• Bloggtips
 • Kategorier
 • Design
 • Hanna Carlsson
 • Leta Gym

  Datum: 2011-01-25 Tid:23:29:51 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Idag har jag haft väldigt mycket att stå i, även om jag försökt att vila en hel del. Blev i alla fall tvungen att ta ut hundarna på en promenad eftersom det inte fanns någon annan som kunde göra det. Svinkallt, vill jag lova! Men hundarna var så glada så iaf ;)

  Mamma kom hem idag också. Blev att hjälpa till en del eftersom hon fortfarande är riktigt dålig. Kan inte förstå hur de kunde släppa ut henne från sjukhuset. Hon borde verkligen ha stannat åtminstone ett litet tag till!

  Vad händer annars då? Hmm.. syrran och jag försöker ju som sagt bli lite mer hälsosamma. Hon är jätteduktig och räknar sina kalorier och så. Idag gjorde även jag ett försök. Ehm.. tröttnade efter frukosten, det där räknandet gjorde en ju bara deprimerad! xD Hur som helst så vill jag väldigt gärna börja på gym, där det finns lite roliga gruppträningar. Känns som om man blir mer motiverad då på något sätt. Finns dessutom mer att välja på. Synd bara att det är så himla dyrt. Men vi snackar om det här hemma och jag och syrran letar runt efter ett gym som passar vår budget (ca 0kr/månaden). Det blir nog jättebra. Skulle verkligen behöva återfå lite kondition nu igen. All försvinner ju för mig eftersom jag är sjuk så ofta och så länge. Men nu känner jag att jag måste sätta fart! Tror att de flesta känner så nu till våren. Tyvärr så lägger ju många av ganska direkt också. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte bli en av dem. Så, önska mig lycka till!

  Ja, jag vet att jag har lovat mer foton, men jag är ännu inte helt frisk så det har inte funnits tid till det. Ni får hålla ut helt enkelt ;) Nu ska jag lägga mig och läsa en bok. Ser fram emot morgondagen, är ju nämligen ledig alla onsdagar framöver. Inte illa, inte illa alls..

  Saknar min Simon <3 Bara så att alla vet det nu!
  Godnatt!
  Skicka gärna en liten kommentar så blir jag glad!
  Postat av: missbatmanbatman

  Ett billigt gym jag vet om är metrogym. Det kostar 150 kr i månaden, men då måste man skriva upp sig på ett år. Där finns det dock ingen gruppträning, men ett helt fungerande gym.

  2011-01-26 @ 09:17:02
  URL: http://missbatman.bloggplatsen.se/
  Postat av: Emma Staaf

  Medley!!!! Där ska du träna för du får så mycket mer för pengarna där än på aktiv. Bada, relaxa, gruppträningar, gym och solarium! :D

  2011-01-26 @ 12:27:32
  URL: http://emmastaaf.blogg.se/
  Postat av: Maria

  Vi hittar ett gym snart syster, snaaaarttt!!!! :D Dessutom tror jag att jag har ätit för mycket kalorier idag. :( Snuft...

  Kram från Syster

  2011-01-26 @ 16:09:33
  URL: http://mharya.blogg.se/
  Postat av: MYMiC

  haha i see. men muay thai är ASKUL :D

  2011-01-26 @ 16:25:10
  URL: http://mymic.blogg.se/
  Postat av: alice

  fin bild :D

  2011-01-26 @ 17:13:33
  URL: http://kefi.blogg.se/
  Postat av: alice

  fin bild :D

  2011-01-26 @ 17:13:43
  URL: http://kefi.blogg.se/
  Postat av: Ida we

  Haha! Oj, vilken överkurs att räkna kalorier! För det första skulle jag aldrig orka. Skulle inte tycka det var nödvändigt heller... ;)

  2011-01-26 @ 19:34:04
  URL: http://idawe.blogg.se/
  - Jag vill inte ha någon form av reklam.
  - Spamma inte.
  - Skriv ditt namn så att jag vet vem som skriver!
  - Skriv inte kränkande eller opassande/elaka kommentarer, de tas ändå bara bort.


  Namn/alias:
  Kom ihåg mig?

  Din E-post adress:

  Länk till din blogg/hemsida:

  Skriv ditt lilla meddelande här:

  Trackback