• Bloggtips
 • Kategorier
 • Design
 • Hanna Carlsson
 • Promenad-bilder :)

  Datum: 2009-03-31 Tid: 22:30:40 Publicerat i: Foto/Fotobomber
  Bilder från min och Nellies promenad i Måndags ^^ (klicka på de små bilderna så blir de stora :D)

  dd hg

  h

  u

  Våååååååååååååååååååååååååååååååååååååååår :D

  g

  dd

  srtrset

  gg

  ff bb fgfg
  Tycker att denna va läskig :S Den ser... OND ut!
  vuli

  gol v ghgh

  rtr
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  GALEN-HANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Datum: 2009-03-31 Tid: 20:52:09 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Jaah, nu är det dags för ett litet inlägg igen. SItter här och är TOTALT sluuuuuuuuut. >_< Uj uj uj. 400sit-ups igår, badhuset med klassen idag (livräddning) promenad och så hårdträning/hoppning på ridningen. Snacka om att man liksom blir trött efter det! Och sedan när jag kom hem och syrran tog duschen före mig.. UJ UJ UJ... Då ska man bara se upp liksom.. 

  Se upp för Trötta-Tisdags-Hannor! I AM CRAAAAAAAAAAAAAAAASY! De kan vara helt förskräckliga och outhärdliga ibland.. Nästan lite skrämmande. 

   Hmm.. ridningen gick i alla fall bra. Det var riktigt skojigt och jag börjar komma över min hopprädsla :D Läraren sa till och med att det här nog var min bästa ritt hittils typ. :) Och då blir man ju glad liksom eftersom man första gången jag skulle hoppa efter "olyckan" typ tjöt av rädsla. Men nu börjar det bli bra.

  Om jag fick önska mig något nu så vore det: INGA LÄXOR, Banan/blåbär-SMoothie och en riktigt bra Film. Det vore alldeles underbart<3  Bara en av de här önskningarna går nog att uppfylla. Och det är smoothisen. :P

  Men gah.. vad ska jag skriva om egentligen. SKa jag vara sådär fjollig och skriva om "dagens outfit" eller? Kanske folk börjar kommentera då *mutter* Nej jag vet. Min blogg är astråkig men jaja.. Jag ska se till att jag hittar på något intressant att skriva om.. 

  dd

  Min söta sköthäst Wayfarer<3 :D

  h
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Ännu en dag.. :P

  Datum: 2009-03-30 Tid: 23:12:20 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Jaa, ännu en dag nu då. Det borde jag ju faktiskt ta och fira! :) Jag är ju liksom en hel dag äldre än vad jag var igår x'D buuhu! :) Äsch, whatever. Nu sitter jag i alla fall och ser på "Ballar av stål" med min brorsa. Hehe.. lite kul faktiskt ^^ IDag har jag varit i skolan. Hmm.. det var faktiskt en riktigt skojig dag :D Efter skolan så stack man hem och fick göra de där dumma läxorna som nu för tiden hemsöker mig dagarna i ända. Men jag är ju tvungen liksom.

  Efter top model, knäckebröd och matteläxan så stack jag ut på en långpromenixare med hunden. Det var riktigt skönt och roligt och tro det eller ej, jag fotade! :D Fick en del fina bilder faktiskt men tyvärr så orkade jag inet ladda ur dem idag. *skämmas* MEn jag ska göra det! ^^

  under hundpromenaden så hade jag tänkt att fota ett vackert isvattenfall men det var borta :( Någon hade slagit sönder det. *gråta* uhhum. Så det blev inget isvattenfall alltså. Så är det.. När man väl tänker göra något så är det försent.

  Efter promenaden så läste jag på svenska provet jag ska ha imorrn. Och just det, innan dess så spelade jag piano. Jag kan nästan hela låten nu!! :D Den är så vacker att jag vill gråta när jag hör den X') (Yiruma- The River Flows In You) Hur som helst så har det varit en relativt bra dag. :) Trots att jag inte har varit med någon.

  400st sitt-ups fick bli min "dagliga" (snarare årliga ^^) träning och nu känner jag mig ritkigt stolt faktiskt :) Gjorde 50st sedan vilade jag, gjorde 50st till osv. Men en gång så gjorde jag faktiskt 100st i rad :D Fatta! Det är ju omänsligt när det gäller mig X'D Visserligen så låg jag på madrassen när jag gjorde dem men det spelar väll ändå ingen roll? Hähäh.. 

  I morgon börjar man klockan 11.00 då :) Värsta lyxet :P Ska bli asskönt med sovmorgon eftersom jag egentligen börjar klockan 08.00 Sedan så ska man till badhuset och köra livräddning på gympan. (HJÄLP :S) och efter det så blir det ridning<3 Det ska bli skoj :)

  Ett helt onödigt och ointressant inlägg som vanligt. Men skyll dig själv lixom om du läser ^^ Jag inte fatta varför du läsa om du tycka inlägga tråkigt vara!? :D Men hare bra nu då :)

  Hejdå och JAAAAA jag ÄR smilisberoende ^^

  TJINGELING!

  :D :P X'P X'D X'3 :) =) =P =D :'3 ^^ ^___^ x___x


  Asså WOW!! :D

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  :)

  Datum: 2009-03-29 Tid: 12:45:45 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar


  He is somewhere out there, searching for me.. I know it..

  Heart.jpg heart image by stewartmbsjb_91
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Paramore -Decode.

  Datum: 2009-03-25 Tid: 17:45:42 Publicerat i: Musik & Sång
  How can I decide what's right?
  When you're clouding up my mind
  I can't win your losing fight all the time
  Not gonna ever own what's mine
  When you're always taking sides
  But you won't take away my pride
  No not this time
  Not this time

  How did we get here?
  When I use to know you so well
  How did we get here?
  Well, I think I know

  The truth is hiding in your eyes
  And it's hanging on your tongue
  Just boiling in my blood,
  But you think that I can't see
  What kind of man that you are
  If you're a man at all
  Well, I will figure this one out on my own
  On my own ("I'm screaming I love you so")
  On my own (My thoughts you can't decode)

  How did we get here?
  When I use to know you so well, yeah.
  How did we get here?
  Well, I think I know

  Do you see what we've done?
  We've gone and made such fools of ourselves
  Do you see what we've done?
  We've gone and made such fools of ourselves

  Yeah
  How did we get here?
  When I use to know you so well, yeah yeah
  How did we get here?
  Well, I use to know you so well

  I think I know
  I think I know
  There is something I see in you
  It might kill me I want it to be true

  Paramore-Decode1.png image by paul0625
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Flygande toner..

  Datum: 2009-03-24 Tid: 14:32:28 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar
  "Fingarna flyger fram över de släta vita tangenterna som glimmar likt nyputsad elfenben.Tonerna klingar ut i det stora rummet och tonar sakta bort i ett vackert eko när de ersätts av nya fina toner. Ingen ton är den andra lik. Allt som hörs är pianots eviga klingande då ljuv musik sipprar ut över golvet och sprider sig bort genom luften och fyller den med svarta blanka noter som glittrar i alla regnbågens färger. Fingrarna lever ett eget liv. Någon kontroll över dem finns inte utan de letar sig själva fram till de mjuka toner som ska spelas och de rör sig så pass snabbt att man aldrig hinner se vilken ton som används. Några tankar finns inte. Allt som finns är musik, ljuv musik som bubblar fram genom luften och fyller hjärnan med fridfullhet. Alla andra tankar är som bortblåsta. Det ända som finns är pianot, fingrarna och de söta tonerna. Tusen noter träffas av fingrarnas framfart och för varje gång de gör det så fortsätter musiken att klinga och en helt ny ton uppenbaras. Den börjar tyst, men sedan växer den. Och växer, ända tills den är en del av allt annat. Då hörs nästa ton. Musiken är överväldigande, vacker. Tårar letar sig fram i ögonvrån av ingen anledning. Musiken fyller upp hela själen och värmer upp hjärtat som sjunger och slår i takt till pianots klinkande. Med slutna ögon sjunker musiken in och allt annat är som bortblåst. Det ända som hörs är den underbaraste pianomusik som någonsin spelats. Musik med gyllene noter som fångar in själen och inte släpper förrän musiken tystnar..."

  Haha. :D Så här kan det vara att spela piano X'D Hade tråkigt ^^


  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Söstra mi! <3

  Datum: 2009-03-21 Tid: 10:39:29 Publicerat i: Familj & Vänner
  Idag vill jag tillägna min underbara lillasyster Maria all ära. Idag fyller denna lilla underbara gojsnojs 14år. fatta vad länge det är! FRJORTON år liksom. >-< Det känns som om det vore nyss som vi tillsammans satt och lekte med Barbiedockor och hade gosedjurssjukhus och en massa. Asså, det är inte klokt vad roligt vi har haft ihop du och jag! Jag älskar dig min lillasyster<3

  Maria är en sådan där härlig tjej som alla älskar. Flummig, söt, snäll, gosig, FLUMMIG, skrattig, glad, positiv och Allmänt konstig X'3 Hon är snäll mot alla, ibland lite för snäll och hon är oerhört rolig. Säg NÅGON som inte faller för hennes oskyldiga busiga charm ^^ Jag kan då inte komma på någon.

  Tänk vilken tur att du är just MIN syster. Tänk liksom om du hade varit någon annans syster. Vad tråkigt livet skulle vara då. Och vad AVUNDSJUK jag skulle bli på den personen då >-< Nej, Maria är MIN syster, och bara MIN.

  Fjorton år tillsammans, i  gråt och i skratt. Det har varit jätte kul och jag ser fram emot alla år som ligger framför oss nu tillsammans. Jag hoppas at vi alltid kommer att vara så här bra vänner.

  Så nu återstår bara en sak kvar att säga. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN LILLASYSTER! :D

  wew
  5
  tyyt
  sd
  f
  di
  d
  rr
  rrr
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  LatteArt

  Datum: 2009-03-20 Tid: 19:51:03 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Har blivit väldigt fascionerad utav LatteArt :D (KaffeArt, Cappuccinoart) Det är så himmla coolt när folk kan göra sådana här vackra mönster i kaffet :) Skulle jag med vilja göra! Dessutom så ser det himmla gott ut också *slicka sig om munnen* X'D  Jag säger bara WOOOW!  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  ELLOS :D

  Datum: 2009-03-19 Tid: 16:01:11 Publicerat i: Mode & Shopping
  Har beställt lite från ellos igen. Den här gången blev det bikini och mina skor igen då ^^ eftersom de andra var för små :)

  Så vad tycks? Tror ni att vi blir fina i sommar då? :D

  sdsdz
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  KLUDDELIKLUTT

  Datum: 2009-03-18 Tid: 22:46:03 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar
  Jag är trött och jag är flumm,
  sitter instängd på mitt rum.
  Jag önskar att jag kunde gå till ika,
  och där ta och köpa mig lite fika.
  Jag önskar att jag nu var frisk,
  och tillsammans med mina vänner spela spelet risk.
  Jag önskar att jag vore riktigt rik,
  rik och att få åka till en chokladfabrik.
  Jag önskar att jag nu kunde åka och shoppa,
  och att någon min mjukglass med kolasås toppa.
  Jag önskar att jag var med mina vänner,
  och berätta för varann vad vi tänker och känner.
  Jag önskar att jag hade en minigris,
  jag önskar att jag drack en pepsi med is.
  Jag önskar att jag hade något vettigt å skriva,
  jag önskar att jag hade en bra DVD-skiva.
  Jag önskar att jag nu kunde gå ut,
  och ni önskar antagligen att denna "dikten" var slut.
  Och det är den faktiskt snart,
  så det är bäst att jag sätter fart.
  Jag önskar mig också 4:e Twilightboken,
  Jag önskar att jag skrattade med Jossan, den token. X'D
  Men nu så är snart denna dikten över,
  jag önskar att jag får ett sommarjobb och kan tjäna lite klöver.
  Men god natt och hejdå,
  för nu måste jag gå,
  Ja, nu ska jag sova och drömma som så.

  *ASG* Härlig dikt vah? X'D  gbjl
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Sjuk, topmodel, resa, sommar & berg.

  Datum: 2009-03-18 Tid: 17:30:57 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  *Usch* Jag är sjuk. >.< Det är inte särskilt roligt alls. Så jag sitter bara och kollar på TV hela dagarna. OKej, det har bara gått idag och igår så sååååå länge har jag ju inte varit sjuk. Men i alla fall. Det är störande och jobbigt.

  Så jag skriver ett litet inlägg för att ha någonting att göra. Smart vah? :) Men som vanligt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.

  Jag har nyss sett på toppmodell. Tänk att man ska behöva se ut sådär för att kunna betraktas som vacker >-< Och dessutom så klagar ju till och med domarna på att de inte är vackra nog. Det är ju egenltigen inte klokt tycker jag. MEn jag gillar Tyra Banks lite faktiskt :) Hon är en smart och obitchig modell och det är coolt tycker jag ^^ HEhe, ja jag vet att dte är lite fjolligt kanske att sitta och glutta på Americas next top model, men det är ju faktiskt riktigt skojigt. Dessutom så är det roligt att se alla roliga sätt de fotar modellerna på :) Haha.

  DEssutom så har jag fått min efterlängtade glass idag X'D Och det var riktigt gott faktiskt. Men inte riktigt lika gott som de där glassarna jag la in bilder på, tror jag inte i alla fall.

  DEt börjar bli VÅÅÅÅR i luften. *Ta ett skutt* Och jag ÄLSKAR våren :) Då är snart det här slafsiga, äckliga, fuktiga, bruna och leriga borta. Och snart blir det sommar med grönt gräs, sol och värme. Ska bli ASBRUN i år ^^ Det har jag bestämt. Måste ta och köpa en ny bikini tror jag. Men är asful. Vilka vill ha sommar? <--skriv JA i en kommentar X'D

  gg

  Hit vill jag<3 Till öland :)  Och jag längtar till FInlandstugan<3 Det är så mysigt där! Bild från Hangö -Finland.  Och jag vill RESA!! ;D

  natur.jpg H&auml;rlig natur image by pentax45

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Streetdance =D

  Datum: 2009-03-16 Tid: 22:20:22 Publicerat i: Hanna har ordet
  Jag vill börja på Streetdance >-< Med Nattha och gärna mer personer som är sugna ^^ Det är så himmla fränt :)


  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  *Tingeling tingeling*

  Datum: 2009-03-16 Tid: 22:15:00 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Det har välla vart en relativt bra dag idag då. Lite halvförkyld tyvärr. Kanske kommer jag att bli sjuk :S Men det hoppas jag definitivt inte ^^ Egentligen så har det väll inte hänt så där jätte mycket idag. Gjorde Historia-prov på morgonen och det gick riktigt bra faktiskt ;) Skriv sådär himmla mycket som vanligt, som jag alltid gör och  det kändes som om jag fick med det som borde vara med. Förutom på sista frågan :S Hoppas att det duger i alla fall.

  Dagens "höjdpunkt" var nog när jag och Maria gick till Bergslagshallen. Jah, minsann! SÅ hurtiga och duktiga är vi :) Och Jogga gjorde jag igår kväll också! ^^ Hehe. Maria och jag träffade på en utlänning som vi fick förklara vägen til trafikskolan för :P Hehe, han var HELT fel! Hoppas han hittar dit nu då. Efter det gick vi till b-hallen då. Syrran köpte pucko och jag köpte en smoothie och en ciabatta-macka som jag delade med syrran då. Lilla Nellie som var med fick ingenting ^^ HAha :) Men hon klarar sig nog. Efter promenade så lekta jag lite med råttorna x'D

  Har fått in lite klagomål på grund av mitt förra inlägg X'D FOlk blev tydligen alltför läskade av glassen. Hehe, MOHAHAHAHAHA! *elakt skratt* Så kan det vara hörni ^^ Det får ni allt ta och stå ut med. Bara för det så ska jag lägga in en bild på något ÄNNU godare sen :P

  Jaoh, vad mer ska jag skriva. Planerar att va med Sophia, JOssan och Sanni i morron då :) Om  jag får för Sanni förstås, jag har nämligen inte frågat henne än ^^ Men de andra har sagt jah. Det ska bli kul. Sedan ska man gå på seven och ha skoj. :)

  Men nu får det räcka. Tjingeling X'D

  Tingeling, Tingeling *sjunga*
  Det här är VERKLIGEN farligt! *dreggla* Men JOSSAN, du minns vårt godisförbud vah? :) I TRUST U!  OOOOOOOOOOOOOOOOOH :o
  Men, USCH? X'S  Jossan, kan inte du och jag gå och dricka kaffe tillsammans? :)

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Ice-cream.

  Datum: 2009-03-15 Tid: 22:20:14 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Oh,  jag vill ha GLASS!

  Bäst att jag slutar nu X'D Innan jag har dregglat ner HELA skrivbordet ^^
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Carry on my wayward son..

  Datum: 2009-03-15 Tid: 18:44:39 Publicerat i: Musik & Sång
  Jaha, idag har varit en enormt tråkig dag. För de som nu vill veta. Har suttit vid datorn hela dagen i princip, pluggat och stack ut på en liten joggingtur med min hund. Joggingturen var väll det mest spännande som jag har att berätta om idag. SÅ eftersom jag inte har något att skriva och inte känner mig inte på humör för det så lägger jag in en liten sångtext från låten jag gillar då ;) Texten kanske inte är så himmla speciell eller så men låten äger X'D

   KANSAS-CARRY ON MY WAYWARD


  .

  Carry on my wayward son
  There'll be peace when you are done
  Lay your weary head to rest
  Don't you cry no more

  .

  Ahhhh....


  Once I rose above the noise and confusion
  Just to get a glimpse beyond this illusion I was soaring ever higher
  But I flew too high

  Though my eyes could see I still was a blind man
  Though my mind could think I still was a mad man
  I hear the voices when I'm dreaming
  I can hear them say
  .
  {Refräng}
  .
  Masquerading as a man with a reason
  My charade is the event of the season
  And if I claim to be a wise man,
  well It surely means that I don't know
  On a stormy sea of moving emotion
  Tossed about I'm like a ship on the ocean
  I set a course for winds of fortune


  But I hear the voices say
  .

  Carry on my wayward son
  There´ll be peace when you are done
  Lay your weary head to rest
  Don´t you cry no more.

  wewe

  Är kääär i den här bilen :) Och i killarna som sitter i den (A) ^^ (För er som inte vet -->Chevy Impala -67)  f


  Den här duger också ^^


  Och den här (A) Mustang ^^

  och den här ^^ Mustang.

  Och den här X'D Mustang

  Ohho x'D Den här är ju grym! Dodge Charger -69

  ooh :D En väldigt SNYGG mustang igen då X'D
  Aja, nu får det välla vara slut med bilar då ^^ Antagligen så tycker ni att jag är helt störd
  som lägger in bilder på det men vadårå? X'D Jag gillar ju liksom bilar! ^^
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Don´t you cry no more.

  Datum: 2009-03-14 Tid: 18:32:12 Publicerat i: Foto/Fotobomber
  Nu kommer jag att lägga in bilder :D Bilder som jag INTE lagt in tidigare! :) Duktig jag är va?

  fdfd

  Lite sorglig bild kanske :) Men lite fin tyckte jag ^^

  fdf

  Bild: Av mig, På Tulpaner och fixad av mig :)

  gfg

  Bild: Av mig, På Tulpaner och Fixad av mig. TYvärr blev den lite för mörk trots att jag försökte ljusa upp den.

  fdf

  Bild: Av mig, på Tulpanerna och sedan fixad av mig då ^^

  dfdf Nr 1
  dfdf Nr 2

  Bild: På mig, av syster MAria och fixad av mig =) VILKEN AV DESSA ÄR FINAST? 1:an eller 2:an?

  erer

  Bild: Från Vänster: Jossan, Frida, Jag, Sandra, Frida o Linnea. Så här fina var blev vi när vi målat vårt lilla renoveringsobjekt ^^


  hh

  Bild: På Marias lilla Råtta Lolita =) Min är grå och vit ^^

  dsd

  Bild: Hehe. Avslutar med en ljuvlig bild på min lillsyrra ^^
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Secret..

  Datum: 2009-03-12 Tid: 23:01:17 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar

  En liten hemlighet. Jag har en sådan. Men den tänker jag inte säga, för då är det ju ingen hemlighet längre. Och då är det ju inget kul, för vad ska man då med hemligheter till om man ändå talar om dem för någon. Vad ska man med en ohemlig hemlighet till? Nu blir ni allt nyfikna va? :)

  Men nej, jag har ingen anledning att berätta om den heller för någon. Det spelar ändå ingen roll. Det kommer inte direkt att förändra något. Men det är en liten hemlighet. Ganska obetydelsefull egentligen. För inget angående den kommer antagligen att förändras. Hm.. Så är det. Men det är endå en liten hemliget X']

  hh

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  *SPLAAAAAAAAAAAT*

  Datum: 2009-03-12 Tid: 22:48:34 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Åh, jag önskar, jag önskar, jag ÖNSKAR och JAG ÖNSKAR att jag hade bilderna från idag nerladdade. Och jag önskar, jag önskar och JAG ÖNSKAR att jag hade kunnat ta mera bilder. Men det gick ju tyvärr inte. Inte med SÅÅ nerkladdade händer som jag hade x'D Inte på MArias fina lilla systemkamera inte. Nej nej. Men så äre ^^  Några bilder har jag i alla fall och ska försöka kladda in dem här på bloggen typ i morgon. Det vore välla skojigt? :)

  Hehe, dagen började så här.
  1. Vakna klockan 06.45 och gå till skolan och vara där och jobba med projektarbete till 11.00.
  2. Sluta skolan klockan 11.00 (LYX!! :D) och gå hem.
  3. Laga lasagne som var urgod ^^ Bjöd Nattha och Maria på den omkring halv 12.30-13.00. (Det blev Natthas lilla frukost förstår ni X'D eftersom hon vaknade typ vid 12.00 då jag kom hem x'3
  4. Spela kort med Nattha o Maria.
  5. Leka med råttorna SMilla och Lolita som Maria och jag äger :) Nattha var också med och lekte ^^
  6. Baka två olika sorters kakor med Nattha :) Jätte fina vart dem!!
  7. Äta och fika på kaka med Nattha å Maria och en kopp kaffe.
  8. SPela kort samtidigt som vi fikar.
  9. Sitta vid datorn lite.
  10. Sticka iväg och dagen till ära måla om vårt lilla rum som vi tilldelats att renovera :D Jätte fint vare och kladdigt värre blev det. Färgerna är ljusgrön (med lite gulaktig ton) och pärlemorvitt. Mycke mycket fint tycker jag. Men det var DEFINITIVT Inte bara VÄGGARNA som blev målade X'D Onej! Allt och Alla som var där inne gick hem grönovit-fläckiga. Haha :D SÅ fina var vi. Men tyvärr så vart golvet utanför också väldigt fint :S SÅ fick fick ägna typ en halvtimme åt att skrubba det med pappersservetter ^^ Haha. DEt ska bli kul med det här lilla projektet vi har. VI kommer att måla en gång till och då tänker jag försöka att ta lite mera bilder. För det var riktigt skojigt! ^^ MEn jag har några på målar-gänget och de kommer jag nog att lägga in i morgon som sagt. Vi får välla se ^^

  Tjingeling! :D

   
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Välja, jobb, framtid..PANIK!! :S

  Datum: 2009-03-11 Tid: 22:20:51 Publicerat i: Hanna har ordet
  GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

  JAG FÅÅR PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!

  Varför kan jag inte bara veta vad jag vill bli så att jag kan lägga upp mina studier, som det så fint heter, efter det? Varför kan jag inte bara veta exakt vad som intresserar mig och vad jag vill göra och jobba med i framtiden? Varför måste jag ha denna skitans typ panikångest över ett litet val som detta? Varför kan inte SYV:arna bara säga vad jag borde hjälpa istället för att ge mig det där dumma häftet? Varför måste jag välja?

  Gah, asså jag vill veta NU! Jag vill veta precis just nu vad jag vill bli. Jag vill ha ett mål att sträva efter. Jag kommer säkert ha gått den här dumma linjen helt i onödan sedan. Kanske kommer att jag bli dagislärare och kunde ha gått typ Barn och fritid istället. SNacka om mycket lättare! >_< Men nej nej, jag ska då inte ha någon ANING om vad jag vill bli! Åh nu kan jag inte ens välja om jag ska gå NVNV eller NVMD >.< 

  Jag önskar nästan att någon kunde välja åt mig. Bara säga: "Den här linjen ska du ta, det här gillar du och det här ska du bli". Men jag vet ju att jag måste välja själv. Det är mitt intresse jag ska gå på och det är mina val att göra. Det är jag som måste ta reda på vad jag egentligen vil här i livet.

  Men vad vill jag då? GAH! Jag vill veta >.< Jag lär ju knappast kunna bli en författare eller sångstjärna eller något som kanske ligger och lurar långt in i min hjärna av ouppnåeliga drömmar. Att rädda världen likt någon super agent eller något sådant kommer heller aldrig att hända och någon prinsessa lär jag inte bli. 

  Kan jag inte få ha samma enkla tankar som när jag var liten, då jag var helt inne på att bli den där gulliga veterinären som klappade hundarna på huvudet och  gav dem en vaccinspruta? Nej nej. Nu är det inte så enkelt längre. Nej nu får jag reda på att jag svimmar vid operationer där blodet rinner ner på golvet å man hör hur det knakar när man stansar ut en bit ur hundens mun >_< Nej nej, nu vet jag att jag inte klarar av att avliva ett djur eller ens vara med. Nej jag tjuter när jag får reda på att djuret ska avlivas. Nej nej. Det går inte. 

  Kanske vill jag bli en läkare. Men det vet ja inte. Det jag känner är i alla fall att jag skulle vilja hjälpa någon. Kanske barn i Afrika som har det svårt? Nej jag vet inte! Varför ska det vara så svårt!!!? Jag vill ju veta..

  Så vad intresserar mig nu då? Hmm jo, musik, SKRIVA, läsa, bild, fota osv. Och vilken linje går jag? JO NATURVETENSKAP. Det har inte direkt någonting med mina intressen att göra. Men jag vet ju liksom att det är en bra linje och man kan ju liksom bli precis vad man vill när man har gått ut den. SÅ därför valde jag den.

  För jag lär ju ändå inte kunna bli något inom musik, författare, bild eller fotografering. Nej. Det känns liksom inte så. Jag vill liksom åstadkomma någonting här i livet. Jag vill göra någon nytta. Jag strävar hela tiden efter ett jobb där jag verkligen gör något bra för andra. Inte bara ha ett jobb som jag tycker är kul och som innehåller mina intressen. Inte typ hundskötare på ett hem för herrelösa hundar. Då hjälper ja väll inte till så mycket? Eller?

  Barnläkare utan gränser kan jag ju bli. Men det vet ja inte heller om jag vill. Det är så himmla svårt det här. Jag önskar att jag visste vad som förväntades av mig. Vad jag helt enkelt är menad till att bli. För visst måste det finnas ett jobb även till mig? Jag har väll också en plats som bara väntar på mig?

  Aja, nu får vi ta en sak i taget. Jag skriver det här inte för att ni ska få något roligt att läsa, för det här är antagligen inte för dig som läser vare sig intressant eller roligt. Nej jag skriver det för min egen skull. FÖR MIN EGEN SKULL. Inte för någon annan. Jag skriver det för att kunna samla mina tankar en aning.

  Men jag vet fortfarande inte vad jag ska välja. SKa jag liksom bara välja efter det som är smartast eller efter vad som är roligast? Ska jag verkligen läsa ända till matte E (fatta vad mycket!!!!) fast jag inte tycker att matte är särsklit kul bara för att det är BRA för framtiden liksom. Kanske är det smart, men kanske inte det roligaste jag kan göra.

  Jo, jag vet att jag tänker för mycket. Men det är kanske inte bara negativt? Det känns lite som o jag har en massa kreativitet i hjärnan som sänder signaler till fingrarna att använda. Kanske borde jag skriva en bok trots allt. Varför inte? Let´s go för it ! ^^ Nee. Nu börjar jag tänka igen. DEt lär ju ändå inte bli någon succe X'D Det är dte som är det jobbiga. Ingenting blir ju som jag tänkt mig. GAHHHA :P

  Hmm. vi får la se vad jag väljer i morgon. NVNV eller NVMD. Hur som helst så har jag samlat tankarna någorlunda nu och jag misstänker starkt att INGEN orkat läsa allt detta ointressanta. Men whatever. Jag bryr mig inte, ni kommenterar ju ändå inte X'D

  Jag vet att jag kommer komma på en dag vad jag egentligen vill bli, vad jag egentligen vill få ut av mitt liv. Jag vill ha ett äventyr, inte leva ett tråkigt "normalt" liv framför datorn och skriva ner gammal räkningar på kontoret på ett tråkigt jobb på någon tråkig firma. Nej jag vill göra något! Något stort...

  Vi får se hur framtiden breder ut sig. Det blir nog bra till slut. Men just nu är det väldigt jobbigt med att inte veta alls vad man vill bli. Men jag MÅSTE ju komma på det snart. Och det hoppas jag att jag gör. Hoppas hoppas hoppas hoppas... HOPPAS..hoppas..... HOOOPPAS! Jag vill veta nuuuuuuuuuuuuuw :)

  Slänger in en bild bara för ATT liksom ^^

  dsds

  Bara för att han ser lite fundersam ut och för att han är söööt :D
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Inget och Allt x']

  Datum: 2009-03-09 Tid: 21:09:51 Publicerat i: Foto/Fotobomber
  Ännu en dag har genomförst/genomlidits/genomdagats/genomhoppats/genomglatts/genomvandrat/genomskrattats.. jaoh. Du bestämmer själv men idag är det i alla fall en dag mer frammåt på året än det var igår. Här sitter jag i badrocken med håret invirad i en sunkig gammal turkos handduk och funderar på vad som ska göras här näst. Jag bestämde mig då för att skriva det här lilla inlägget. Inte för att jag vet vad  jag ska skirva >-< SOM VANLIGT!

  Aja, Jag har fått en autograf från "Star Pilots" X'D som sjunger låten "Higher" i Melodifestivalen ^^ Hehe. Bara för att jag tycker den är ägig X') Jag o Jossan o hennes lilla inföding Alicia åkte till stan för att shoppa något intressant till Jossan. Och se.. där var dem! Bara sådär X') Och då var man ju bara TVUNGEN att ha en liten autograf. Jossan och Alicia fick också autografer, även om de inte tycker att låten ens är särskilt bra. Whatever. Dåligt värre att den där dumma "SNÄLLAH SNÄLLAH SNÄÄÄÄÄÄÄÄLLAH"-låten vann över dem! *MUTTRA* Jag tycker SNälla snälla snälla håll tyst >-<

  Hm. Vad skönt det vore om det kunde bli sommar nu. Jag längtar efter att få känna gräset mellan tårna och känna solstrålarna leta sig fram på min kind och färga mig gyllene =] Det är så mysigt med sommar. Men tyvärr så måste man stå ut med det här oändliga blasket av snöblandad gegga som kletar sönder skorna innan det kan bli varmt och torrt igen.

  Just ja! ^^ Idag har syrran och jag Tränat. Jajamen TRÄNAT! Ni hörde rätt! ^^ Vi har haft en egen INTENSIV gympalektion och vi var mycket duktiga, om jag får säga det själv lixom :] Dessutom så ska antagligen jag Jossan och lillsyrran Maria börja träna på ett "gym". Det är ett litet gym med typ en sak av varje, men vad spelar det för roll om man bara ska gå en gång i veckan och inte har lust att betala flera tusen? Då duger det här gått och väl :) Ska bli riktigt skojigt tycker jag. Kanske behöver ja inte ha sådär himla ont i ryggen längre..

  Hmm.. ska jag kanske ta och ge ett litet musiktips kanske? :) Okej. här kommer några bra låtar (utan särskild ordning)
  x It´s not over - Secondhand Serenade
  x Over and Over -Three Days Grace
  x Decode -Paramore
  x The only Different between....... -Panic! at the disco.
  x Boulevard of broken songs -Greenday v.s Oasis (Bättre än orginalet! MYCKET bättre :)
  x Whithout you -Mariah Carey
  x Carry on my wayward son -  Kansas
  x Higher -Star Pilots (måste ju bara ha med den X'D Eftersom ja har autograf å allt!)
  x Umbrella -Vannilla Sky
  x The river flows in you (Bellas Lullaby) -Yiruma (Något för Pianoälskare :D)


  Jah, asså förlåt för att jag är så himmla lat. Jag har verkligen tänkt att fota nya fina bilder och fixa till dem. Men det blir ju liksom aldrig av. FÖRLÅT att jag lägger in samma gamla tråkiga bilder hela tiden. ANtar att ni liksom vill se något nytt. SKa se till att skärpa mig! *Ge sig själv en käftsmäll* Sååååja. Nu ska de nog fixa sig. SKa fota och lägga in fräsha bilder snart. LOVAAAAAAAR!

  Här kommer lite blaj si så länge ^^

  ert


  rere

  gfg

  tt

  e

  ee4

  fdfdf

  OOH! Jag vill bo där :D så himmla fint! ^^

  sdsd

  SNyggt med vitt vitt å vitt! :D<33
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Hyra en fotomodell.

  Datum: 2009-03-08 Tid: 21:38:23 Publicerat i: Foto/Fotobomber
  Jaooh. Nu var det sådär att jag läste en massa i tips i en sådan där tidning om kameror, foton och bildredigering. Riktigt bra tidning måste jag snälla. Man kan lära sig en himmla massa skaker och det tycker jag är jätte bra! ^^

  Nu nu var det såhär att jag reagerade ordentligt på en sak. Det stod att man genom att hyra en fotomodell kunde få så himmla mycket finare bilder osv. Det stod också att det var ganska billigt att hyra och en massa. Men  vad sjutton ska man HYRA en fotomodell för? Bilder ska inte vara fejkade med inlärda människor som ler ett falskt leende och poserar i en komplicerad och väl genomförd pose. Nee, det ska väll vara lite naturligt eller?

  Jag föredrar fotomodeller som inte kostar ett DUGG! Ta kort på vänner, familj och husdjur som du har omkring dig. Det tycker jag ger mycket finare, naturliga och värdefullare bilder än de där bilderna med dumma fotomodeller. Vi är alla fotomodeller, kanske inte lika inlärda.

  Man behöver inte ha något himmla fint proffs i centrum på bilden för att ge din liv och hög standard. Nej, det räcker bra med kompisen som gör en ful grimas. Man behöver inte ha en sexig fotomodell med långa ben och anorexipåverkad kropp >-< Nej jag tycker det är mycket roligare med bilder på NORMALA människor.

  Jaja, där har ni i alla fall min åsikt. Så strunta i de där proffs-modellerna som ni kan HYRA för en massa idiotiska pengar, ta med er en kompis och fota istället! ^^

  Här kommer bilder på RIKTIGA fotomodeller :)

  dsdsd

  Bild: På Jossan. Fotad av Jossan. Fixad av mig :)

  df

  Bild: På Sophia =) Fotad av någon av hennes vänner? Fixad av mig x'3

  dfdf

  Bild: På Sandra. Fotad av mig. FIxad av mig. ^^

  sdsd

  Bild: På Nattha. Av Nattha? Fixad av mig :)

  dfdf

  BIld: På Nattha. Av Nattha? Fixad av ingen :)

  fgfg

  Bild: På JOssan. Av mig. Ofixad :P

  fgd

  Bild: På Jossan. Av mig. Ofixad.

  dd

  BIld: På Linda<3 Av mig. Ofixad :)

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  *suck*

  Datum: 2009-03-05 Tid: 18:47:08 Publicerat i: Foto/Fotobomber
  Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. MEn vad spelar det för roll. Det är ju liksom ändå ingen som läser på min blogg i alla fall. Ingen kommenterar eller någonting. TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGT! >-< VAd ska jag skriva om egentligen. FInns ju inte särskilt mycket att välja på.. Hm. Eller jo. Det gör det ju X''D

  Det finns ju miljontals grejor att kluddra ner något om, men inte orkar väll jag det ^^ Hehe. JO jag vet, jag ÄR LAT. Jag borde ta och skriva något intressant. Något.. Hmm. Som ni inte redan vet liksom X'D Men som sagt. Är för lat. Får välla ta och lägga upp fina bilder i stället. Men det är jag ju också för lat för ^^ Behöver INSPIRATION!! ^^

  Hm.m. det får nog bli bilder på saker jag längtar till å en massa. :D

  Håll till godo och minns COPYRIGHT!!!!! x'3  *ASG* en början på en MangaMaria X'D

  ghgh

  Hehe :D Gillar denna bilden ^^

  gfgfg

  LÄngtar<333

  fdfdf

  LÄNgtar<33

  sd

  *ASG* riktigt dåligt PH:at X'D Men söt bild<3

  dsdsd

  Blaj jag lekat fram :D

  dsdsd

  Favorit i repris :D

  rrrriu

  Gillar bilden :D<3

  etet

  Friiiiiiiiiiiiiiiihet X'D längtar<3  Bara för att ögon är så fina<3
  rfjfjfjg
  g
  gdgg
  dd
  wewe
  ee
  oip

  kiu

  Bara för att Jossan är så fin<3
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  MEllanmål :D

  Datum: 2009-03-02 Tid: 19:31:40 Publicerat i: Bakning & Recept

  Ett perfekt mellanmål är en saftig smoothie + scones :D Här kommer ett mumsigt recept.


  sdsdsd


  Hannas Scones x']

  Ingredienser:
  3dl mjölk
  1 ägg
  100g smör/margarin
  2dl havregryn
  8dl vetemjöl (Kan behövas mer)
  4tsk bakpulver
  2tsk vaniljsocker.

  Hannas hemliga ingredienser:
  kardemumma- så mycket som du själv vill ha :D
  bruntfarinsocker- sockra en aning ovanpå själva sconesen :) Mycket gott!

  Gör så här:
  Fördela smöret med fingertopparna i mjölet. Häll sedan i alla torra ingredienser och blanda. Tillsist häller du i de kvarstående ingredienserna och blandar till en slät deg. Kan som sagt behövas lite extra mjöl då mitt blev ganska kladdigt. Fördela sedan degen i 6st lika stora bullar, platta dem lätt och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 250grader i 10min, eller tills de inte längre är kladdiga i mitten.

  Ta ut plåten och servera genast med smör, fetaost/vanligost och apelsinmarmelad. Mycket gott! ^^

  -----------------------------------

  ss

  x Hannas Hallon/Banan smoothie :)

  Ingredienser:
  1st mosad banan
  Önskad mängd hallon.
  Mjölk

  Gör så här:
  Mixa ihop alla ingredienser i mixern ^^ Toppa eventuellt med Kellogs frosties Red Berries. Mycket gött :)

  -----------------------------

  Här kommer bilder från mitt smoothiemixeri och Sconesbak :)


  sdsd

  dd

  dfghj

  dd

  ssssss

  xxxxxxx

  s

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.