• Bloggtips
 • Kategorier
 • Design
 • Hanna Carlsson
 • Tre månader med Simon

  Datum: 2011-01-30 Tid: 23:25:03 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Tre månader med Simon idag :) <3 Jag är en lycklig flicka!

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Simon gästbloggar

  Datum: 2011-01-29 Tid: 13:39:04 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Hej hopp lingonsnopp! Detta är Simon (Hannas omtalade pojkvän) som gästbloggar lite i Hannas nya fina blogg :)
  Var det någon som såg Let´s dance igår? Isåfall kanske ni la märke till alla som jobbat så hårt på sina nya "moves" så att säga? En av dem är ju Alexander Rybak. Han kan inte bara dansa Pasodoble, han lyckades dessutom charma juryn med en liten ansiktsgest. Jag tänkte gräva lite djupare i detta,.
  Blev han sur och räckte ut tungan åt dem? Har Rybak rent utav bara druckit för lite vatten? Attraherad utav Tony Irving kanske?? kroppen lyder inte honom? Han verkade ha tappat talförmågan helt iallafall,. Vem vet?

  Eller så är det som så att han är ett djur? En hund kanske? De brukar väl lufta tungan när de känner för det? :D
  Se? Ser ni? De är faktiskt jättelika?! Samma bruna oskyldiga ögon och den dära tungan :)
  Då kan vi sammafatta detta med att Rybak har djuriska instinkter ;)
  Anyways, detta hade vi sjuuukt kul åt igår. Det var vad jag ville säga.
  Tack och bock för mig! :)
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Mot Bredaryd!

  Datum: 2011-01-28 Tid: 11:43:40 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Nu sticker jag snart till Simon i Bredaryd :D Om ni undrar vart jag tagit vägen ;) Ha det gött!
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Tomtebloss i mörkret

  Datum: 2011-01-27 Tid: 23:24:53 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar

  Idag är det en speciell dag. Idag skulle nämligen världens bästa lilla gubbe fyllt 75år. 75år.. det är inte lite det, men så gammal hann du aldrig bli. Tänk om du ändå hade varit hos oss just nu, då skulle det minsann ha blivit en fest som heter duga. Men jag är säker på att din fest i himlen är så stor och obeskrivligt fin att den fest du skulle fått hos oss nere på jorden skulle ha varit pinsamt liten och fjöntig i jämförelse. Du förtjänar det bästa och jag vet att du har det bra. Ändå kan jag inte sluta sakna..

  Ända sedan jag föddes har du bott i huset bredvid. Du var så snäll och god mot mig och ställde upp på både det ena och det andra, hur tokigt eller jobbigt det än kunde vara. Skjutsade mig till stallet och stod och såg på när jag red även när det var frysgrader ute och ingen vettig människa skulle ha satt sin fot utanför dörren. När vi sedan kom hem så värmde du mina isklumpar till fötter även om du själv måste ha varit minst lika kall. Jag minns när jag var liten och du kliade mig på ryggen tills jag somnade de gånger du barnvaktade. Så trygg, så varm, så lugn och fridfull. Något med dig lugnade alltid ned mig, och alla andra, i situationer som annars verkat omöjliga och fyllda av panik.  Du fanns alltid där, som en stadig klippa att luta sig tillbaka på.

  Jag minns dina grova arbetarhänder, kommer precis ihåg hur de känns. För jobba, det gjorde du jämt. Inte en dag kunde du sitta stilla, även om du så skulle dö på kuppen så skulle du minsann ut i din trädgård och arbeta. Alltid pigg, alltid glad, alltid fredsmäklare och stöd. Jag förstår inte hur du orkade! Åldern satte aldrig några spår och jag trodde verkligen att du skulle finnas hos mig för evigt. Det är så dumt när man tar saker förgivet. Klart att jag önskar att jag fått lära känna dig ännu bättre.

  Hos de allra flesta människor är det inte så svårt att hitta något negativt, men jag kan inte komma på något som inte var positivt hos dig. Du var den perfekta och mest ultimata morfadern man någonsin kan önska sig. Tänker på dig varje dag, även om det nu var 1½år sedan du for till himlen. Helt plötsligt var du borta, jag hann aldrig förstå vad som hände.

  Åh vad jag önskar att du ska knacka på dörren, komma in och ropa ditt vanliga "Hallå-hallåååå".  Det känns som om du skulle kunna göra det när som helst. Jag väntar fortfarande.. Åh vad jag vill komma ner till dig och fika på kaffe och bullar. Jag vill att du ska fortsätta skratta åt saker som jag ibland inte riktigt förstår och klia dig i det tjocka gråa håret. Jag önskar så att du fick se mig nu. Träffa min pojkvän och se hur bra allt har blivit. Jag önskar att du åkte med oss på semester och styrde oss rätt med ditt lugn när allt spårar ur. Jag önskar att du ger mig en kram som du alltid gjorde förr när jag trött och på dåligt humör kämpat mig uppför den sista, jobbiga backen upp till huset efter skolan.

  Du är och kommer alltid att vara min morfar, jag vet att du är med mig. Tack för den tid vi hade tillsammans, tack för allt du gjort för mig. Jag förstod aldrig hur mycket du påverkade mig. Vi saknar dig alla, du finns i våra hjärtan.

  Grattis på födelsedagen Kjell Fransson, morfar. Vi ses snart igen<3
  (p.s om du undrar om tomteblossen vi tände på gården idag, i mörkret, så var de till din ära ;)

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  YEEEEEEEEEEEEEEEEAH 8D

  Datum: 2011-01-26 Tid: 21:24:37 Publicerat i: Familj & Vänner

  Yeah woho! Iiiiihhhhh!!! :) Vill bara meddela att från och med idag har Maria Carlsson (Hannas syster) tagit över bloggen för gott för att göra den allmänt tråkig. :) Eller så gästbloggar jag bara lite. Välj själva. I alla fall, Hanna är hos Jossan, trrevligt trevligt. Min syster är faktiskt riktigt mogen, som ni märkt. Men hon kan även, precis som alla, få knäppryck. Det har hon ärvt utav mig, även om jag är yngre. Så det så. Kan berätta att Hanna brukar dansa med Nellie och Bouncy till låten "Pannkakor med sylt på" av Elefant. Bifogar låten så att ni kan lyssna och avgöra själva vad ni tycker om låten. Jag och Hanna har FAKTISKT hört dem live!!! :D Klicka HÄR för att lyssna på pannkakslåten. Det kommer upp flera låtar med klicka på "Lagar din mat". :D Och medans du endå klickar omkring kolla MIN BLOGG!
  Avslutningsvis vill jag skryta om att jag har världens bästa syster, men det visste ni ju redan. :)
  Hanna & Jossan 
  "Hanna, kan laga din mat. Pannkakor med sylt på lägger hon sexigt fram på ditt fat..."

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Leta Gym

  Datum: 2011-01-25 Tid: 23:29:51 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Idag har jag haft väldigt mycket att stå i, även om jag försökt att vila en hel del. Blev i alla fall tvungen att ta ut hundarna på en promenad eftersom det inte fanns någon annan som kunde göra det. Svinkallt, vill jag lova! Men hundarna var så glada så iaf ;)

  Mamma kom hem idag också. Blev att hjälpa till en del eftersom hon fortfarande är riktigt dålig. Kan inte förstå hur de kunde släppa ut henne från sjukhuset. Hon borde verkligen ha stannat åtminstone ett litet tag till!

  Vad händer annars då? Hmm.. syrran och jag försöker ju som sagt bli lite mer hälsosamma. Hon är jätteduktig och räknar sina kalorier och så. Idag gjorde även jag ett försök. Ehm.. tröttnade efter frukosten, det där räknandet gjorde en ju bara deprimerad! xD Hur som helst så vill jag väldigt gärna börja på gym, där det finns lite roliga gruppträningar. Känns som om man blir mer motiverad då på något sätt. Finns dessutom mer att välja på. Synd bara att det är så himla dyrt. Men vi snackar om det här hemma och jag och syrran letar runt efter ett gym som passar vår budget (ca 0kr/månaden). Det blir nog jättebra. Skulle verkligen behöva återfå lite kondition nu igen. All försvinner ju för mig eftersom jag är sjuk så ofta och så länge. Men nu känner jag att jag måste sätta fart! Tror att de flesta känner så nu till våren. Tyvärr så lägger ju många av ganska direkt också. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte bli en av dem. Så, önska mig lycka till!

  Ja, jag vet att jag har lovat mer foton, men jag är ännu inte helt frisk så det har inte funnits tid till det. Ni får hålla ut helt enkelt ;) Nu ska jag lägga mig och läsa en bok. Ser fram emot morgondagen, är ju nämligen ledig alla onsdagar framöver. Inte illa, inte illa alls..

  Saknar min Simon <3 Bara så att alla vet det nu!
  Godnatt!
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  What a feeling

  Datum: 2011-01-24 Tid: 23:58:06 Publicerat i: Film & Böcker
  Såg nyss Flashdance med syrran. Den va riktigt bra, inte så mycket handling kanske men det gjorde inget. Älskar låten, så extremt bra ^^  Ååh, jag önskar att jag kunde dansa som hon. Så otroligt vackert och graciöst.. Tänk så fri man skulle känna sig, bara att släppa loss till musiken - bli ett med musiken. Har alltid velat dansa.. synd att man inte satsade på det när man var yngre. Men man kan lära gamla hundar att sitta? Eller hur? ;)  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Simon med hans nya kamera

  Datum: 2011-01-23 Tid: 23:06:51 Publicerat i: Foto/Fotobomber
  Har haft en fin helg, börjar bli frisk dessutom. Det nya penicillinet verkar hjälpa och det är verkligen skönt, men helt frisk är jag egentligen inte. Blir att gå till skolan i morgon ändå. Kan inte missa mer nu känner jag. Hur som helst så var som sagt helgen väldigt nice. Simon kom hit i fredags och på lördag kväll gick vi på 35års-fest i kyrkan för Sandra och Eva som tillsammans fyllt 35år. Det blev mycket kul och det kändes superskönt att äntligen få komma ut och träffa lite folk!

  Utöver detta så har vi lekt en hel del med Simons nya kamera. Han har nämligen införskaffat en brand new Canon EOS 500D som inte alls är särskilt tokig. Nu ska han minsann bli foto-mästare (innebär fler bilder till bloggen! :D YAY) Haha han hade riktigt kul med sin kamera och fotade en serie på ca 38 bilder på en banan som han skalade och sedan åt upp xD Måste säga att det blev riktigt häftigt när han sedan bläddrade snabbt genom bilderna. Här är man lättroad.

  Hälsade på mamma i lördags. Hon har opererats för ett stort bråck i magen, för de som inte vet, och ligger nu fortfarande på sjukhuset. Hon mådde inte alltför bra men hon gör framsteg. Idag var hon tydligen mycket bättre och hade orkat gå omkring lite (med hjälp såklart) i korridorerna till och med. Det tackar vi Gud för!

  Nu har Simon åkt hem, mina små vovvar ligger på nedervåningen och jag själv sitter här och känner mig otroligt ensam. Vet inte riktigt varför. Både Simon och mamma borta, hur ska jag överleva? xD Hihi, visst visst.. jag är 18år.. men vaddå liksom, man kan väl få lite mamma-längtan för det va? (A) Hihi, aja så är det. Tror jag ska ta och dejta kudden nu så känns det nog finemang i morgon istället. :) Ser fram emot en ny härlig dag!
  Nellie: "GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! save me!"  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Nya designen!

  Datum: 2011-01-23 Tid: 22:02:13 Publicerat i: Design
  Nu har jag alltså ÄNTLIGEN blivit klar med den nya bloggdesignen :) Så vad tycks? Bättre eller sämre än den förra? Jag är i alla fall nöjd. Har även skapat två nya kategorier - Träning & Hälsa och Design. Ganska självklart vad jag kommer skriva om i dem? Eller hur? ;) Har lagt in några inlägg för att de inte ska se alltför tomma ut men de är som sagt nya. Har bestämt mig för att ta hårda tag i det här med hälsan nu, har ingen lust att vara sjuk såhär ofta, så det blir förhoppningsvis lite inlägg i den nya kategorin.
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Design

  Datum: 2011-01-23 Tid: 19:07:45 Publicerat i: Design

  All design på denna blogg görs av mig, Hanna Carlsson i antingen Paintshop pro 9.0 eller Photoshop. Jag gör inga gratisdesigner eftersom jag inte har tid till detta. Tycker om att koda och lär mig nya saker hela tiden :)

  Allt på min blogg är copyrightskyddat. Detta innebär att inget får kopieras (varken bilder, bakgrund, text, design eller något annat), detta kan leda till polisanmälning och böter. Härmas inte men låt dig gärna inspireras ;) Om du är intresserad av en bloggdesign så kan du kontakta mig genom att skriva en kommentar. Vill du gärna låna en bild eller har några frågor så får du gärna också kontakta mig. Tar emot frågor om bloggdesign, paintshop eller photoshop och försöker svara på dem så gott jag kan.

  Acceptera copyrightlagen, tack på förhand.
  © by Hanna Carlsson

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Om mig

  Datum: 2011-01-20 Tid: 19:31:10 Publicerat i: Familj & Vänner


  Här kommer jag snart att skriva lite om kvinnan bakom dataskärmen ;)

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  The Notebook

  Datum: 2011-01-19 Tid: 22:23:37 Publicerat i: Film & Böcker

  Ikväll bestämde sig jag och syrran för att ha filmkväll och se på en riktigt romantisk tjej-film. Vi bestämde oss för The Notebook eftersom vi ännu inte sett den men tyckte trailern verkade riktigt bra. Dessutom så har man ju hört ett och annat om den. Säger bara två ord: SÅ BRA!

  Betyg: 5/5 toasters om du är ute efter en romantisk tjutar-film! Om du inte har sett den - SE DEN! Jättefin och gullig.. ååeeeeh.....

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Mot ljusare tider

  Datum: 2011-01-19 Tid: 14:53:02 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Sitter här framför datorn med en kopp "änglagott"-te i handen och jobbar med min nya bloggdesign när jag egentligen borde jobba. Verkligen inte bra gjort av mig. *skaka på huvudet* Men ni ska veta att den nya designen blir snygg i alla fall! Fixar en liten del i taget och alla ni som brukar designa bloggar vet hur lång tid minsta lilla grej kan ta. Gör man dessutom något helt nytt så tar det typ dubbelt så lång tid. Men kul är det och framåt går det. Senast nästa vecka borde den vara klar i alla fall. Beror lite på hur mycket tid jag får över.

  Nu har jag varit sjuk i ca tre veckor, riktigt sjuk i ca 19dagar. Inte alls roligt det här. Nu mår jag dock en aning bättre men dövheten på örat vill verkligen inte ge med sig. Tror inte ett dugg på att den här penicillinen hjälper. Skulle ha behövt något starkare, precis som vi sa till läkaren. Det kommer ju liksom fortfarande vätska ur örat och gör ont. Men men.. säger doktorn så så är det väl så då. Huvudsaken att jag mår lite bättre.

  Finns inte så mycket att berätta om de senaste dagarna. Har ju i princip bara legat i sängen. Idag åkte mamma till sjukan där hon kommer att spendera ca en vecka. Hon ska nämligen opereras för ett bråck. Det blir en rätt stor operation men jag är helt säker på att det kommer gå bra. Självklart får man vissa dumma tankar, blir alltid orolig över sånna här saker, men det är ju som sagt bara DUMMA tankar. Det får nog alla. Så i helgen blir det att hälsa på henne och hoppas att hon mår bättre. Jag tycker inte om sjukhus. Har varit på dem alltför ofta, både för min egen och andras del. Det är alltid lika jobbigt. Finns så mycket minnen som kommer fram. Hatar vita korridorer, helt rena, blanka, skinande, ödsliga och tomma. Har de inte hört talas om färg kanske? Sätt lite färg på sjukhusen! Sprid lite glädje, låt patienter och besökande kunna känna sig åtminstone lite mer "hemma" istället för att korridorerna och rummen verkligen ska skrika sjukhus. Det är min åsikt. 

  Hur som helst så ska jag nog sätta igång med skrivandet på religionen igen. Ligger efter då jag inte alls har kunnat skriva de sista uppgifterna eftersom jag varit sjuk. Hoppas verkligen att läraren kan vara snäll och förstå detta. Att skriva skolarbeten har helt enkelt varit fysiskt och psykiskt omöjligt för mig.

  Just det ja, jag och syrran ska börja fota igen. Det har vi bestämt oss för. Planen är att vi åtminstone en gång i månaden ska ha en "stor" photo-shoot som vi planerar ordentligt innan. Det behövs lite nya fina bilder här på bloggen tycker jag. Har verkligen inte haft tid, ork eller fantasi till att fota den senaste tiden. Men nu kommer inspirationen igen, med våryran. Det blir bra. Hoppas ni ser fram emot lite fina bilder.

  Slänger in ett par gamla bilder från 2008, så att ni har nåt att titta på ;)

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Mer Semlor till de sjuka! :D

  Datum: 2011-01-12 Tid: 23:34:48 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Riktigt less på att vara sjuk nu alltså.. Har i princip varit det sen första jullovsdagen fram tills nu. På nyårsafton bröt den första sjukan ut ordentligt och på sjukhuset fick man diagnosen halsfluss. Jaha, så fick man äta en stark dos pencillin i tio dagar. Så mådde jag alltså bättre i några dagar men helt plötsligt fick jag feber igen, huvudvärk, illamående och halsont. Hur stor är liksom chansen att drabbas av ÄNNU en sjuka inom bara några dagar när man fortfarande käkar penicillin för halsflussen? Typ noll? Efter två dagar med feber så fick jag jätteont i örat helt plötsligt, i natt. Kändes som om det skulle sprängas och sov ingenting. Och sprängas gjorde det. Choops och så hade det värkt hål på trumhinnan på grund av någon slags super-öroninflammation som smygit sig på under natten.

  I morse var det alltså bara att åka ner till sjukhuset igen där läkaren bekräftade hålet på trumhinnan och öroninflammationen för att sedan skriva ut ännu mer pencillin, en dubbeldos. Asså det är helt galet mycket jag ska äta de här dagarna :o Hur kan det vara bra? Jag hoppas verkligen att det hjälper nu så att det inte blir tredje gången gillt ner till doktorn för att byta penicillin eller något. Nu får det helt enkelt vara nog! Sorry att jag gnäller men är så EXTREMT less på att ligga här hemma och zappa mellan tråkiga repriser på tv dagarna i ända. Halvdöv är jag ju också för den delen. Hör verkligen inget på ena örat. Nu vill jag bli frisk! Så det så!

  Tack och lov för att pappa kom hem med en stor, fet, kalorifylld, onyttig och HEMSKT GOD semla, BARA till mig för att jag är sjuk! Det ger vi FEM AV FEM TOASTS!  Hur skulle jag annars ha överlevt?

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Bouncy

  Datum: 2011-01-11 Tid: 22:11:13 Publicerat i: Familj & Vänner

  Ja, för er som inte riktigt hängde med i svängarna så har vi mycket riktigt fått ännu en liten Carlssons-hund. En underbar pomeranian-dam på ca 7år. Anledningen till detta är att min syster jobbar på en Pomeranian-kennel då och då. Ägaren har över hundra hundar och som tack för all hjälp lovade hon Maria en hund. Denna hund har fått många valpkullar och är tydligen en riktigt fin utställningsvovve, men nu var det tydligen dags för henne att pensioneras och få en "riktig familij". Det är så roligt tycker jag och hon passar utmärkt in här hos oss. Hon lever verkligen upp till sitt namn, Bouncy (=studsig), då hon är en riktig liten buse som trippar omkring och stjäl allas uppmärksamhet. Vi har dock försvenskat namnet lite så här hemma uttalas hennes namn Bonsi, riktigt gulligt enligt mig. Hon älskar att gosa, är hur nyfiken som helst och snarkar som en gris. Söt som socker.  Jag tror att hon kommer, liksom Nellie (andra hunden), att skänka den här familjen mycket glädje .

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  www.Mharya.blogg.se

  Datum: 2011-01-10 Tid: 23:19:26 Publicerat i: Design

  Nu har min syster en tävling där hon lottar ut två st gratis designer! :D Klart att ni ska vara med! ;)

  Klicka här för att vara med och tävla! -->   www.Mharya.blogg.se

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  När juldagsmorgon glimmar

  Datum: 2011-01-10 Tid: 17:44:35 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Ojo, jag vet mycket väl vilken stor bloggar-besvikelse jag varit hela jullovet. Tre veckors ledighet och inte en enda gång har jag masat mig upp ur latmaskens vinterdvala för att skicka iväg en liten uppdatering. FY SKÄMS HANNA! FY SKÄMS! Jag ska skärpa mig. Tycker ju om att blogga. En ny design, mer uppdatering med roligt innehåll och nya färglada bilder är på väg. Om jag nu någonsin kan få ändan ur vagnen och anstränga mig lite! Började med en ny design, den blev inte som jag tänkt mig, jag tröttnade. Ska göra ett nytt försök. Lovar, så fort jag får lite tid över så ska jag försöka.

  Så vad har då det lilla Kakmonstret gjort hela lovet? Nej, tyvärr tänker jag inte sitta och skriva in i minsta detalj och förklara exakt vad jag gjorde den och den dagen. Det skulle nog bara bli tråkigt. Istället får det bli en lite kortare översikt. Ätit kakor och fikat, det har jag minsann gjort, i massor. Får ju inte glömma att nämna det så det skriver jag först. (Måste ju leva upp till ryktet som kakmonster) Julafton firades först hemma hos min faster, med småkusinerna och resten av släkten från pappas sida. Det blev väldigt mysigt. Vi fick till och med besök av tomten, något som ungarna uppskattade riktigt mycket. Just det ja, glömde ju skriva att jag minsann gick upp kl 6 på morgonen eftersom jag och syrran skulle vara med på julaftonsritten i stallet kl 7. Det blev väldigt mysigt och riktigt kul. Helt klart värt det. På eftermiddagen gick vi som vanligt ner till mormor för att fira kvällen tillsammans med mina andra kusiner och släkten från mammas sida. Det blev Kalle Anka, Karl Bertil Johnsson, tomtebesök, julklappsöppning, god julmat och det gamla vanliga. En riktigt mysig julafton. Är nöjd med mina fina paket dessutom.

  på juldagen kom Simon hit. Snökrocket spelades och vi hade det riktigt trevligt. Under jullovet blev det en hel del bio. Simon och jag såg filmerna Tron legacy, Narnia 3 och Harry Potter. Alla var riktigt bra. Förutom att gå på bio och sånt så har Simon och jag egentligen mest slappat och tagit det lugnt. Vi behövde nog båda en liten återhämtningsperiod och hade det så mysigt så. Den 28 december fyllde pappa 50år och det firades med en fest nere i kyrkan som blev riktigt lyckad. Tror att alla hade kul och tårtorna (som vardera garnerades med en stor munk i mitten) blev riktigt lyckade. Väldigt Pappa-style, om man säger så.

  Nyår firades hemma hos några av Simons goda vänner. På menyn stod Trerättersmiddag med en supergod cheesecake till efterätt. Vi lekte dessutom lite lekar och vid tolvslaget gick vi ut i kylan för att skjuta raketer. Jag hade jättekul :) Dagen efter var jag dock tyvärr sjuk, hade feber och fick bli sängliggande. Efter ett par dagar åkte jag hem och gick till sjukan. Halsfluss, jippie. Fick stark pencillin, som jag fortfarande käkar. Nu i helgen kom Simon hit igen. Han var långledig eftersom det var röd dag i torsdags. Under den tiden passade vi på att gå på lite mer bio, gå en underbar (?) promenad i spöregn och bjuda hem Jossan på fika.

  I söndags åkte Simon hem och på vägen lämnade han av mig och syrran på Ingelsta shoppingcenter där lite nödvändigheter shoppades in. Vi blev båda nöjda och återvände hem igen på kvällen alldeles utmattade. Idag vaknade jag upp och mådde pyton. Feber, halsont, huvudvärk och alldeles slut i kroppen. Inte har man ens hunnit bli frisk och sluta äta pencillin förrän man ska drabbas av nästa sjuka! Inte roligt det här inte. Min vårtermin började alltså med en febrig hemmadag (visserligen hade jag inga lektioner, men i alla fall). Ska försöka ta det lugnt och se till att bli frisk igen. Nu är jag trött på sjukdomar och hemskheter.

  För att återgå till ämnet "jullov" så ska jag sammanfatta det med fyra ord: Fika, sjuk, bio, mys & Simon. Oj det blev visst fem ord ;)

  Natha & Johannes på julafton.

  2 av mina söta småkusiner.

  Jag och systeryster.

  Jag och Natha, ser kanske inte alltför glada ut xD

  Natha & Nazze igen.

  Jag med lillkusinen och så mormors fina gran.

  Tomten!

  Tomten ville posera lite xD

  Julmat ska det va på julafton!

  Älskar den här bilden<3

  Sötaste Natha<3

  Som sagt: Snökrocket var det!

  Kloten hade en tendens att försvinna XD

  Men vi var alla glada ändå X)

  Full fart.

  Johannes och kusinen Jonas

  Just det ja, glömde berätta att vi har fått en ny hund ;) Bouncy!

  Simon und Moi!

  Haha xD

  Två små odjur att hålla reda på.

  Ibland är de lite söta faktiskt ;)

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.