• Bloggtips
  • Kategorier
  • Design
  • Hanna Carlsson
  • ÅRE-LÄGER HERE I COME! ^__^

    Datum: 2010-02-19 Tid: 23:28:33 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    I morron klockan fem (på morronen xD) drar jag iväg till ÅRE på skidläger hela sportlovsveckan!! :D Det ska bli så himla kul! :) Kommer inte att ha tillgång till internet så det blir inga inlägg tyvärr. Men när jag kommer tillbaka så kommer hela bloggen bli fylld av underbara bilder från ÅRE-RESAN! ^^ Ha det så bra alla :) <3 Vi ses!

    VAd ska DU göra på sportlovet? :)





    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    SEMLA-DAGEN :D

    Datum: 2010-02-17 Tid: 00:23:09 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel


    Idag var det då semla-dagen hihiih ^^ Jag åt TVÅ stycken (A) Bara ÄLSKAR semlor. Åt du någon semla idag?



    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Glad Alla <3 Dag!

    Datum: 2010-02-14 Tid: 23:47:51 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel


    Det här är lugnt den bästa Alla Hjärtans Dag jag någonsin haft. Hinner inte skriva ner ikväll eftersom klockan är jättemycket men jag lämnar er med några fina nyckelord som kanske ger er någon slags aning till vad som kommer stå i nästa inlägg, skriver i morgon. Dagen tilllbringades med Victor :0)<3

    Nyckelord: Överraskning, Enorm röd ros, Middag, Enorm bukett med tio röda rosor, förvåning, leenden, Ben & Jerry, skratt, puss, hjärta-kudde<3, P.s I love you & "Jag älskar dig".

    Mer får ni inte veta nu ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sherlock Holmes

    Datum: 2010-02-14 Tid: 00:44:47 Publicerat i: Film & Böcker


    Såg just den nya filmen Sherlock Holmes som jag har velat se ända sedan jag såg trailern för jättelänge sedan. Nu blev det äntligen av och jag diggar den SKARPT! Mycket bra skådespel, väl uttänkt, bra handling, den var rolig, spännande, läskig, blandade fantasi med verklighet... allt som jag egentligen gillar med en film XD Skådespelarna passade dessutom UTMÄRKT in i rollerna vilket gör allt så mycket bättre. I love it ^^ <3 EN film som jag gärna ser om flera gånger. SKulle tro att man inte tröttnar på den så snabbt. Lite annorlunda. Har du inte sett den så GÖR DET! ^^

    Dock så förstår jag att Sherlock-Holmes-älskande personer inte gillar filmen så mycket då detta inte alls är SHerlock Holmes enligt mig. Självklart finns det mycket likheter och grunden bygger ju på samma historia men denna är upp-piffad väldigt rejält och mycket mer actionfylld. De som förväntar sig en lugn och fridfull "normal" Sherlock-Holmes film kommer att bli besvikna. Jag å andra sidan blev bara glad :)

    Den får nog faktiskt en femma! :D (av fem ^^)


    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Till alla "ensamma hjärtan"

    Datum: 2010-02-13 Tid: 13:44:34 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar
    I morgon är det då Alla Hjärtans Dag. Jag måste vara frisk då, så jag kan åka hem till Victor. Jobbigt det här med att vara sjuk. Hur som helst så är det här första året där jag faktiskt HAR någon att fira Alla hjärtans Dag med :) Det känns mycket bra tycker jag. Men nu började jag tänka på alla de ensamma hjärtan som finns därute. På alla de som VILL ha någon men som aldrig träffar den rätta. Jag tänker på de som kanske hittat någon men som inte gillar den tillbaka, det är sorgligt. Ingen borde behöva vara ensam, alla borde få ha någon.

    Men bara för att man inte har en pojkvän/flickvän så ska man definitivt inte sitta och deppa för det! För Alla Hjärtans Dag är inte bara för de som hittat någon. Inte bara "par" som ska fira utan det är för ALLA HJÄRTAN. Det finns mer kärlek och mer hjärtan än bara de uppenbara. Kärleken till sina vänner då? Kärleken till sina syskon, sin familj, sin hund eller sin farmor? DEN kärleken tycker i alla fall jag behöver uppmärksammas minst lika mycket så ni som är deppiga och säger att ni minsann inte har någon att fira på alla hjärtans dag kan hålla tyst. Det är bara en lögn. Den dag då ni sitter helt ensamma, utav vänner, familj, släkt, snälla grannar eller älskade husdjur, då kan ni få klaga. Men nu har ni faktiskt folk som älskar er även om ni inte tror det, och då finns det ju inget att deppa för, eller hur?

    Jag vet att det kan vara riktigt jobbigt att bara sitta och vänta på att man ska träffa någon, men sanningen är att man inte kommer att träffa någon om man bara sitter å längtar och deppar över det. Den dag då man minst anar det så träffar personen som man kanske absolut aldrig kunnat tro sig vara den rätta. Men så är det. Kärleken är blind ibland, och nu menar jag inte bara just när man ÄR kär utan INNAN man blir kär också. Med andra ord så kan ens själsfrände sitta rakt framför näsan på en, inom räckhåll, bara att sträcka ut handen... men man ser den inte. Man är blind. Men en dag kommer man att se honom/henne ^^ Jag lovar, alla som vill och längtar HAR någon, det gäller bara att titta lite nogrannare.

    Hmm, vet inte riktigt varför jag skrev det här. Det är inte bra, inte särskilt betydelsefullt och de flesta kommer antagligen bara att ignorera det. Jag är kanske inte en jätteduktig skribent men jag bara kände för det. Kommer antagligen inte ens att läsa igenom var jag skrivit, det gör jag aldrig (A). Kanske NÅGON i alla fall förstått att det finns fler sätt att se "Valentines Day" på :) Jag tror i alla fall att jag vände mig lite, speciellt, mot EN av mina vänner ^^ Jossan, you are my valentine to<3

    Så, Har du någon att "fira" i morgon? :) Vem är DIN valentine? Och nu menar jag som jag skrev ovan, det är inte bara flickvänner/pojkvänner som gills. Skriv namnet på den personen i en kommentar ^^ Hihi. Är så härligt att se!

    P.S I love you :)






    Don´t just throw away your heart to somebody, it can fall into the dirt..




    Blev plötsligt väldigt sugen på att se denna film. Den är OERHÖRT fin, sorglig och underbar<3 :D Gerard Butler är så bäst! :)<3 Rekomenderar den varmt.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sjuk, trött, ont i huvet, snorig, döv - JAG VILL HA SEMLA!

    Datum: 2010-02-13 Tid: 00:08:10 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Okej, jag är fortfarande sjuk. Det SUGER. Inte alls roligt, nej nej. Jag vill ju vara frisk, speciellt nu när jag har HEEELG!! xD Men jao, vad ska jag berätta. Dagen tillbringades som föregående dagar: framför tv & data. Inte så kul. Jag tror dock att jag mår LITE bättre idag fast jag tror att det beror på att jag använt mig mer utav pysch-pyschen. Hihi. Men har ondare i huvudet och hör onte ett skit. Alla tror typ att jag är döv. Men hallå kom på att jag iaf fick se på en bra serie ikväll ^^ Let´s Dance och sedan The Legend Of The Seeker. :) I like! *tummen upp*

    Vet ni vad, jag är så himla semla-sugen just nu så  det är inte sant! Det är ju så himla gott. Jag kan liksom äta hur många som helst utan att tröttna x'3 Någon mer än jag som är semla-sugen? Kanske man ska prova på att baka det någon gång?

    Jaja, jag är tråkig idag har inget att skriva och Nada bilder. Så jag avslutar här. Punkt och slut.

    . slut


    Som sagt, hade ingen bild XD HAHA och ja det är JAG på bilden.  I need a haircut >.<
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Pysch-Pysch in my heart<3

    Datum: 2010-02-11 Tid: 22:34:56 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Dagen började som skit.. Vaknade upp och var dubbelt så mycket värre än igår och mådde helt enkelt uruselt. Men jag var minsann tvungen att masa mig upp och släpa mig till skolan för att gör att matteprov jag trodde skulle gå superdåligt. Till råga på allt så kunde inte pappa skjutsa mig tillskolan utan jag fick dra på mig skorna och traska helt på egen hand. Det var skithalt ich iskallt ute! Jag halkade hela tiden och när jag tillsist drattade på rumpan så var det sååååå *visa med fingrarna* nära att jag började tjuta! Allt gick ju skit XD Men till skolan kom jag, snorandes och andfådd och matteprovet gick...jättebra! :D Jag är jätteglad! Jag tyckte att det skulle bli det svåraste matteprov jag någonsin gjort men sedan gick det bättre än det någonsin har gjort, eller så KÄNDES det i alla fall. Men nu vet jag ju inte om resultatet visar samma sak. Jag hoppas på VG iaf. MVG är omöjligt att få när man går NV så man får helt klart va nöjd med ett G!

    Efter matteprovet så gick jag genast hem igen, att ens försöka va kvar i skolan skulle vara ett självmordsuppdrag. Väl hemma så satte man sig framför tv:en och softade. Har fixat och trixat lite med bloggen och bara slappat och vilat. Mycket skönt måste jag säga. Halv 4 så tror jag att jag nickade till lite i sovrummet och tio över fyra vaknade jag igen eftersom då skulle vi minsann ha HUNDKALAS XD Haha, det var roligt fast jag trodde verkligen inte att jag skulle orka. Victor kom också med och det var så trevligt så. Mamma och syrran hade bakat URFINA Cupcakes (slänger in en bild här nedan :D) som vi mumsade i oss: jag, mamma, pappa, brorsan, Natha, Maria, FRida, Mormor och VIctor. Nellie (hunden som fyllde år ^^) Och Linus (Nellies kompis XD) fick också smaka lite ch alla var så nöjda så.

    Efter fikat så gick jag och Victor och kollade på Marias och FRidas "New Moon"-parodi som de spelat in som en födelsedagspresent med några kompisar. DEn var SKITBRA! :D Förutom att det fanns tre olika Bellor vilket gjorde det en aning svårt att hänga med även om man läst boken miljoner gånger. Hihi :) Men den ägde.

    Nu har jag bara slappar och sett på ännu mera tv. VAMPIRE DIARIES stod på min tv-lista och jag fullkomligt ÄLSKADE DEN! :D SKitbra tycker jag att den verkar vara och jag kommer lugnt att följa den! :) Härligt med ännu en serie att följa (tv-nerd-nr-1).

    Nu orkar jag inte skriva mer så det får bli att slänga in nåre bilder. Håll till godo!
    Btw, PYSCH-PYSCH in my heart<3



    PYSCH-PYSCH<33333


    I liiiiiiiiiiiiiiiiiiike<3 Rekommenderas starkt! Men tyvärr LITE Twilight-wannabe (dock så hatar jag Twilight-filmerna men ÄLSKAR böcker XD)


    Vet inte riktigt när Vi va men här har vi en bild på Sandra :D <3


    SYrran och mamma hade tydligen gjort mer islyktor XD :) Så fint<3


    Okej, No more islyktor. :P Jag lovade ju (A)


    Knack knack! Vem Där!? SÄLLES SÅKLART!


    Nellie fick glass på sin födelsedag, sccch don´t tell anyone (A)



    Här ser ni de UNDERBART fina muffinsarna vi gjorde! :)<3


    Nellies (eller egentligen Marias eftersom Nellie inte ska äta sånt XD) fick små tassavtryck istället för rosor :)


    De fanns med hallon eller blåbär :D




    Bara jag som tycker att de är SÅÅ fina? (A) Oerhört mumsiga också!

    Matchade in supermialt i massas kök också! :D Och vår snygga dukning :) <3

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Kan ni några roliga historier?

    Datum: 2010-02-10 Tid: 14:41:24 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag är man hemma och är lite sjuk :) Klassen skulle till badhuset och sedan åka skridskor och jag är tydligen förkyld! :o SÅ fick vara hemma idag. Har matteprov i morgon och måste plugga en massa, inte alls roligt, det är alldeles för svårt. Ni får önska mig lycka till xD Slöar idag och försöker som sagt få in en massa derivata-beräkningar i skallen så det får bli ett sånt här kort och ointressant inlägg till att börja med. Kommer säkert ett bättre senare ikväll! :)

    Hmm nu är det såhär att jag tänka prova en sak XD Har INGEN aning om det funkar men men.. jag vill att NI skriver EN ROLIG HISTORIA i en kommentar här nedan! :D På så sätt så får jag och alla som läser min blogg ett gott skratt och jag kommer att lägga upp alla historier och liknande i ett inlägg så att alla ett torrt skämt som gått runt i hela världen och spridit skratt, till ett tokigt internskämt eller något pinsamt/klantig man råkat ut för XD Givetvis så kommer jag att skriva ner nåt eget om jag får in lite historier ^^

    Skriv din roligaste historia (gärna något som hänt på riktig men vanliga går också perfekt ^^) i en kommentar här nedan! (SJälvklart så är alla andra kommentarer också varmt välkomna XD)



    THis is me xD LITET KAKMONSTER *EGO-PIC*
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    GRATTIS NELLIE<3

    Datum: 2010-02-08 Tid: 21:52:48 Publicerat i: Familj & Vänner
    Nu är det ju såhär att VÄRLDENS BÄSTASTE och SÖTASTE hund fyller FEM år idag! :D Jag kan bara inte fatta det! Hur kan det redan ha gått fem år? Känns som det var nyss du kom hem hit som en liten lurvtuss till valp och snuttade på mina fingrar. Nu är du ju "vuxen" och springer omkring som en yrboll i snön. Samtidigt så känns det som om jag har haft dig hela livet. Kan inte tänka mig hur det var innan du kom hem till oss. Hon är helt underbar min lilla hund. Ett riktigt busfrö, tjurskallig morrhoppa och sötsaks-älskare :D Hihi<3 FInns ingen bättre hund. Och hon är så smart. Verkar förstå vartenda ord vi säger. Kan inte leva utan henne längre. Hon är så himla viktig för mig. Hon är den där glädjespridaren som värmer upp de mest iskalla hjärtan som finns.  Okej, vet att det antagligen är en massa nu som tänker att HUR kan man älska en HUND sådär mycket? Det är ju BARA EN HUND? Men nej ni! Det där är ingen hund! Det är NELLIE! Min andra lillasyster xD Så det så!

    SÅ nu kommer lite bilder! :)


    Nellie sommaren 2008











    Har ju en massa fina men ni har väl sett alla så orkar inte mer :D
    PUSS på Nellie<3
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Mini-spa =)

    Datum: 2010-02-07 Tid: 22:29:26 Publicerat i: Skönhet
    SItter här med ny-socker-peelat ansikte, ansiktsmask och ägg i håret. :) Ska ta en dusch sen innan det är läggdags ^^



    HAha glömde ju den här XD Min lilla vovve ser himla sugen ut!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Pics - Snömix 2 =D

    Datum: 2010-02-07 Tid: 16:13:23 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Idag är det ingen bra dag. Har så himla ont i magen så det är inte sant. Det blir bara att slöa och ha det skönt hela dagen. Tv, böcker och Data är väldigt lockande ord för mig just nu (A) :) Glass och Semla också för den delen (A)

    Igår var det en superbra dag!! :D I Torsdags blev jag nämligen ANSTÄLLD SOM MODELL xD HAHA kyrkan skulle sälja en massa kläder där pengarna oavkortat gick till de drabbade i Haiti och de behövde lite folk som visade upp några kläder, som en modevisning. Haha XD Jag blev superpaff när de ringda och frågade mig men micket glad! Efter en hel del tvekan så ställde jag ändå upp :) På lördag förmiddag kl 12 så drog jag ner till kyrkan för att prova kläder och liknande. Det tog lång tid men vid halv tre så lyckades jag ta mig hem för att äta och vila huvudet ett litet tag. Sandra följde med och efter maten så gjorde vi oss genast i ordning för att vid fem dra ner till kyrkan för "gen-rep".

    Klockan sju så började ungdomsmötet och min pojkvän kom dit + mina vänner Jossan, Alicia och Frida och min syster Maria. Mötet var riktigt bra och det var ju faktiskt drag i det! ;D RIktigt kul måste jag säga ocg cafét efteråt var också riktigt mysigt =) Ungefär halv tolv kom man hem igen, såg på tv och gick sedan och la sig. En mycket lyckad dag!

    Nu orkar jag inte skriva mer utan jag slänger in lite bilder! :) Fortsättningen på Snömix -Pics ^^
    Tyvärr så är INGA bilder fixade så ni får stå ut med Orginalen!

    Hundpromenad.

    En massa snö! I LOVE<3






    HAHA xD Hon ser så kul ut!






    Hihi den va fin på nåt sätt =)




    ooww det är så fint :D






    HAHA vart tog hunden vägen? XD






    Haha bara för att den är lite kul XD Min bror oc Pappas fuuuuula men BEKVÄMA firmabil =)



    Syrran bakade lite fina muffins :)









    Islyktor.
    Här kommer några bilder på islyktorna min mamma gjort :) Micket fint ska ni veta!



    Den blå islyktan =)


    Älskar den här bilden =)


    Älskar att man kan se bubblorna ^^











    Jättelätt att göra islyktor :D Ta bara en hink eller en plastskål, fyll den med vatten och ställ sedan ut den för att frysa i snön ett tag. =) Beroende på hur "urgröpt" du vill att den ska bli så ska den frysa olika länge. Den ska INTE vara genomfryst, då blie det inget fint och du måste då HUGGA hål i den =)




    Nellie var självklart med och busade =)







    Okej det där va den sista XD jag LOVAR! Hade nara lite tråkigt så passade på att ladda upp en massa (A) xD HAHA.. NO MORW ISLYKTOR!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Pics - Snömix ^^

    Datum: 2010-02-06 Tid: 01:07:27 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Har laddat ur kameran igen. Tänkte bjuda på lite härliga vinterbilder! ^^ Lägger upp några idag och så fixar jag ännu ett inlägg i morron. :)

    Bilder på min mammas "konstverk" XD


    Mamma gjorde konstverk XD


    Hihi tyckte att det blev fint minsann xD Om ni undrar hur det hela blev till så är det såhär att min mamma hällde blå karamellfärg i vattnet då hon gjorde sina islyktor. Sedan läckte hinken och detta vackra konstverk skapades. :)


    SÅ himla vackert med all snö! Bara älskar det!! :) *Vår baksida*






    Aaaw, SNön är Nellies plats<3


    Mammas konstverk. =)



    Lite bilder från vår Filmkväll :)







    Så söta så XD Tyvärr så kom inte Victor och jag med på bild eftersom jag fotade och Victor inte va här då dessa bilder togs =)

    Slänger in mer bilder i morron tänkte jag! ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    I will survive =D

    Datum: 2010-02-03 Tid: 22:27:48 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    JAG ÖVERLEVDE IDROTTSPASSET! =D Dessutom så sa läraren att det INTE KUNDE BLI BÄTTRE! :D Jag tyckte jag gjorde fel hela tiden men jag är skitnöjd :) SÅ skönt att ha det gjort.



    Idag har det inte hänt något roligt förutom att man var med Jossan, drack kaffe och såg på Top Model!! :D SKitmysigt<3 Goda bakverk dessutom (A) Mycket mys med  bästaste Jossan<3
    Det blev dessutom en finfin promenade med syrran i snön! :D Superkul! HAHA XD snön va så djup att hunden fick SIMMA i snödrivorna xD Vi hade dessutom mylningskrig och knuffa ner varandra i snön och grejjor XD askul!

    I morron ska jag fika med Linda efter skolan, sedan kommer Victor och så ska vi eventuellt dra in till stan för att köpa hästgrejjor åt mig =) Sedan får vi se vad som  händer.
    HA det bra allihoppa!



    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Tjuvlyssnat.se

    Datum: 2010-02-01 Tid: 23:46:29 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    BEHÖVER DU DIG ETT GOTT SKRATT? LÄS DETTA XD ALLT ÄR FRÅN RIKTIGA KONVERSATIONER FRÅN TJUVLYSNAT.SE



    I biosalongen innan filmen börjar (konversation mellan en ca 17årig kille och 17årig tjej):

    Tjejen: -Robin! (Hon får inget svar) -Robin! (Fortfarande inget svar) -ROBIN!
    Killen:*som sitter några rader framför tjejen vänder sig om*
    Killen: -Tjena!
    Tjejen: -Vad ska du se?

    Min systers kommentar: "Slår vad om att det var en blondin "



    Två tjejer (ca 17år) disskuterar vad som verkar vara ett skolprojekt:

    Tjej 1:  -Ja, så vad vet du om Tjernobyl då
    Tjej 2:  -Att han var en idiot.
    Tjej 1:  -Men nu skojar du väl
    Tjej 2:  -Jaja, att HON var en idiot såklart.


    HAHA XD



    Två tjejer (ca 16år) är på väg ut från efter filmens slut och pratar om filmen som har varit i 3D.

    Tjej 1: Fan vad bra den var! Tänk om det skulle vara så i verkligheten också.
    Tjej 2: Vadå?
    Tjej 1: Ja, tänk om allt skulle vara i 3D!
    Tjej 2: Men…
    Tjej 1: Skitläskigt ju, allting skulle kännas som om det var jättenära.




    En mamma (ca 35 år) och hennes son (ca 8år) kommer ut från skolan och går förbi ett järnstaket.

    Sonen: Får jag slicka på staketet?
    Mamman: Ja, visst, men då fastnar du med tungan och det blir nog inte så kul att sitta här ikväll när det är Let's dance på TV.
    Sonen (efter någon sekunds tystnad): Ni kanske kan ta hit en TV…



    En mamma (ca 30år) och hennes son (ca 5år) sitter och sjunger julsånger.
    Pojken: Mamma, vill du kliva av bussen?
    Mamman: Nej, varför skulle jag vilja det?!
    Pojken: Nej, sluta sjung då…
    Spridda fniss hörs i bussen.


    En man (ca 50år) beställer en sallad.
    Killen i kassan: Vill du ha pasta i salladen?
    Mannen: Nej. Inte så mycket grönt heller.



    En man (ca 35år) står i kassan och ska betala sina fyra barns glassar när han plötsligt tittar sig omkring.
    Mannen (utbrister hysteriskt): Var är Markus? Barn, har ni sett Markus? Åh nej, var är han!
    Flicka (ca 6år): (tittar med höjda ögonbryn på pappan och på pojken ~1 i hans armar): Pappa, du håller i honom.
    Mannen, som ser extremt trött ut, beställer en kaffe.



    En man och en kvinna står inne i ett provrum.
    Mannen (djupt allvarlig): Alltså, du kan förklara för mig hur många gånger som helst, men jag kommer ändå aldrig att fatta skillnaden mellan klänning och kjol riktigt.



    Ett gäng killar ~20 sitter i salongen och väntar på att filmen ska börja.
    Kille 1: Sist jag var på bio så råkade jag göra bort mig rätt rejält…
    Kille 2: Mhm?
    Kille 1: Ja, precis när det blev spännande så var det någons jävla telefon som ringde. Man hörde hur den låg och vibrerade i någon ficka, blev helt galen.
    Kille 2: Haha, okej.
    Kille 1: Så sen tio minuter senare blev det en spännande scen igen, och det började vibrera igen. Så då säger jag högt och ljudligt så att alla i hela salongen hör "KAN DU STÄNGA AV DIN JÄVLA TELEFON?". Och sen så visar det sig att det var på filmen som telefonen ringde.
    Alla killar skrattar, inklusive folk på närsittande rader.



    SÅhär känner jag mig också ibland XD :

    Kille 1: Ska du träna idag?
    Kille 2 Nej jag hinner inte.
    Kille 1: Vadå hinner inte? Du har ju inte tränat på skitlänge!
    Kille 2: Jag hinner inte. Jag ser inte ljuset!
    Kille 1: Va?
    Kille 2: Jag ser inte ljuset! Jag slutar fucking fem varje dag. Jag går till skolan, det är mörkt, jag går hem, det är
    mörkt. Jag ser inte ljuset!



    En kille och en tjej sitter i en soffa och pratar.
    Killen: Du är så fin! Det är så mycket känslor i luften just nu. Känner du något när du sitter så nära mig?
    Tjejen: Ja, det gör jag…
    Killen (lägger armen om tjejen): Jaså, vad känner du då?
    Tjejen: Att du luktar armsvett!
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Busy weekend :)

    Datum: 2010-02-01 Tid: 19:40:36 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Har haft en riktigt bra helg. :)
    I torsdags (då jag anser att min helg börjar) så kom Victor hem till mig direkt efter skolan och åt våfflor som min mamma bjöd oss på för att fira våra två månader tillsammans =)<3 Sedan myste vi hela kvällen och Victor spelade en sång för mig, på gitarr som han skrivit alldeles själv!! Fattar ni vad rörd jag blev eller!? xD Han liksom sjöng och spela för mig en låt han skrivit helt själv och tillägnat till mig :D Hihihi.. så himla gulligt<3 Kan lägga in en bit av texten senare någon dag. :) Orkar inte skriva av det just nu men SUPERBRA var det! :D

    Fredag
    vet jag inte vad jag gjorde :S Tror jag skrev lite på idrotten och fixade det sista. Sedan slappade jag mest och hade det skönt. Finns inte så mycket att skriva om den dagen =)

    I lördags hade vi öppet hus i skolan vilket innebar att jag fick dra till skolan halv tio i vintermundering anpassade åt hästjobb och fick spänna för släden för en underbar nordsvensk och köra runt i den djupa snön som täckte vår fotbollsplan. :) Det var då -25 grader och gissa vad jag frös! Det var så kallt efteråt (var ute med hästarna från kl 10 till över 1, hade sTÅLHÄTTESKOR och alldeles för lite kläder) så jag höll på att dö! Förfrös nog hela fötterna å händerna, kunde inte gå och typ tjöt XD Asont gjorde det! Men det var det lugnt värt eftersom det var så himla kul! Första gången i hela mitt liv som jag körde släde efter hästen :) SKitmysigt i snön och det var många som ville åka med. DOck så fick ju SJÄLVKLART JAAAG den ostadiga släden som höll på att välta i varje kurva! Allt gick ändå bra fram till sista varvet då släden välte, jag och ungen flög ur och hästen traskade vidare.. >.< SÅÅ pinsamt men det var ju ett under att det inte hade hänt fler gånger! Har världens blåmärke på låret nu men.. skitsamma xD DEt var ju kul!

    På lördag kväll så var det dags för FILMKVÄLL! :D ASkul hade vi: Jag, VIctor, Fredrik, Jossan och Sandra =) Först såg vi en hemsk film jag intevill prata om. SEdan fick FRedrik ett nostalgiryck för 90-låtar och drog snart med oss alla i allsång xD HAAHA skitkul! Sedan såg vi en Sci-fi-film som var lite överdrivet slaffsig men helt okej =) Sedan var alla så trött att de gick hem. Just det ja! Glömde att vi drack te också, fina människor som vi är XD Haha.. satte oss runt köksbordet med tekoppen i hand och surplade i oss ett bra tag. Mycket flamms och skoj, det får vi göra om <3

    Söndag
    betydde SOVA UT! Jag sov ett bra tag men sedan gjorde man sig i ordning och drog hem till Victor som bjudit dit mig :) Han överraskade mig med fika och pulka i snön! :D SKitmysigt var det och jag hade micket kul. :D hihiih Kalla och snöiga drog vi oss hemmåt efter en hel del mylningar och nerbrottningar samt ett par vackra snöänglar. Vi kom hem till VIctor, värmde upp oss och slöade ett tag innan jag blev bjuden på mat. :) Det var gott men sedan blev ja tvungen att dra hem.

    Idag var jag då kompledig på grund av öppet hus och blev medbjuden till stan av Natha och Johannes =) Jag behövde köpa en idrotts tröja eftersom min var helt ner klor-ad xD köpte en svart puma-t-shirt meden silvrig puma på och rosa text =) Micket nöjd med mitt val. Vi åt dessutom mat och åkte runt till lite andra affärer innan vi styrde hjulen hemmåt igen.. Väl hemma så har jag gått igenom mitt idrotts-pass för sista gången (i morron = domedagen!) och klippt musiken lite och så. Nu är jag nöjd och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra!! ;) ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

    Nu avrundar jag med att slänga upp nån liten bild :) Långt inlägg men änkte ju att ni kanske ville veta lit evad jag gjort egenltigen de senaste dagarna. Nu vet ni. farvääl ^^



    Våfflor är gott ;D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    -69 = bilarnas GULDÅR! :D

    Datum: 2010-02-01 Tid: 19:02:23 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Asså, är -69 MÅSTE verklige ha varit bilarnas guldår :D I LOVE <3



    CHEVROLET CAMARO -69


    Chevrolet camaro -69


    Impala -69 (föredrar doc -67 :D)


    FORD MUSTANG -69<33333333333333333333


    Dodge charger -69<3 :D



    Ford mustang -69


    Ford mustang -69 =)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.