• Bloggtips
 • Kategorier
 • Design
 • Hanna Carlsson
 • Lars Kepler - hypnotisören

  Datum: 2011-03-30 Tid: 18:25:48 Publicerat i: Film & Böcker

  Måste bara tipsa om en alldeles utsökt bok nämligen Hypnotisören av Lars Kepler. Lars Kepler är egentligen bara et pseudonym som används av författarna Alexander och Alexandra Coelho Ahndoril. Det är den första boken i en tänkt serie om polisinspektören Joona Linna. En fruktansvärt bra bok som har allt från kärlek till mord & spänning. Min första deckare faktiskt, skäms på mig. Hur som helst: läs den!
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Höstpromenad

  Datum: 2011-03-24 Tid: 15:09:03 Publicerat i: Foto/Fotobomber

   

   

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Sanctum

  Datum: 2011-03-14 Tid: 12:56:16 Publicerat i: Film & Böcker
  Har som vanligt haft en jättefin helg med Simon :) 32mil i hans nya bil till ett 70års kalas och så ta det lugnt på söndagen med lång sovmorgon. Blev även lite bio. Vi såg filmen Sanctum i 3D, skitbra film. Dock inget för klostrofobiska människor som lätt får panik. Lägger in trailern så kan ni själv se vad den handlar om, om ni nu inte redan vet det ;) Helt klart sevärd! Den får mååånga toasters.

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Hemklickat ;)

  Datum: 2011-03-11 Tid: 18:20:11 Publicerat i: Mode & Shopping  Och snart kommer Simon! :)
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Studiedagar - till för studier...

  Datum: 2011-03-09 Tid: 11:18:35 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Satsar på skolan just nu eftersom jag har så mycket att göra. Därför kommer bloggen att läggas lite åt sidan så länge, tills jag får mer tid, ork och lust att blogga. Det blir ingen total bloggstrejk eller något utan jag kommer ju självklart att uppdatera då och då när jag hinner, men om det är dålig uppdatering nu ett tag framöver så vet ni varför. I sommar blir det dock hårda tag igen! ;D

  Idag är det pluggande som gäller. Först projektarbete och sedan blir det biologiprovs-plugg. Bouncy är min lilla labbpartner och som ni ser på bilden så utför hon en observation av människans kroppsspråk genom mitt fönster medan jag sitter och skriver med en kaffekopp i handen ;)

  Lovade ju bilder på vampyren och nörden förresten! :D Här kommer dem:

   

   

  Btw, fick tillökning av labbparters när jag satt och plugga. Nu är både Nellie och Boncy med!^^

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Saturday

  Datum: 2011-03-05 Tid: 19:25:43 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Diskat - check
  Köpt hårfärg till syrran - check
  Blomma till mamma - check
  Städat/dammat rum - check
  Planerat kvällen - check
  Träningsvärk - check
  En nörd & en vampyr - check

  Ja, en liten lista över saker jag gjort idag :) Vaknade upp med världens träningsvärk efter gårdagens ridpass + idrott efter det. Igår blev en väldigt slapp dag. När jag kommit hem från skolan så la jag mig i sängen och däckade totalt i någon timme innan farmor kom förbi på fika och med gratulationer för körkortet. Var så extremt trött. Jag brukar ju annars inte vara den som somnar mitt på dagen men igår kunde jag bara inte hålla ögonen öppna. Blev dock piggare när farmor kom och jag hällt i mig ett par koppar kaffe och så ostfralla till det. Mycket gott. Tack alla för era fina gratulationer! :D Blir verkligen jätteglad.

  Till kvällen bjöd pappa på tårta från Åbergs och mormor kom upp och lagade hamburgare, allt till min ära. Väldigt gulligt gjort av dem. Blev en mysig kväll framför tv.

  Idag har jag som sagt gjort det som står på listan. Har varit lite duktig och städat hela mitt rum. Nu återstår det bara att skura golvet men det göra jag nog i morgon istället. Har ju nämligen haft fullt upp hela dagen med att skapa en vampyr & en nörd ;) Maria och hennes kompis Linnea skulle på maskeradfest ikväll och som vanligt ställde jag mer än gärna upp som designer/makeup-artist. Sotade Marias ögon och stylade hennes hår, måste säga att det blev riktigt snyggt och vampigt ;D Hon är så söt min syster <3 Så till klockan sex satte sig jag, vampyren & nörden oss i bilen och så skjutsade jag dem till festen. De gör nog succé.

  Själv ska man dra iväg till Jossan för att kolla på melodifestivalen. Det blir kul. Så nu måste jag dra ^^
  Skulle lägga upp lite bilder på mina skapelser, men syrran har kameran med sig så det får bli senare eller i morgon.


  Vill ha riktig vår nu..
  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

  Idag ska det firas :D

  Datum: 2011-03-03 Tid: 13:08:38 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

  Har nämligen tagit mitt körkort nu! TJOHO! Så glad jag är :) Har varit supernervös, vet egentligen inte riktigt varför, och det gick sådär när jag var ute och övningskörde igår och i förrgår. Idag gick det dock bättre än någonsin och trots att jag inte kunnat sova i natt pga nervositet så försvann den när jag satt mig i bilen och han som skulle genomföra provet bad mig att åka iväg. Wiiihuuu ;D Och bra gick det! Och godkänt fick jag! Så nu kan jag springa omkring och vifta med mitt fina lilla papper till körkort. Klarade teorin i måndags. Känns helt enkelt underbart! En sådan lättnad att det är klart nu.

  Ska va med Jossan idag och vi får se lite vad som händer. Kanske blir en liten raggartur iaf, måste ju se om mina bil-skills sitter i ;) Hihi. Nu har jag snart matte så det är väl bäst att avsluta detta inlägg. Antar att jag skriver något senare. Nu har ni i alla fall fått ta del i den härliga nyheten! ;D Ny bakgrund, på tal om ingenting. Fick lust att byta lite granna. Ingen stor skillnad.

  © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.