-08-28 Tid: 23:16:55 Publicerat i: Film & Böcker


    Såg just den här filmen då. DEN VAR SKITBRA! Jag älskade den! :) Filmen handlar om mannen som skrev sagan om Peter Pan och landet Ingenstans. Man får se varifrån han får sina ideer och en massa. Vill inte säga så mycket för det är inte kul. Men den var så himla bra! :) Gullig, Sorglig, romantisk, underbart BRA-spelad, fantasifull, vacker, mystisk..... oh jag älskar sånna här filmer. :) Jag trivs i sagornas värld och den här filmen drar verkligen in dig i sagan (utan att vara för overklig och konstig)! ^^ Har alltid älskar Johny Depp och hans filmer och han gör den här filmen verkligen superbra! :D MYCKET SEVÄRD ^__^ 

    Jag vill också till Neverland..
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Min fest på G ^^

    Datum: 2009-08-28 Tid: 23:09:40 Publicerat i: Hanna har ordet
    Idag så har jag varit med Jossan. Hon kom hit ungefär vid lunchtid och så väntade hon lite medans jag åt. Efter det så blev det t ill att snacka om en massa som hänt under dagarna då vi varit separerade X'D Hehe. Jossan hade mycket att berätta och efter en hel del skratt så gick vi för att..... *trumvirvel..... KOKA KAFFE! (barabambambampaaaa!) Haha så himla ovanligt asså.

    Så vi såg på Tyra Banks show som handlade om Tonårsförhållanden, misshandel. Usch det är så himla hemskt! Hur kan man slå folk sådär? LIksom.. hur kan man misshandla någon, se hur personen bryts ner iför ens ögon.. det är ju så himla fruktansvärt. Tänk vad många kvinnor (framförallt) som misshandlas i det tysta. De som gömmer sig i mörkret under den ljusa fasad de bygger upp.. Det är så fel!


    Det är fruktansvärt!

    EFter Tyra Banks show så såg vi på Top Model och efter det så började vi planera inför min fest. Hehe. DEn är ju som sagt lite sen (fyllde 1aug) men nu ska den i alla fall bli av. Jossan kom på den härliga ideén att vi skulle ha pyjamas-party och det tycker ju jag låter underbart! ;D Tänk så skojigt det kommer bli.


    Äpplen från vår trädgård är godast. Sötaste syrran på bilden :)

    Jossan stannade tillräckligt länge för att vi skulle hinna gå ut och äta lite äpplen från träden samt göra en massa URFÅNIGA pruttljud på armarna X'D Haha. Undrar vad de som gick förbi vårt hus trodde egentligen. HIHI ^^ Men liksom, spela roll ^^ Jossan åt även mat hos oss och vi började se på en film (som jag skriver om i nästa inlägg ^^) men sedan kom Jossans mamma med bilen och hämtade upp henne på väg hem från jobbet. :) EN skojig dag. Hoppas på en underbar morgondag!  :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Trollskogen med Linda och snart barnvakt ^^

    Datum: 2009-08-28 Tid: 14:01:53 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Snart kommer Jossan hit och så ska jag vara barnvakt åt henne hela helgen. Ikväll blir det nog filmkväll och lite sånt ochd et ska ju bli kul! :D I morron ska jag nog kanske ha min "fest" :) Det vare väl skojigt? Fast det är ju typ.. 27 dagar försent x'D Haha, men bättre sent än aldrig liksom! :)

    På morgonen så hade jag bara en lektion mellan klockan 10 och tjugo över 11. Vi hade biologi och skulle "beskriva ett ekosystem" i typ en skog eller nåt. Linda och jag valde skogen hemma hos mig så det var bara att vakna, hämta Linda i skolan med moppen, åka hem, hämta hunden, gå till skogen och undersöka och sedan gå hem. :D Mer än så var det inte! Dessutom så var det riktigt mysigt i skogen ^^

    Mer skriver jag senare.. kanske...
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sandra & Hanna flummar scones :)

    Datum: 2009-08-27 Tid: 23:04:42 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag så var jag i skolan  som vanligt och tråkade och så. Sedan så var jag med Sandra och detv ar mycket skojigt! ^^ Hehe.. Först bakade vi scones som blev MYCKET goda. :D Hehe.. Scones är så bra eftersom det är lätt och snabbt att laga, det kan varieras i många olika smaker, kan göras mer eller mindre nyttigt  och passar utmärkt som mellanmål. SÅ mer Scones åt folket!


    Sandra är så himla söt! :)


     Sedan så satt vi och kollade ett litet tag på tv. Därefter så satt vi och skojade och prata, datorn, kollade foton och en hel massa saker. Mycket roligt hade vi. Strax innan sju så gjorde Sandra och jag en deal. VI skulle kolla på "How I met your mother" om hon drack en kopp kaffe med mig X'D Haha, så blev det och ner sprang vi för att koka kaffe. Bara eftersom jag är så snäll så tog vi en varsin kokosboll att "skölja ner kaffet med" ^^. Haha. Sedan såg vi på "How I met your Mother", som hackade å störde sig >.<, och Sandra drack riktigt mycket av sitt kaffe faktiskt! :D DUKTIG flicka! :)


    "How I met your mother" äger! :D

    Efter kaffedrickandet så gick vi ner med muggarna (duktia som vi är) och Sandra sa att hon var tvungen att gå hem eftersom hon hade lite läxor och sånt att göra.. SÅ efter ett sorgligt farväl och en med en påse fylld av våra gula krikon (varning! Gasalarm!) så satte sig Sandra på cykeln och lämnade mig i mitt...öh... hemtrevliga hem.


    Coffee-art är så coolt :)

    På kvällen softade jag, såg på TV å lite blaj :) Det var väl i stort sätt min dag! :D HAha.
    KRam på er alla!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    The Wind.

    Datum: 2009-08-26 Tid: 20:34:18 Publicerat i: Film & Böcker


    Haha x'D Va stöört ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Veggitales :)

    Datum: 2009-08-26 Tid: 18:09:59 Publicerat i: Musik & Sång
    Idag har jag  varit i skolan och så har jag varit och joggat. Det blev typ bara 2,3-2,5km men det är ju i alla fall något! :D Hehe, mamma åkte före med bilen och så sprang jag och hunden efter. Mycket uppfriskande och skönt måste jag säga.

    Är det bara jag som VILL Vara en sån där hälsosam människa som tränar och äter nyttigt och VARJE dag bestämmer mig för att "Idag ska jag börja!", men misslyckas totalt varje gång? >.< VIsst jag äter inte godis, tränar då och då, rider en gång i veckan å så.. Men jag stör mig på att man ska falla för dessa sötsaker som finns ändå XD DUMMA SÖTA SAKER! Tänk om man helt enkelt hade låtit bli med att UPPFINNA sånna grejjor. Tänk om alla skulle äta kaninmat (=grönsaker) och andra nyttigheter varje dag istället? Alla skulle må skitbra. Det vore ju RIKTIGT super! Men.. jättetråkigt x'D Man måste ju få festa ibland, eller hur? 


    På tal om grönsaker. Detta måste checkas in! :D HAha jag är ett litet Veggietales-fan X'D



    Någon som har ett litet träningstips som man kan göra hemma utan en massa huxflux å grejjor? :) Bra med tips! ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    A cup of tea, please.

    Datum: 2009-08-25 Tid: 22:37:11 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idga har jag varit i skolan och gått hem till Jo-Anna med Jossan för att få fika och prata lite. :) Det var mysigt och vi fick te som luktade godis! ^^ Resten av dagen har jag slappat. Får se vad som händer i morrn. Känner att detta blir ett otroligt trååååkigt och oviiiiktiiiiigt inlägg, men whatever. Skyll er själva om ni läser liksom X'D


    Vad föredrar du, kaffe eller te? :)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    SKolan..

    Datum: 2009-08-25 Tid: 13:02:09 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Sitter i tråkskolan..... Väntar på att få komma in på dagens sista lektion -> Engelska med en "väldigt bra lärare". Wohu *sarkastisk* Maten var äcklig och jag vill hem :D Hehe. Det är ju så fint väder och jag vill inet slösa bort min tid med att sitta i en tråkig skola då :)


    Föresten, någon som säljer en Crosstrainer till billigt pris? Eller kanske känner någon som gör? Jag vill så gärna köpa en! :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Stenviken in my heart<3

    Datum: 2009-08-24 Tid: 20:48:26 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Nu tänkte jag lägga in lite bilder från dagen =D


    EN bild från mitt älskade Stenviken<3


    Mitt paradis på jorden<3


    sun shining down on me..


    SJön :)                                                     |                Nellie<3








    (klickbara bilder)


    (klickbara bilder)



    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Yihaw, good books, sunshine and movie.

    Datum: 2009-08-24 Tid: 19:29:56 Publicerat i: Film & Böcker
    Idag fick jag äntligen rida igen! :D Har ju inte ridit på HELA sommarlovet och så det var verkligen dags nu tycker jag. Vi fick välja hästar och hämta dem ute i hagen, självklart tog jag Wayfarer<3 Det visade sig att vi har fått Cissi istället för Jessica som lärare nu vilket jag tycker är SÅÅÅ himla bra!! ^^ Jag lärde mig (helt seriöst och utan att överdriva) mer på denna lektionen med Cissi än vad jag gjorde på hela förra året! Snacka om skillnad. Cissi säger till mig vad jag ska göra och hur jag ska göra det och det är ju det jag vill! Hur ska jag kunna lära mig om iingen säger hur man gör liksom? SKITGLAD! :) Jag ramlade ju inte ens av X'D

    SKolan för övrigt var ju rätt okej. Men det är väl klart när jag och Linda är så ägiga? X'D Jag lånade en bok som min syrra sa verkade bra, "Om jag inte hade sett honom", av Kevin Brooks. Måste säga att jag tror att jag kommer gilla den. Inte som min kära Twilight (som jag för att skryta gillade LÅNGT innan filmdebuten och Twilight-epidemin >.<) Någon som har läst boken?


    Någon som läst den?            |  Wayfarer<3

    Efter skolan så gick jag hem i värmeböljan och höll på att kolavippa på kuppen. Men jag klarade mig hem med den tunga väskan av ridutrustning och jag slängde mig genast fram till kylskåpet för att hugga nåt att äta. (Fisk i skolan  = blööööh)

    Så vad har jag gjort mer idag? Jo jag åkte ut med mamma, Maria och hunden till Stenviken där vi fotade och slappade på bryggan ett tag. Solen är så underbar och jag vill inte missa en enda sekund av den! >.< Usch vill inte att höstens mörker ska komma och dra med sig trötthet och göra en deprimerad >.< Nej det vill jag inte! Jag vill ha mer sommar! Jag missade den i år och jag saknar den :(


    Filmen jag köpte :) Är den bra?


    Efter Stenviken så åkte vi och handlade, vilket behövdes efter min hungriga rensning av kylskåpet. Köpte en film för 59kr, "Finding Neverland" med Johny Depp och Kate Winslet. Har velat se den så länge och jag tror att den är superbra. Det är ju liksom Johny Depp med!

    Det var väl i stora drag min dag idag då. Bilder kanske kommer lite senare. :D Bye bye!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    River Queen.

    Datum: 2009-08-23 Tid: 23:08:57 Publicerat i: Film & Böcker


    Såg just denna film och jag gillade den väldigt mycket! :) Den var spännande, läskig, sorglig, gripande, romantisk............. en mycket bra film! Även om jag inte gillar när de krigar så gick det bra.

    Den handlar om en irländsk kvinna som blir kär i en maorier (?). Han dör och hon lämnas ensam med en ofödd son som hon uppfostrar och tar hand om. Men en dag blir hennes son kidnappad av maorierns pappa (barnets farfar) och hon beslutar sig därför att leta reda på honom. Samtidigt så pågår det en strid mellan engelsmännen och maorierna. Efter sju års letande så finner hon sin pojke men han är nu uppfödd till en maori krigare och hon slits därför åt båda hållen i kriget. Så vilken sida står hon på? Engelsmännens sida där hon egentligen hör hemma eller den sida där hennes son bor och den man som uppfostrat honom och lett henne dit.

    Som sagt, mycket bra film och väldigt sevärd! :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Piano-fingrar.

    Datum: 2009-08-23 Tid: 19:18:47 Publicerat i: Musik & Sång
    Idag fick jag gå upp tidigt trots att jag var skittrött sedan gårdagen. Idag skulle jag nämligen spela "The River Flows In You" i kyrkan. Jag var riktigt nervös, visst har jag sjungit och en massa i kyrkan men aldrig spelat! >-<  :) Hehe, skakis i benen var jag kan man säga. Syrran skulle dessutom sjunga tillsammans med sin kompis Frida.


    Jag önskar att jag hade en flygel..

    När vi kom dit, en aning för tidigt för tat hinna träna, så spelade jag igenom låten en gång, sedan fick det räcka. Jag lämnade över pianot till Fridas mamma så att de kunde repa lite de också ^^ Jag väntade sedan på mitt psykiska stöd Jossan som skulle komma och peppa mig =) Och mycket riktigt så höll hon sitt löfte, antagligen så var det Alicia (som bor hemma hos Jossan ibland) som fick slääääpa henne upp ur sängen och trycka i henne en macka och lite kaffe så att hon orkade hit ^^. Men hit kom dem och spela gjorde jag. Först fick jag totalt hjärnsläpp och spelade lite fel. Men jag började snabbt om igen och sedan, med undantag för ca tre små obetydliga fel, så gick det som en dans! Det gjorde inte så mycket att det satt en massa folk och lyssnade på mig. Fingrarnde dansade över tangenterna och jag och FLYGELN (inget PIANO här inte!!) gick bra överens. Det ända som betydde något just då  var morfar (till vem jag tillägnade låten) och att fingrarna flyttade sig som det skulle. Och jag lyckades faktiskt!

    Efter skönsång från Frida och MAria så var mötet slut och vi fickade och gick hem. När vi väl kom hem så bar det snabbt av (helt oplanerat) till stan så att jag och Maria fick köpa oss lite granna. Jag köpte ett par jeansleggings då mina andra är helt trasiga och MAria köpte sig en supernsygg gul bikini! :D Sedan bar det av hemåt igen och resten av dagen har jag slappat.

    Så i morgon börjar skolan. Får se hur det går. Ses senare! :D BYE BYE! :)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Lördagen

    Datum: 2009-08-23 Tid: 19:02:23 Publicerat i: Musik & Sång
    Wohu, tänkte skriva om va jag gjorde egentligen i lördags :D Dagen började vid halv tolv (ooops) och jag sprang snabbt upp för att äta frukost. Det är nämligen så att just denna lördag så ägde "12 hours festival" rum (en "festival" arrangerad av tre olika kyrkor med kristna konserter och band :) från klockan 12.00-24.00 och dit skulle jag minsann gå! HEhe så jag fick skynda mig och göra mig i ordning och ungefär klockan 14.00 anlände jag, Jossan, Alicia, MAria och FRida till Bönergården där allt det roliga skulle hända. 

    Det fanns sumodräkter, gladiatorspel, kanoter, hoppborg, gungor, åka-ring-efter-båt, dans och en massa massa mer..  DEt var bara att välja och braka mellan allt roligt och ha skoj :) Fanns en hel del människor där och jag säger bara att ni som inte var där missade något VÄLDIGT bra!!!


    HAha, sumodräkter ^^

    Till ungefär klockan 18,00 roade vi oss med en massa olika saker men sedan började förbandet att spela så vi gick för att lyssna. VI lyssnade till två tjejer som sjön g och de var väl hyfsat bra ^^ Sedan kom ett band som jag inte kommer ihåg namnet på men som var mycket roliga och de var helt okej de också. När de hade spelat klart så tjöt mina öron som raketer (har tinnitus) och vi gick iväg för att sträcka på benen.

    Detta resulterade i att vi träffade några bekanta och så började vi passa volleyboll i en ring. Det var mycket mycket skojigt och vissa var väl bättre än andra måste jag nog erkänna.. Det hela gick faktiskt riktigt bra ändå tills jag för tusende gången skulle springa och hämta volleybollen och råkade snubbla på en uppstickande träpinne som varit grund till ett av lekparkens små lekstugor för ett tag sedan. TJooops så låg jag där med näsan i gräset och med benen i luften, alldeles rörd av pinsamhet i ansiktet >.< UCH VAD PINSAMT! MEn det var ett MYCKET graciöst fall ska ni veta!!!


    Föll lika graciöst som en ballerina.

    Vi fortsatte att köra ett tag men sedan så fick vi höra att ännu ett band var på gång och så bar det av, tillbaka till scenen. In på scenen kom inga mindre än "REMISSION"  XD =D=D=D=D=D=D=D=D!!! Hade aldrig hört dem förut men efter bara ett litet tag så stod vi alla och hoppade och klappade händerna i takt till musiken. De var skitbra!


    Bandet Remission.

    För er som inte vet så är Remission ett kristet band från Karlskoga som spelar rock. Mycket bra var dem och vi fick köpa en skiva för bara 50kr, signerad av dem alla :D Så glada blev vi. Måste säga att de var kvällens höjdpunkt. 


    Han som sjöng, Samuel tror jag han heter :)

    Efter CD-köpet så dansade kyrkans dansgrupp "Inri" ännu en gång, kompade av lovsångsteamet och vi stannade och lyssnade/sjöng några låtar. Sedan så beslöt vi oss för att åka hem. Klockan var då tolv och vi skulle alla upp tidigt på morgondagen till kyrkan eftersom jag skulle spela oc MAria skulle sjunga :D När vi kom hem så var det bums i säng och jag somnade snabbt med ringande öron. :) Haha

    Ni som inte kom missade något!! :D (kom nästa år)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Mamma Mia! =)

    Datum: 2009-08-22 Tid: 00:24:25 Publicerat i: Film & Böcker



    Haha, jag såg den här filmen alldeles nyss och jag måste säga att den var mycket bättre än vad jag förväntat mig ^^ Riktigt skojig var den och vem vill inte lyssna på Abbas gamla godingar ibalnd? X'D Haha, en perfekt film för Abba-lovers! :)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    GRATTIS JOSSAN!

    Datum: 2009-08-21 Tid: 19:06:02 Publicerat i: Familj & Vänner
    Nu är det ju såhär att världens bästaste kompis fyller år idag :D GRATTIS JOSSAN PÅ 17-ÅRS DAGEN! =P WOHU! GRATTIS! :)

    Jossan jag hoppas verkligen att du har haft ett bra år som sextonåring och en bra födelsedag. Vill bara säga att du betyder så mycket för mig. Har kännt dig i hela mitt liv och det finns så många minnen så det är ju inte klokt x'D Haha, det är otroligt vad snabbt tiden går! Det känns som om det var nyss som vi lekte fina katter och klättrade i träd ^^ <3 VI hittar jjämt på så himla roliga saker du och jag och jag kan prata med dig om allt. Hoppas att du får en finfin dag och att du får ännu ett härligt år som sjuttonåring ^^

    GRATTIS!


    Jag med Maduza hår och Jossan med en glad min ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Allt å inget.

    Datum: 2009-08-20 Tid: 19:55:19 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag har det varit en lång dag. Skolan masade sig fram men jag har förstått att programerings-kursen nog kommer bli rätt skojig ändå =) Och biologin innebar en superlärare! :D Han verkar dyngbra och det gläder mig.

    I morgon så fyller Jossan är och jag vill åka till stan. Har bara en lektion klockan 10 i morgon så det är superskönt. SKa sova lite<3 Får se vad som händer mer. =D


    Jag är jättesugen på Twister!! En av sommarens absoluta favoriter.
    Fråga: Vilken är din favoritglass?
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    My voice is screaming "I WANNA SING!"

    Datum: 2009-08-20 Tid: 19:47:59 Publicerat i: Musik & Sång
    Åh, jag vill så gärna sjunga. Jag har verkligen längtat efter att få göra det, men nu när jag väl har chansen så sabbar jag den totalt! >.< Grr.. Jag har tänkt på det så mycket, velat, men inte orkat dra igång det och det är tydligen JAG som måste göra det för att något ska bli av. *suck* Vi får se om det blir nån sång för min del på söndag. Jag är så stressad på allt som åker karusell i min hjärna just nu. Så kanske är det helt enkelt bäst att jag skippar det den här gången? Pappa ska fixa så att jag får sjunga snart i så fall =D Men spela piano ska jag! Och fint skare va! Och bra ska det gå! Det är så sant.

    microphone.jpg Microphone image by Miss-Sahara-J
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    The second day..

    Datum: 2009-08-19 Tid: 17:25:39 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Den här dagen har väl varit ganska bra förutom skitont i ryggen >.< Lektionerna är supertråkiga men jag fann att jag i alla fall inte behövde vara ensam på programeringskursen som, by the way, verkar vara rätt kul ändå :) Gillar INTE svenska och engelska läraren >.< Den enda jag inte ville ha och så typ ÖNSKAR hon oss :P Bajs bajs. Nejmen snäll å lite gullig är hon ju men hon  har så höga krav tycker jag =D

    Nu ska jag färga Jossans hår :D HEJDÅ!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Första dagen var inte så farlig =)

    Datum: 2009-08-18 Tid: 18:56:33 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Nu har jag klarat av den första hemska dagen i skolan. MEn ska jag vara ärlig så var den inte såå hemskt som jag trodde. Började halv ett och slutade liksom tjugo i två :) Åh det var ju skönt! Schemat känns rätt sjysst om man jämför med det gamla trots att alla sovmorgonar(stavning? :S) förutom på fredag har tagits bort :/ Men jag får sluta lite tidigare och det tycker jag är bättre än sovmorgonar! På fredagen börjar jag klockan ca 10.00 och slutar vid tjugo över 11 så det är ju SUUPER!  =D Äntligen en bra dag!! ^^ Hihi.

    Efter skolan så gick jag hem och åt, fick ingen skollunch idag, och sedan så stack jag iväg till min Jossan :) Vi softade, jämförde scheman, snackade, fikade på kaffe och bulle ( no waay? X'D) och såg på våra små program X'3 HAHA, seriöst vad lata vi är!! :D Men vi har som vanligt jätteskojigt och kul. :) 

    Det var kul att träffa lite bekanta ansikten idag =D Även om sommarlovet blev ganska dåligt (med undantag för vissa dagar ^^) så känns det ändå som om jag har fått vila lite. Nu ska jag kasta mig in i den grymma världen med min "skräck-lärare" i engelska och svenska >.<  =oP Hon hade nämligen önskat oss! GRRR det är det ändå som känns bajs X'D Haha.. Men det blir nog bra.


    Seriöst Jossan, du har fallit in i fjortisträsket på bilderna X'D   Den där minen har hon på nästan alla bilder som hon tog igår ^^ Hihi, söt med rådjursögon :)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Halv ett smäller det!

    Datum: 2009-08-18 Tid: 11:12:51 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Klockan halv ett börjar tortyren.. *bambambampaaa!* skolan! >.< :P Vi får se hur det bllir den här gången. SKa i alla fall bli kul att träffa lite vänner. :P

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Det var en gång en Hanna..

    Datum: 2009-08-17 Tid: 23:53:22 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Dagen började ungefär som de flesta dagar gör, bortsett från en liten bortglömd detalj. I morgon börjar nämligen tortyren som Hanna så länge fruktat och försökt undvika. Men nu kan hon inte längre gömma sig utan måste inse fakta, idag är dagens sista sommarlovs-dag.

    Smått panikslagen, lite förväntansfull, börjar hon fundera över hur dessa sista fridfulla timmar ska spenderas. Kanske en ensam dag hemma i soffan? Nej. Kanske träna hela dagen? Nej. Kanske ha en bakardag? Nej..
    Hanna funderar och funderar. Idag är nämligen en sådan dag som hon inte har någon aning om vad hon ska hitta på. EN dag där luften bara har gått ur henne och hennes blonda hår passar henne extra bra vid all beslutsångest. Men tillslut så börjar hjärncellerna att röra på sig därinne i huvudet och hon kommer på en ideé, med lite hjälp av mamma, om att sticka till badhusets relaxavdelning med en kompis.

    JA! Det vill Hanna göra och kopplar upp sig på internet för att fråga sin, en aning korkade, kompis, som först inte fattar någonting, om hon inte vill följa med. De bestämmer sig för ett JA och så börjar de kolla öppetider och liknande. Tyvärr så visar det sig då att badhuset är stängt. Med tårfylld blick och en långsam suck skriver Hanna de sorgsna nyheterna till sin kompis och de sörjer tillsammans ett tag. Vad skulle de nu hitta på?

    De bestämmer sig för att leka endå och beslutar sig även för att ringa när de ätit. Hannas mamma som ska iväg bussar hunden på henne så att hon blir tvungen att ta med henne ut på en sväng. Hundar behöver nämligen också gå på toa och röra på sig och med de magiska orden: "Neeeeelliiii-iiee, ssssssskaa vi gå uuuuuut", skuttar Hanna och hunden iväg efter kopplet, kameran och skorna för att sedan ge sig av på en farofylld vandring genom den förtrollade skogen med de mest underbaraste varelser och ting, belägen mitt intill den strängt avgasnings-spridande vägen.

    Efter promenaden bjuds Hanna på nyttig Grillen-mat av sin gode fader. Hon dricker också en god pucko som passar perfekt in på hennes personlighet just denna dag. Därefter ringer hon till sin lilla sork-vän Jossan och efter mycket krångel så beslutar de sig för att Jossan ska komma hit, trots Hannas konstiga humör. När Jossan väl kommer så hamnar de framför TV:en och ser på en massa nyttiga och lärorika program som Top Model, Tyra Banks show och Projekt Runway som innehåller allt inom området: Fjollor, mode och attityd.

    De två vännerna dricker dessutom, eftersom de är såå nytrtiga, starkt beroendeframkallande koffeininnehålllande kaffe och slänger i sig några bullar. Lite gott i magen ska det vara!

    Direkt efter TV programmen så gör de oerhört runda och slafsiga köttbullar. Detta tar dock ett bra tag eftersom båda är bra nog att bra nog att nomineras till "Gordons kitchen nightmares", men köttbullar blir det under skoj och skratt! Jossan klickar med kameran både hitan och ditan och efter matlagningen, och matätningen, så sticker de upp på Hannas rum för att ta lite mer fjolliga foton, vissa bättre än andra. Jossan älskar speciellt mycket en bild på sig själv där hon gör en oerhört vacker grimas. När de grimaserat färdigt så laddar de ur kameran, tittar på lite bilder och så måste Jossan gå hem.

    Så gick det till på Hannas sista sommarlovsdag. En galen dag med skratt och stoj. Fortsättningen kan du läsa nästa dag här på bloggen. Men nu.. nu ska Hanna sova.
    (nedan finns bilder till berättelsen)


    Från promenaden.


    Från skogen.



    Annorlunda vy..


    Vargen på promenad ^^


    Ett onskefullt odjur. :P


    VÄxter från den förtrollade skogen.


    Jossan -den lilla korkade sorken.


    Den konstiga Hanna med en "fråga-inte-vad-jag-gör-min"(smink-lös btw), och så Sorken.


    De utsökta köttbullarna "före" och "efter". =D


    De två små kompisarna som tillbringade sommarlovets sista dag tillsammans<3 :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Ska inhandlas.

    Datum: 2009-08-17 Tid: 15:02:29 Publicerat i: Mode & Shopping
    Dessa saker vill/behöver jag inhandla:


    Proffs Torrschampo: ca 45kr -Kicks

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sista sommarlovsdagen med Jossan.

    Datum: 2009-08-17 Tid: 13:06:12 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Snart ska jag va med Jossan :D JIPPPIIIEEY! ^^

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Vart tog sommarlovet vägen?

    Datum: 2009-08-17 Tid: 11:09:51 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Sista dagen innan tortyren början. Jag ser INTE fram emot morgondagen.

    Nu har jag då typ precis vaknat och ätit frukost. Har ingen aning om vad jag kommer att hitta på idag. Vi får helt enkelt se vad som faller mig in och så där. SIsta sommarlovsdagen.. USCH!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Nittonåring sprutar glass i Söderköping med bingolotto-spelande mormor.

    Datum: 2009-08-17 Tid: 00:32:34 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Idag (söndag) så fyller alltså min brorsa år. Detta betyder att vi självklart ska fira honom. Vi bestämde oss för att åka till Smultronstället vilket var MYCKET skojigt, och gott =D VI gick även till en affär liknande "Glitter" där jag köpte ett snyggt diadem för 10:- När vi kom hem så softade jag lite och så spelade jag bingolotto med min kära mormor :D Vi spelade nere hos henne. Det är så synd om henne nu när inte morfar är med henne.. Hon känner sig ju ensam och så och jag förstår henne verkligen. Därför tyckte hon att det var mycket kul att va med oss. :D

    Tror ni att vi vann något då? NEEEJ, minsann! Så var det ICKE. VI vann inte ett skit rent ut sagt X'D Men det där med Bino ska jag fortsätta med hehe. Ganska kul faktiskt även om det är lite av en "tant-sport" :D

    Nu kommer lite bilder från idag.


    Brorsans paket ^^ Blev inte så många då han bara önskade sig pengar :) Men nåra paket ska han ju självklart OCKSÅ ha!


    Två fina bilder som min syrra fotat.


    Nellie åkte också med till Söderköping ^^


    Pappa och mamma delade på en Mexicana och Johannes tog en Euro.


    Jag å MAria delade på en Mexicana och mormor tog en "Smultronställets dröm" med en blåbärskula ^^


    MEXICANA ^^


    Min söta syster<3 Med det nya diademet ^^ mitt är likadant fast blått!


    Berget i Söderköping ^^


    Söt-syster igen =)


    Avslutar med Smultronställets baneér ^^


    Nej föresten, jag avslutar med en passande bild för dagen ^^ HIHI

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    GRATTIS BRORSAN!

    Datum: 2009-08-16 Tid: 23:47:30 Publicerat i: Familj & Vänner
    Jah, idag grattar vi en underbar storebror som fyller hela nitton år. SNart är du minsann en gammal gubbe! ^^ VIll bara tala om att du betyder jättemycket för mig även om jag skriker och bråkar med dig ibland :P Men vilka syskon gör inte det liksom?

    Du är en bror som man kan lita på till 100%, du ställer alltid upp för en och jag är så glad att jag också får hänga med dig och dina kompisar ibland, trots att jag är jobbig :) Du är en sådan där bror som står för vad du tänker och tycker, envis som sjutton och skulle banka skiten ut vem som helst som gjorde nån av dina nära och kära ledsna. :P EN kille med barnasinne till tusen. Det finns bara en som du, och du är min älskade bror<3 Är glad att du är just MIN bror.

    Jag tror INTE att det finns en bättre bror ändå. Ibland retar du gallfeber på mig men för det mesta så är du super. :) Nu har jag kännt dig i nitton (låååånga ^^) år. FInns så många härliga minnen att tänka tillbaka till. Som när vi lekte fiskar som bodde i örngotten du, jag och Maria. Och när vi lekte "monstret" som du var under filten X'3 Åh vad roligt vi har haft! Men jag minns också nya saker, som rundturer i FInspång i din bil, bio och en hel massa andra grejor. Så himla kul ^^

    Nu vill jag bara önska dig en underbart trevlig födelsedag och hoppas att du bara får det bra. :)
    HIPP HIPP HURRAH HURRAH HURRAH HURRAH, bara-bamp-bamp-bamp-baaaaa!


    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Systrar i rött.

    Datum: 2009-08-16 Tid: 00:30:13 Publicerat i: Familj & Vänner
    Måste bara säga att min syster har gjort om sin blogg totalt idag. Den blev URLÄCKER och ni MÅSTE bara checka in den! :D Hon är så duktig min syster. 

    (KLICKA PÅ BILDEN NEDAN SÅ KOMMER DU DIT :)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Bad day.

    Datum: 2009-08-15 Tid: 19:55:52 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag har det varit en riktigt dålig dag. Antar att det sitter kvar en hel del sedan igår.. Jag har ingen lust med nånting, är skittrött och bara.. gör ingenting.. Tjurig är jag också så folk får verkligen se upp för att korsa min väg. :P Hehe, joh, den där Hanna har humör hon jaaah jaah. Men det kanske alla har ibland?

    Jag ser fram emot morgondagen. Då ska jag och familjen åka till Söderköping för att äta glass på Smultronstället. Det kommer att bli ANDRA gången i år vilket måste vara rekord. Min underbara brorsa fyller år i morgon btw. :)

    Nej jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Har ingen lust helt enkelt.. Hejdå :P


    images
    Någon mer än jag som ÄLSKAR smultronstället? :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Life is hard = Skolan? :O

    Datum: 2009-08-15 Tid: 12:43:23 Publicerat i: Hanna har ordet
    Usch, städa är sååå tråkigt.. >.< Någon som håller med mig? Men det måste ju liksom ändå göras. Tänk vad mycket annat, ROLIGA saker, man skulle kunna hinna med om man inte var tvungen att stääda hela tiden. Om jag skulle lägga ihop all tid jag lägger på städning så skulle det bli VÄLDIGT länge! =P Nåja, sånt är livet antar jag.

    Vill bara lägga till en liten sak som jag tycker var VÄLDIGT konstigt. Det är såhär att min syrra fick en lapp där det står när hon ska börja skolan och så.. Det är ju helt normalt. Men sedan, längst ner på sidan så finns det en bild på ett djur (en söt katt tror jag) som sitter och gråter framför en vissen blomma. Där står även texten "Life Is Hard". Är inte dte helt stört? X'O OOOOJ vad glada och peppade barnen blir att få återvända till tortyren när det står sååå på pappret :o Världens mest deprimerande bild och så "Life is Hard"? Va sjutton ska det betyda? :S Tycker i alla fall jag är stört. Vissa ungar kanske redan har värsta ångesten inför skolan och så skriver de "Life Is Hard" på en bild med en ledsen katt och en vissen blomma!? Det gör ju SÄKERT det hela MYCKET bättre.. störda lärare..



    Här ser ni den MYCKET uppiggande bilden som skolan satte på brevet om att det var dags att återvända till tortyren?
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    ......

    Datum: 2009-08-14 Tid: 09:27:07 Publicerat i: Familj & Vänner
    Idag ska jag då iväg på morfars begravning. Kommer därför antagligen inte att lägga in så mycket.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Planering inför morgondagen..

    Datum: 2009-08-13 Tid: 12:39:20 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Jaja, då var ännu en morgonpromenad över. Det var enormt varmt idag måste jag säga >.< + att det åskade! :'o Så det blev inte sådär jättelångt men det var i alla fall en ordentlig promenad =)

    Idag ska jag baka tio tårtor (ej garnera) till morfars minnesstund efter begravningen i morgon. Jag har också en massa saker att göra inför i morgon så kommer antagligen att ha fullt upp.

    Ska försöka fota nåt fint idag och lägga in :D Har ju varit "lite" lat med det på sistone. AJa, det här var bara en liten uppdatering.. Ses senare :)

    Kolla in min bästis blogg (har gjort hennes design ^^ btw) -> www.LostInYouth.blogg.se


    En bild på de vackra blommorna mormor fick av nära och kära som beklagade sorgen.. p.s Visst är lampan OTROLIGT vacker!! :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Kamerarensning = FOTO-DAGS!

    Datum: 2009-08-13 Tid: 00:23:52 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Har laddat ur kameran nu vilket betyde att jag har en hel del bilder att lägga upp :) Så nu kommer det en massa bilder från den senaste tiden:
    1. Min födelsedag.

    Såhär fin var man i håret då på födelsedagen. :) Stod ett tag med locktången! ^^


    Nellie var också med och firade ^^ Hon är våt på den här bilden, antagligen badat i sjön.


    Maria, Johannes och Natha var också med och firade! ^^


    Supergod kaka med grädde bjöd jag på när mormor och farmor kom förbi för att fira mig =)


    Maria visar hur snyggt jag har sminkat henne dagen til ära X'3


    Pappa, mamma, mormor, Johannes och farmor :)


    Vad tjock jag såg ut X'D | Hehe egopic | Min syster är så faboulus!


    Mariiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa    | Haha jag är en fjortiis X'D

    Efter det så stack jag, Natha, Maria och Johannes till Norrköping där Johannes och Natha bjöd mig på restaurang och bio! :D Super gulligt av dem<3

    2. Sanna och Nellie.

    Så himla fin!


    Älskar denna bilden! Sanna är så himla sööt!


    Sanna: -SKINKA!          |  Nellie: VAAH!?             |   *SLUURP*

    3. Gultebo

    Linnéa                                                     |          Frida


    Maria med sina sovkompisar på Gultebo ^^

    4. Maria egopic ^^

    Lägger in den här bilden på Maria till Jossans ära. Är hon inte lik Michael Jackson eller vad? X'D

    Nu orkar jag inte mer.. :D GONATT!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Soo much to do, soo little time.

    Datum: 2009-08-12 Tid: 23:23:39 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag så har jag varit med Jossan igen då ^^ Hehe, vi började dagen med att snacka lite framför datorn och jag fixade till en liten grej på hennes blogg. Mycket bra blev det =) Efter det så gick vi ut och kokade lite kaffe och tinade ett par bullar (A) (så himla ovanligt av oss X'D Vi gillar variation!!) HaHa, sedan så satte vi oss och såg på Tyra Banks show, Top Model och lite på Projekt Runway. Men efter ca 20min så skulle vi ju till Frälsningsarmén för att duka borden inför minnesstunden på fredag.. :'(

    Efter dukningen så spelade jag lite piano och jag TROR att Jossan försökte sig på en liten andrastämma däruppe vid de högsta tonerna x'D Sedan stack vi hem till mig igen, vi var ju liksom bara TVUNGNA att kolla på resten av Projekt Runway eftersom de liksom gjorde BRÖLLOPSKLÄNNINGAR =D =D =D


    Haha, här ser ni min "Runway-favorit" X'D, Christian.

    Lite opera-träning blev det då vi såg ett klipp från "The Phantom of the opera" på Tv. MYCKET vackert var dte kan jag lova! Hehe, vi spelade dessutom ett underligt spel på karaoke X'D Man skulle styra typ en pinne upp och ner med hjälp av rösten och samtidigt hindra en boll från att komma in i målet bakom en typ ^^ Hehe, när bollen träffade pinnen så flög den i väg mot motståndaren. Mycket intressant spel och vi sjöng så otroligt vackert =)

    En rolig dag som vanligt dåe :)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sagan om pratkvarnen som var ute på morgon-promenad.

    Datum: 2009-08-12 Tid: 12:17:08 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Nu har jag alltså vaknat och gått min morgonpromenad med Jossan. Den här gången blev det inte lika långt men vi gick i 45min :) Det var uppfriskande och mycket kul! Min söta Jossan, dig kan man verkligen snacka om ALLT med! :) Det är så bra.

    Hm, jaah, jag har kommit på att det är JAG som pratar 90% av Jossan och mina promenader X'D Att du inte tröttnar på mig Jossan! ^^ Det är ju inte klokt, inte ens jag skulle väl så ut med mig ^^ Hihi, men så äre. Har man min mamma som mamma så... vad ska man förvänta sig liksom? =D

    Min frukost fick bli ett ynka pyttelitet äpple eftersom vi inte hade nåt annat som dög >.< Men äter man frukost klockan kvart i 12 så kanske man inte behöver så mycket :) SKa ju ändå typ äta snart..

    Nu ska jag städa och sedan ska jag göra nåt annat. Va med Jossan antagligen. Ikväll ska jag i alla fall hjälpa till med dukningen till morfars minnesstund. :( Usch vad jag saknar honom. På fredag blir det begravning, det blir jobbigt..

    Men nu ska jag som sagt städa =D See YAH!


    Det här är Jossan och jag när vi är färdiga med våra promenader. :P
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Headerfix åt Paracol :)

    Datum: 2009-08-12 Tid: 00:18:07 Publicerat i: Familj & Vänner
    Har just fixat en ny header till Fredrik -> www.Paracol.blogg.se
    Kolla in den och skriv en kommentar :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Hannas daaaaaaag.

    Datum: 2009-08-11 Tid: 21:04:42 Publicerat i: Hanna har ordet
    Idag (efer powerwalken) så lagade jag makaroner och köttfärssås ^^ Mycket gott. :) Och efter det så stack jag alltså iväg till Jossan på moppen. Hehe, den startade faktiskt utan krångel! X'D *världssensation*

    När jag kom dit så satte vi oss, tro det eller ej, framför....*trumvirvel*.... TV:en! :D Vi såg Tyra Banks show där de talade en massa om rasism och man fick se en massa undersökningar. Det är inte klokt hur folk tänker nu för tiden! Alla är väl lika mycket värda? Utseendet borde inte spela någon roll och INGEN ska klankas ner på grund av sitt ursprungsland, släkt, utseende, religion osv. Det är ju bara så stört. >.< Blir så himla sur när jag hör sånt där.. :/ Folk som misshandlas i skolan för att de kommer från ett annat land.. människor som blir spottade på när de går ute på gatorna och som får ta emot hemska skällsord av folk som tycker att de är "en underlägsen ras" och att de inte borde få finnas. Det tycker i alla fall JAG är hemskt!



    Efter det så såg vi på Top Model, Projekt Runway, Americans funniest homevideos, och sedan "Den nakna kocken". DEt var mycket roligt. Däremellan så hann vi också med 60st utfall och en del fika som var UTSÖKT. Lite kaffe blev det också, som vanligt :) Länge leve Löfbergs lila! ^^



    Efter det att vi hade sett kockprogramet så blev vi sugna på att "laga någonting". DEt fick bli en smoothie ^^ DEn  blev så himla god! Ingredienser-> blåbär, jordgubbar, banan, mjölk och apelsinsaft. Hur himla god som helst! :D Vi hade väldigt kul med mixstaven också X'D  Haha, jag gjorde fina mönster med den ^^

    Sedan tog vi med oss Smoothien och satte oss på Jossans balkong och spelade Packa Åsnan ^^ Haha, BUYEH, jag vann! ^^

    Sedan stack jag hem.. :) och här sitter jag. =P
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    *pust*

    Datum: 2009-08-11 Tid: 12:59:37 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Nu är jag hemma från rundan igen. Det blev ca 5km powerwalk i regnet. Uppfriskande ^^

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Uppe med tuppen?

    Datum: 2009-08-11 Tid: 10:53:50 Publicerat i: Träning & Hälsa
    Idag är man då uppe med tuppen (klockan är tio i elva) och så ska man utföra sin fettförbränningspromenad med Jossan och hunden :D WOHU! :) SÅ nu har jag bara druckit mitt kaffe och så ska jag iväg. Får se hur långt vi går. TJINGELING!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Gone in 60 seconds

    Datum: 2009-08-10 Tid: 23:38:48 Publicerat i: Film & Böcker
    Såg just den här filmen då ^^ Jag tycker om den :) För dig som gillar snygga bilar, action och roliga inslag så är nog detta en vaaaaaaaaarmt rekomenderad film. =P Hehe, jag gillar bilar x'D

    1967 Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor by frankeesaci.
    Denna snyggingen var då med i filmen ^^ (1967 Ford mustang Shelby GT500 Eleanor) Dock så tycker jag att den skulle ha haft någon snyggare färg.. :/


    (nej jag är ingen bilfreak X'D bara detta inlägget)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Mycket man hann med idag då.. :'o

    Datum: 2009-08-10 Tid: 21:06:13 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag var jag i stan med syrran och Jossan. ^^ Pappa skjutsade in oss till centrum där vi började vår rundvandring. Vi gick å vi gick och vi gick och vi blev hungriga.. Vi hade bara gått ett litet tag då vi alla (=jag å Jossan X'D) var så hungriga att vi blev tvunga att stanna och köpa lite kycklingkebab. MYCKET GOTT var det :D Jossan lyckades på något underligtvis (eller var det kanske på flit? :'O ) tappa en massa sallad i sin fanta hela tiden X') Lite klantigt tyckte jag och ganska äckligt.. Men kanske gillade hon sin sallad på det viset, vad vet jag. Smaken är ju olika ^^


    Vår kebab såg mycket godare ut. :)

    Efter det så fortsatte vi vår farofyllda resa mellan galgar och tyger i alla möjliga kläder. (Jag svär att en tröja nästan fick tag i mig!) Maria lyckades hitta en kjol på Monki som kostat 300kr men som nu kostade 75kr ^^ Hon slog till så stack vi in på Lindex (?) och kastade in Maria i en provhytt  så att hon kunde byta till kjolen X'D Sedan gick vi ut igen. 


    Här är en bild på kjolen som Maria köpte, mycket söt på henne med ett rosa linne till! :)

    Vi fortsatte resan men ingen av oss hittade ett dugg, *suck* så himla typiskt mig.. GRR.. Vi gick iaf. till Pressbyrån där Jossan köpte en vitamindricka som inte smakade nåt ^^ Maria å jag däremot gick till McDonalds och köpte en varsi chokladmilkshake X'D Haha, så nyttiga va vi.  


    Jossans dricka ^^ <----------------------> Min å Marias milkshake X'D

    Efter milkshaken så beslöt sig Jossan för att vi skulle gå tillbaka till Monki där Jossan hittat en kjol som hon KANSKE ville ha och så bar det av igen. När vi kom dit så hoppade Jossan snabbt i kjolen och jag drog på mig en ENORM oversizetröja, som såg ut som ett randigt lakan med hål för huvud och armar, bara för att prova liksom ^^ Tröjan var USCH men Jossans kjol blev "uhlala", så det slutade med att Jossan gick därifrån med en fin Monki-kasse i ena handen.

    Hittade tyvärr ingen bild på Jossans kjol :(

    Därefter så ville vi gå til Myrorna, Maria hade tjatat jättemycket så vi gick ner längst Drottninggatan för att leta efter den. Det gjorde vi inte och jag orkade faktiskt inte springa runt och leta något vidare nogrannt efter allt motionerande. Så vi gick ner och så efter 45min och en missuppfattning så hämtade Jossans mamma upp oss :D

    Inte ens en sånhär slaskig liten Myrorna hittade vi :(


    Efter det stack jag hem till Jossan och vi drack kaffe (nähä?) och åt bullar ^^ Därefter så såg vi typ bara på TV och snackade å sånt.. Det var skoj som vanligt<3 =) Sedan följde Jossan mig en bit hem  =D


    Morgondagens planer: Efter klockan 10.00 gå en morgonpromenad med Jossan, innan frukost. :)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Vaniljbullar på G ^^

    Datum: 2009-08-09 Tid: 18:17:08 Publicerat i: Bakning & Recept
    Idag har jag solat med Natha riktigt länge. Vi dränkte in oss i Saltvatten och det funkade verkligen! :D Lite skojigt tyckte ju jag. När vi hade solat så stack jag och familjen till Stenviken för att bada, återigen. Som vanligt så vart det supervarmt och skönt i vattnet och jag njöt i fulla drag. Vi skojade och trögade oss som vanligt och hade givetvis skoj skoj.

    Sedan blev det dags att åka hem då, Maria och jag ska nämligen baka bullar ^^ Degen håller på att jäsa just nu och sedan ska vi alltså baka ut dem, vaniljbullar blir det ^^
    Någon mer än jag som ÄLSKAR hemmabakade VANILJBULLAR? :)


    Mina bullar förra gången ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Tacksam för svar

    Datum: 2009-08-09 Tid: 14:39:31 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Skulle ni som tittar in på min blogg kunna svara på en fråga? Är oerhört tacksam för svar!

    Fråga: SER MIN BLOGG KONSTIG UT FÖR ER? (ser det ut som om saker och ting har hoppat snett och liknande?)

    Såhär SKA det se ut:
    Exempel 1.


    Exempel 2.


    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    I miss you, Öland.. :(

    Datum: 2009-08-09 Tid: 12:27:08 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag är det sommar ute :) Det innebär att jag ska sooooooooola =) Ska bli LITE brun iaf. i år. Brukar vara superbrun men på grund av omständigheterna så har det varken blivit solning eller semester.. Men kanske hinner jag få lite färg ändå :) Haha, det var väl det. Skittråkigt inlägg, jag vet men GAH.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu.

    Min muppade hund kom och väckte mig vid tio idag ^^ Hon kom upp till mig, stack in huvudet genom dörren och gnällde ^^ "Men lilla Nellie Bellie, kom in Schnuffy.." mumlade jag glatt och då flydde hon för livet nerför trappan X'D Så jag vände bara på mig och "halvsov" vidare till klockan 11 istället . =P

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Latmask idag.

    Datum: 2009-08-08 Tid: 20:08:59 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag så stack vi iväg till Gultebo för att hämta hem Maria från lägret. =) Det var skojigt för det var som ett litet möte till avslutning där några snyggingar sjöng =P Olof sjunger så himla bra. Vi fick även se foton och sånt från lägret.

    Efter Gultebo så åkte vi till Hellste-marken, mend et var typ inte så bra eftersom vi höll på att dö av värmeslag X'D blablabla vi köpte munkar och så åkte vi hem och så stack jag å Sandra och badade. Det var riktigt skojigt och skitvarmt i vattnet. Sedan åkte vi hem, minglade lite och nja... det var väl allt =D

    Orkar faktiskt inte skriva.. byebye.

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Shoppa, bada och TV-kväll =)

    Datum: 2009-08-08 Tid: 20:03:35 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Igår så var jag alltså i stan. Jag shoppade inte särskilt mycket men en varmlila skjorta och ett par svarta leggings blev det i alla fall. VI var dessutom på McDonalds och åt mat =) MYCKET GOTT! ^^

    När vi kom hem så stack vi till Stenviken där vi badade och hade det jättemysigt. Efter badet så gjorde jag och Natha lasagne som vi åt och resten av dagen ägnades åt TV. ^^ Haha, så kan det va.

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Stan, here I come!

    Datum: 2009-08-07 Tid: 09:15:23 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Hmm, ungefär nu kvart över nio så är jag väl lite lugnare... Ska göra mig i ordning för att sticka till stan sedan =) Måste köpa kläder till bergravningen :/ Och så ska jag shoppa skojiga saker också! :D DUMMA JOSSAN SOM INTE FÖLJER MED! X'''''( Jag ville verkligen det... Men vi får la åka en annan gång.

    Nej nu sticker jag till stan ^^ Ha det bra era små måsar =D
    BYE BYE!
    /Hanna
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    En ilsken Hanna berättar.

    Datum: 2009-08-07 Tid: 09:13:23 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    GAAAAAAAAAAAAAH! JAG BLIR GAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEN!

    Vad är det för dumma människor som sätter igång en skitansbajsmaskin som smäller och slår när klockan inte ens är åtta!? Där ligger jag, fridfullt,  försöker sova med fönstret en aning på glänt då jag håller på att dö av värmeslag och så sätter de på den där DUMMA maskinen! >.< Det fiiiiiinns faktiskt folk som FÖRSÖKER sova! De som faktiskt har SOMMARLOV, tro det eller ej! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

    Dessutom så slutar de ett tag emellan. ca 10min av tysnad och jag sjunker sakta tillbaka in i sömnens underbara värld... och så sätter de på den igen! Hanna goes CRASY! *slänger sig upp ur sängen, drar på sig shortsen, morrar av ilska, kastar sig ner för trappan som dundrar och knarrrar i protest, muttrar något ilsket till pappa, springer till ytterdörren, sliter upp den, springer ut på gården, drar efter andan för att skrika något.......... men går in igen och dricker Löfbergs Lila kaffe*

    När Hanna inte får sin skönhetssömn så blir hon sur. Så se upp alla arbetare, jag BITS!

    hfo öehgipefhpgefhä ehä äeh igieh ckx önfaoh945y qt5yå ayto 3uä53yt80yt 5y0t8å3q t0834qäu0tg uhth oeyht0h853äö <-- Avryckning..
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Fransk manikyr.

    Datum: 2009-08-06 Tid: 18:45:45 Publicerat i: Skönhet
    Här även gjrot fransk manikyr idag =) Har gjort det EN gång förut men den här gången gick det bättre =) Tänkte skriva hur man gör detta.

    Jag använde:
    Base Coat -Depend
    Top Coat -Depend
    Mallar
    Nailene French manicure -Nailene

    Gör så här:
    1. Måla ett ordentligt lager med Base Coat över alla naglar. =) låt torka ordentligt!
    2. Sätt dit alla mallar strax under tippen så att själva tippen är fri. Om du vill så kan du fuska lite och sätta den lite längre ner ändå för att få tippen att se längre ut ^^
    3. Kolla alla naglar så att mallen sitter rätt och tryck fast den HÅRT och ordentligt, även i kanterna.
    4. Måla försiktigt med det vita nagellacket från Nailene över hela tippen på alla naglar.
    5. Låt torka länge. Ju längre desto bättre! (minst 10min)
    6. När nagellacket är torrt så tar du bort mallen, försiktigt.
    7. Måla ett lager lack med den beige/rosa lacken över hela nageln på alla naglar. (måla även över tippen)
    8. Låt torka ett tag. (om du vill så målar du på ännu ett lager)
    9. Måla sedan på ett lager Top Coat över hela nageln.
    10. Upprepa detta sedan ett par gånger för bästa resultat och hållbarhet. =)

    Tips! måla på ett lager Top Coat då och då med några dagars mellanrum så håller manikyren längre.

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Bada bada hela dagen.

    Datum: 2009-08-06 Tid: 18:34:38 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Nu har jag varit och badat i Stenviken med Natha, Johannes och Pontus. Det var mycket folk där idag ochd et var ca 28 grader i vattnet = SUPERVARMT! :D Jag slängde mig i men Natha fick jag trilskas lite med ^^ Men tillslut så lyckades jag dra i henne.Vi flöt omkring på madrasserna ett bra tag, Supermysigt var det. Jag bara älskar Stenviken. Det är mitt paradis i FInspång. Tog med kameran men det blev inga foton :(

    Efter badet så gick vi upp och fikade och åt kyckling med macka =P Jummy jummy. Och sedan åkte vi då hem. Nu sitter jag här och funderar på att hoppa i badkaret och ha lite spa ^^ Får se hure blir. :)


    SEE YAH!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    H+H+H = HHH

    Datum: 2009-08-06 Tid: 11:55:45 Publicerat i: Film & Böcker
    AAAAAAAAAh, finns det något bättre än att slänga sig i hängmattan med en bra bok i handen? Skulle inte tro det! Hur som helst så är det dit jag är påväg. Boken är Harry Potter och hemligheternas kammare. I like it ^^ =)

    Hanna+hängmatta+Harry-potter-bok = HannahängmattaHarrypotterläsning



    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    En kulen natt natt natt, en båt jag styyyrdeee....

    Datum: 2009-08-06 Tid: 11:44:47 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    ..på havets vågade vågade våg så skummet yyyrdeeeee. Hehe, den låten (se lyrics längst ner) får man ju INTE glömma bort! =) Dessutom så passar den bra till inlägget jag nu ska skriva. Igår (Onsdag 5/8) så lånade jag, Fredrik och Jossan en eka av en tant som mormor och mamma känner. :) Vi tog med oss fika, ett par filtar att sitta på och ett par åror och så gav vi oss iväg ut på skön i strålande solsken. 

    Lovar, det fanns en massa sånna här i vattnet!!!

    Båten var ju tyvärr LIIIITE äcklig och spindlarna gjorde flera försök att kapsejsa oss men vi lyckades vinna striden. Det var riktigt mysigt måste jag säga ^^ Vi "seglade" (rättare sagt Fredrik rodde X'D) från Stenviken och en bit förbi Bönnergården där vi stannade för att ta fram fikat. Det visade sig att Fredrik hade med sig... nada.. och Jossan hade med sig... en festis + digestivekex och jag hade med mig 1liter saft+bullar+kakor+chokladkakor(sockerkaka typ)+chokladbullar, så jag fick ju vara den som delade med sig X'D



    När vi fikat klart så började vi ro hemmåt igen. Det blev mycket sång på den där lilla båten och det lät ju bara för UNDERBART. Så om det var någon liten badare igår vid bönnern som hörde ett oljud likt skrälande måsar med magont så gratulerar, det var nog vår skönsång du fick höra! =)

    När vi kom tillbaka till Stenviken så var det ju sådär jättevarmt att vi bara var TVUNGNA att hoppa i med kläderna på X'3 Först dök Jossan i, sedan jag och tillsist Fredrik med ett utomordentligt svanhopp. Så plaskade vi runt ett tag i vattnet som var hur varmt som helst (dock så hade tydligen Fredrik en annan åsikt eftersom han tycktes skaka och huttra av köld^^) Men skoj  vare!


    Under hela resan så försökte Fredrik att skaffa sig ett ryckte som "Den Förskräckliga Kapten Jack!" (se bilden ovan)

    Efter badet så kravlade vi oss upp i båten, vissa mer graciöst än andra *host*, och så rodde vi (=Fredrik) tillbaka till båtens garage. Efter mycket kämpande och liiiiiiiiiiiiiiite hjälp av min starka brorsa så fick vi upp båten på land och lyckades låsa låset. Sedan bar det av hemmåt. =D

    Alla åkte hem till sig och det var väl i stort sätt min dag då. =)

    ~~~~~~~ Lyrics ~~~~~~~

    En kulen natt.
     
    En kulen natt natt natt,
    min båt jag styyyrdeee (håll ut y:et och e:et)
    på havets vågade vågade våg,
    så skummet yyyyrdeeeee (håll ut y:et och e:et)
    Och vart jag sågade sågade såg,
    på havets vågade vågade våg,
    där ner i djupetitpet petipet,
    en fisk jag sååååg (håll ut å:et en aning)
    och det var.... DU!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Stickat.

    Datum: 2009-08-04 Tid: 20:34:34 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Tänk vilka saker man kan sticka! ^^





    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Blåbärsplockning ^^

    Datum: 2009-08-04 Tid: 20:02:10 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Idag var jag med Jossan igen då. :) Vi gav oss av ut i skogen för att plocka blåbär. Hundarna Nellie och Tindra fick också följa med ut och det gick riktigt bra faktiskt ^^ Haha, Jossan jag har ett till bevis på att ditt minne spökar! Vi gick en runda i skogen och plockade då men sedan skulle vi vända. När vi gått en bit så svängde vi in på en stig där vi inte gått förut eftersom jag såg en massa blåbär där.
    Då sa Jossan: "Nejmen, här gick vi ju inte förut!" (hon trodde att vi var på samma stig som vi kom ifrån fast vi svängt av och gått på den där stigen ett bra tag X'D)
    Jag: "Men snälla Jossan, är du seriös?"
    Jossan: "Jaah?"
    Jag: *garvar* "Har du ens någon aning om vart vi är eller?"
    Jossan: "Eh........neej.."



    Haha X'D Henne vågar man ju inte lita på ute i skogen! ^^ Som tur var så hittade vi hem ändå. Min söta lilla Jottan<3
    Efter bärplockningen så stack jag hem för att lämna 'Nellie. Sedan åt jag en macka och tog min heta moppe hem till Jossan där vi bakade blåbärspaj ^^ Medan vi åt så såg vi på Top Model och Top design ^^ Hehe, pajen blev liiiiiite sur X'3  Mend et gjorde inget för vi sockrade efteråt =) Skojigt var det, och gott.

    Klockan sex stack jag hem eftersom vi bjudit hem mormor på middag. Vi åt Ost/skink-paj och det var ljuuuuuuuuuuvligt ^^ Nu sitter jag här och väntar på att vi ska äta blåbärspaj ännu en gång x'D Haha.

    Ha det bra. HEJDÅ!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Lösenord är till för personer som minns...

    Datum: 2009-08-04 Tid: 00:33:56 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag 3/8 måndag så var jag med Jossan. =) Först ringde jag henne och vi bestämde oss för att vänta tills vi hade ätit innan vi skulle va. Så fick jag gå ut med hunden så länge. Det blev en långpromenad och det var riktigt mysigt. Älskar min lilla hund. Hon lyser verkligen upp min värld då den känns grå och dyster. Det är så himla bra att ha henne här när man har det jobbigt.

    Nellie uppskattade promenaden väldigt mycket och var glad hela vägen ^^ En bit innan jag kom hem så stötte jag på Jossan som också var ute med Tindra =) Haha , det var ju lite skojigt. Vi måste verkligen lära våra hundar att promenera TILLSAMMANS så att vi kan gå på promenader ihop. De har nämligen varit ganska bångstyriga vid tidigare försök. MEn den här gången  tyckte jag att det gick riktigt bra.

    Efter promenaden så gick jag hem och åt mat. Det blev vanlig husmanskost, köttbullar/falukorv och makaroner som var ihopmojsade som gröt :S Men det gick i ändå ^^ Just när jag ätit klart så ringde Jossan och sa att hon också var färdig och så bestämde vi oss för att jag skulle duscha å så skulle Jossan komma hit. När jag duschat och klätt på mig så kom då min lilla Jossan-kossan och vi satt lite vid datorn och kollade lite recept, frisyrer och grejjor på hemmagjorda ansiktsmasker och hårinpackningar =) INtressant.

    Därefter så fick vi kaffe med grädde och oboy av pappa och så såg jag och Jossan på Tyra Banks show och Top Model medans vi knaprade i oss bullar och kaka ^^Tyra Banks show handlade om skönhetstävlingar för barn och GAH vad sur jag blir. LÅT BARN VARA BARN! En liten tvååring ska INTE bära smink som en tävlingsinriktad fotomodell :S Inget barn ska ställa upp i sånna där skönhetstävlingar! Jag tycker knappt att vuxna ska göra det heller. Det är ju för sjutton helt stört!


    Efter Top Model så gick vi in på mitt rum igen och jag började leka med Jossans hår. Först blev det inflätat, sedan luggfläta, sedan tupering men tillsist så fixade jag frisyren "en Ragatas skatbo". Jossan blev mycket nöjd ^^

    Efter frisörleken så gick jag och Jossan ner på Finspång. Först blev det djuraffären, sedan Pressbyrån där vi skulle köpa glass men sedan beslutade vi oss för att gå vidare till B-hallen. Där köpte vi oss en varsin Twister och så fortsatte vi tillbaka till centrum och ner till Kristallen. Vi tog en promenad genom Ica och så gick vi hem ^^

    Väl hemma så tvingade jag Jossan att bli medlem på en sida kallad "Mer-trafik.se". Sidan gör så att man får mer som besöker bloggen och den är HELT gratis ^^ Man samlar poäng genom att titta på andras bloggar.
    ( http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=schnuffy
    hur som helst så är det så att de skickar ett mail och så till ens msn där man ska bekräfta sitt medlemskap och så och därför skulle vi alltså logga in på Jossans msn för att fixa detta. Men sjääääääääälvklart så hade Jossan glömt bort lösenordet. HAHA, vi provade en massa olika som hon trodde att det kunde vara men inget av dem stämde. Hon hade ett lösenord som hon inte provade eftersom hon sa att hon var SÄKER på att det INTE var det så tillslut så börjad vi mixtra med att skicka lösenordet till en annan msn å en massa. VI kämpade typ aslänge men så sa jag till Jossan att hon kanske skulle prova det där lösenordet i alla fall. Jossan sa typ okej då och så provade hon.. SJÄLVKLART SÅ VAR DET RÄTT ^^ HAha X'3 Söta Jossan<3



    Efter dataproblemen så såg vi på Top Design och åt kvällsmat och sedan såg vi på lite random program. Sedan (efter nio) så skulle Jossan gå hem :( Så då sa vi adjö och jag stack ner till mamma och mormor för att se hur de hade det. Vi såg på bingolotto och sedan på Beck. Efter halva Beck så gick vi hem så att mormor skulle få sova (hon hade kännt sig ensam så att mamma fick komma) men i slutet av Beck så blev jag självklart gråtig >.< Usch usch.. saknar min morfar så<3

    Sedan så sitter jag alltså här. Beck är slut och nu ska jag bara publicera detta inlägg och sedan läsa min nya bok och sedan Sova. :) I morgon får vi se vad som hittas på. Det blir säkert något kul.

    HEJDÅ / Hanna.                                 

    BLI MEDLEM --> http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=schnuffy 
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Presenter, bio och restaurang.

    Datum: 2009-08-02 Tid: 22:45:03 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel



    Tänkte berätta lite om min födelsedag. Först blev jag firad på morgonen av mamma, pappa,  Natha, Maria, Johannes och mormor :) Det var riktigt skojigt! Jag fick en massa skojiga saker! Ridbyxor, massa block, mappar, fransk manikyr set, två olika nagellack, boken "Låt den rätte komma in" och "Harry Potter och hemligheternas kammare", badgrejjor, ansiktsmasker, servetter x'D, stor sminkborste, massa suddigum, sminkborttagnings handdukar, pennor, hårbortste, väska och shorts och vas av farmor, 300kr av mormor och 100kr av min moster m.m :D


    När jag ätit frukost så satte jag mig och lockade HELA Håret :) Mycket fint blev det! =) älskar lockar. Jag bakade även en supergod kaka (som inte alls blev som den ska :( ) till fikat klockan tre. Klockan tre kom sedan mormor och farmor för att fika lite. Det var mysigt. Efter det så beställde jag, Natha, Johannes och MAria biljetter till bio, Transformers 2 -revenge of the fallen. Johannes och Natha bjöd mig nämligen på restaurang och bio som present. Så himla snällt!

    Ungefär klockan sex åkte vi iväg till Norrköping och efter mycket slit och letande hittade vi en RELATIVT billig och passande restaurang. :) Det blev kinamat. Jag tog kycklingfile och ris i jordnötssås. MYCKET GOTT! Tack tack. Och efter maten så gick vi en liten promenad där Johannes och Natha köpte biogodis och jag köpte en milkshake från McDonalds. Jummy! ;) Natha köpte även en ENORM dricka ^^ Skitcoolt.

    Sedan så såg vi alltså på filmen som var riktigt bra. Liiite fööör transformig men annars skitbra, även om ettan helt klart var bättre. :D Jätteglad att jag fick se den. Har väntat hur länge som helst på att den ska komma ut =D

    Efter bion som slutade klockan tolv så ville min brorsa till ett bilrace >.< Jag var skittrött men fick hänga med ändå.. Men det var ju lite intressant faktiskt. Midnattsrace, olagligt, med mycket bilar. Haha ^^ Stockholm v.s Norrköping. Sedan stack vi hem då. =) Skittrött å så somnade jag direkt typ.

    Bilder får jag lägga upp i morgon eller så för nu hinner jag inte och jag har inga bilder urladdade. :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Smultronstället.

    Datum: 2009-08-02 Tid: 20:59:11 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    I torsdags var jag, Natha, Johannes och MAria på smultronstället och åt glass. Här kommer lite bilder =)


    Johannes INNAN han fick sin glass   |  Johannes när han FÅTT sin glass Euro ^^ 

    Natha med sin glass Mary Poppins |  Maria med sin glass Chokladpärla  


    Min glass Casino                                   | Marias glass 

    Den fina utsikten från det höga berget som ligger där =) Man kan se hela staden! Men asjobbbigt att gå uppför alla trappor ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Finlandsresan.

    Datum: 2009-08-02 Tid: 15:40:12 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Nu tänkte jag lägga in lite bilder från FInlandsresan =)

    nl
    FInlandssälen Harri Hylje ^^

    f v
    Stugan =) vi bodde inte där i år    | Bastun.  | Alla som var med på resan (utom jag då) 

    df
    Mina ÄLSKADE finska kakor ;D

    dfdf
    Hehe, här har nog några elaka finspångare varit! Eller vad tror ni? X'D (bild från Ekenäs torg)

    gfg df
    Kari (en släkting) ^^ | Vi fick en massa god mat hos våra snälla grannar som vi tältade hos. Hur gästvänliga som helst är dem! :D | Bild på vårt snygga tält och den underbara utsikten! :P De bor så himla fint där, mitt ute på landet.



    tr fdfdf

    Min brorsa i ett granathål då vi var på frontlinjemuseet. :)

    gi
    hgi

    gfg
    Karusellen i vattnet i Hangö ^^ Iskallt men superroligt!

    fdf gfg
    Johannes     | Karusell ^^         | Nathalie       | Jag



    dfdf
    Jag och min Bratz-dricka. | Grannarnas hus ^^   | En lada på grannarnas tomt. Vi tältade bredvid det.

    sd ghgh
    Marias och min säng (stora delen) | Natha å Johannes säng (lilla delen)  | Ruinen vid forsen =)


    Forsen vid ruinen ^^


    Ruinen :)

    gfgf
    Maria | Maria | Maria och Suvi (en av de vi bodde hos) Supersöt å snäll ^^


    Nicko (en av grannarna) stajlar på sin moppe ^^ SKitduktig!


    Sini och Suvi (grannarna vi bodde hos :) Sini var min kompis men hon hälsade bara på två gånger i typ 5min så jag hann inte snacka nåt med henne:/ )

    g
    Hunden Nellie =) |  Suvi med hennes jättesöta ponny Kicki :) |  Suvi + Kicki


    Här är mamman och pappan som vi bodde hos =) Superschyssta!


    Finsk konst. Trä(?)-dockor med lerhuvuden och begagnade kläder. Asläskiga :S




    Älskar deras studsmatta! Vill ha en sån :)


    Här ser ni Johnny :D Han körde på två hjul hela tiden! super duktig! | Johannes ^^ |  Jag dampar mig. =)

    SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT =D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Kjell Fransson.

    Datum: 2009-08-02 Tid: 14:47:29 Publicerat i: Familj & Vänner
    På tisdag har det gått en vecka sedan min morfar for tilll himlen. Det är jobbigt och det vet nog alla ni som har förlorat någon som stått er nära. Särskilt när det kommer som en chock.. Många kanske inte har varit sina far-, eller morföräldrar särskilt nära, men det var jag. Min mormor och morfar har bott i huset bredvid mig i hela mitt liv. Det har nog inte gått en enda dag utan att man har vinkat till dem, sagt hej eller stött på dem, de har alltid varit där. Nu saknar jag min älskade, alltid så pigga, optimistiska och glada morfar. Jag saknar hans sätt att komma in genom dörren med en enkel knackning och hans "Hallå, hallå, är det någon hemma?" när han kommer in genom dörren.. Det är så himla orättvist! Min morfar som var världens bästaste morfar i hela världen. Jag har bara så himla svårt att förstå det. Jag tror fortfarande att han ska komma upp och hälsa på. Jag tror fortfarande att han ska öppna dörren när jag knackar på...

    Alla älskade min morfar. Det finns nog ingen i hela världen som kan säga något ont om honom. Han var helt enkelt underbar och det finns ingen (och kommer aldrig att finnas någon) som honom! Jag önskar att allt bara var som förut.. Men tyvärr så kommer det inte att bli så. Men jag vet att morfar är med oss. Han har visat det på så många sätt. (Skulle faktiskt kunna skriva upp  flera saker om ni inte tror mig.) Han är med oss och jag vet att morfar har det bra för han är i himlen. Han förtjänar den finaste platsen i himlen och däruppe blev det fest när han kom dit. Min lilla morfar. Kommer alltid att älska dig och du finns för alltid i mitt hjärta. Tack för allt!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Happy birthday to meeeeee..

    Datum: 2009-08-01 Tid: 17:55:55 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag fyller man då 17år :) Lägger in bidler på det senare! Har fått presenter på sängen, ätit "tårta" klockan tre med familjen, mormor och farmor. Sedan ska jag snart iväg med brorsan och Natha till Norrköping där de bjuder mig på mat och bio :D Vi ska se Transformers 2 =D

    e
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.