• Bloggtips
  • Kategorier
  • Design
  • Hanna Carlsson
  • Sleep well =)

    Datum: 2009-06-29 Tid: 23:48:43 Publicerat i:
    Jahaja, ont i huvät dag idag då.. Men det blev en ganska bra dag ändå. Mysig på något sätt. Det var jätteskönt i Stenviken som vanligt och vattnet var jättevarmt! I morgon så ska jag till Sommarhemmet för att bada och försöka mig på solningen igen. Efter det så ska jag antagligen hänga med Natha till frisören för en hårklippning =) Det blir nog skojigt. Men först av allt så ska jag läsa och sova och hoppas på en svalare natt idag än igår. Men.. det lär väl inte funka, när man är så het som jag, menar jag.. :)

    Good night, sleep well.

    /Hanna

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Soon..

    Datum: 2009-06-29 Tid: 23:44:54 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar

    Sooner or later I will meet the one for me, I just have to wish for sooner.

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    It´s sooo HOT!

    Datum: 2009-06-29 Tid: 11:15:01 Publicerat i: Skönhet
    Idag vaknade man upp (redan) vid tio av värmeböljans attacker. Hade världens huvudvärk och svetten rann. (inte bokstavligt) Jag som hade haft fönstret öppet under natten och allt! Det blev bara att sätta sig upp, öppna fönstret på vid gavel hämta lilla fläkten för att få luften att cirkulera någotlunda inne i rummet och sedan ta sig en SVALKANDE dusch. Nu efter duschen, frukost och huvudvärkstablett så känns det mycket bättre. =) FÅr se hur dagen utvecklar sig. Blir antagligen att följa med till Stenviken för att sola/bada, den här gången med TONVIS av solkräm!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Wake me up before you go go...

    Datum: 2009-06-28 Tid: 16:11:06 Publicerat i:


    Idag vaknade jag lite innan tio (eller blev väckt snarare) och jag försökte typ förgäves få liv i Jossan. Jag sov underbart bra i natt! AV någon konstig anledning, kanske berodde det på sömnbrist, och Jossan tycktes göra likadant eftersom hon inte ville vakna^^ Men eftersom vi skulle till stan med mamma, MAria och Natha så var jag ju tvungen att väcka henne =) Till sist så lyckades vi vakna och vi stack för att äta frukost. Knäckebröd och oboy ^^ LÄNGE LEVE OBOY<3

    Sedan så stack vi till stan då för att främst köpa skor till MAria. Det blev två par skor och vi stack öevr till MAxi. Jossan hittade en snygg linne-klänning (?) som vi hängde undan tills vidare och sedan gick vi och köpte sån där LJUVLIG glass som jag älskar<3 Jag valde smakena blåbär och Choklad, mycket jummy.

    Vi gick ett tag till i stan mn sedan så stack vi bort til Gina, köpte Jossans linneklänning, några örhängen, en dricka (dock inte från Gina) och så åkade vi hem. Vi skjutsade hem Jossan också eftersom jag inte längre behövde vara barnvakt då hennes föräldrar kommit hem och så var jag alltså ensam.

    Nu sitter jag här och gör ingenting. Mycket roligt.

    f
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    GAAAAAAAAAAAAH!

    Datum: 2009-06-27 Tid: 19:27:39 Publicerat i:
    MITT LIV SUGER >-<                                       inte längre ^^

    * Jag har blivit MYRBITEN, inomhus >.<
    * Jag har badat i himmelstalundspoolerna så att jag är röd som en pion! >.< I hela ansiktet hela ryggen, axlarna och ALLTING!
    * Jag petade just upp ett finger i ögat halvvägs upp i hjärnan..
    * SUCK...
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    BARNVAKT ^^

    Datum: 2009-06-27 Tid: 19:15:43 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Jajamen så idag är jag alltså barnvakt åt lilla Josefin =D Den lilla snorvalpen, riktigt ondskefull ibland...

    VI stack hem till mig och fixade hennes blogg. Nu har jag gjort en header åt henne med nyfotade bilder  =) Kolla in den här --> www.LostInYouth.blogg.se . Mycket fint blev det, med söta lilla Jossan.

    Efter det så har vi typ ätit Hamburgare och bakat mockarutor. Mycket gott blev det ^^ Vi har även sjungat och lite sånt där. Jossan spelade gitarr och jag piano =) Det lät kanske LIIITE ostämt på vissa ställen. Men det tar sig!  =D LOVAR!

    Här kommer lite urgulliga bilder på Jossans Top Model-fotning ^^

    fdfdf

    Lilla Jossan kliar sig ^^

    fdf

    Den här bilden är fin, vare sig vad Jossan säger eller inte!

    dgdg
    fdfd
    d
    gfg
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    DISNEY-KVÄLL! =)

    Datum: 2009-06-27 Tid: 18:56:10 Publicerat i: Film & Böcker
    Igår hade man då Disneykväll med Jossan, Sandra och Fredrik.  Det var mycket roligt! ^^ VI började filmkvällen vid typ 5 och var vakna till klockan 06.00 dage därpå (morgonen) Så vi somnade när det var ljust typ. Med undantag för Jossan då som somnade vid ca 04.00 ^^ HAha X) Stackars Jossan hon va trött. =)

    VI hann se åtta filmer, Snövit, Aladdin, Skönheten och Odjuret, Fergully, halva Änglahunden, Svanprinsessan, Pocahontas och Lejonkungen. Efter det så typ.. dog alla eller nåt X'D Det var Fredrik och Sandra som var så himle bestämda på att se Pocahontas (den sista filme vi såg) och stanna uppe hela natten och Jossan och jag försökte sova, men gissa VILKA som sov INNAN Pocahontas ens va slut? Ah, just det. FREDRIK och SANDRA. Alltså fick stackars jag som oskyldigt försökt att somna genom att stänga ute ljudet av TV:en och FRedriks snarkningar som fick stänga av TV å en massa. *smacka obelåtet med tungan*

    Men det var kul endå. Klockan tjugo i tio vaknade vi av att Fredriks bajso-mobil ringde och väckte oss alla >.< Så var det alltså slut på friiiden..

    Sedan så gick Fredrik och Sandra hem och Jossan å jag blev ensamma hemma hos henne. Det är nämligen så att Jossans föräldrar har åkt åkt iväg över helgen och jag är BARNVAKT ^^ *HOHOHO* SKoj skoj. Men det skriver jag om i ett ANNAT inlägg =D





    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    LONELLYYYY

    Datum: 2009-06-25 Tid: 23:43:43 Publicerat i:
    Looooooonelyyyyyyyyyyyyyyyyy, I´m sooo LOOOOOOOOOOOOOONLYYYYYYYYYYYY. I have noooobaaaaadyyyyyyyyyy.. LALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

    Vart är ni mina vänner? Ingen som vill va med mig? :( I AM LOOOONEEEEEEEEEEELYYYYYY!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    FULL DATA? :'o

    Datum: 2009-06-25 Tid: 19:40:11 Publicerat i:
    Har ni någonsin hört talas om en full dator? Min har i alla fall lyckas bli det, har ingen aning om vad som har åstadkommit detta men så är det i alla fall. Pappa fick köpa en extra grejjamoj som får lagra alla bilder och grejjs X'D Den kostar vis 2500kr i vanliga fall :S Tur att min pappa jobbar som datatekniker och är snäll och köper en sån till mig ändå, dock en aning billigare =)

    Syrran fotade lite på mig idag. Tänkte ladda upp några av dessa bilder. Idag har jag även solat på studsmattan, med syrran bredvid, insmord i litervis av babyolja >.< UÄCK! X'D Syrran överdrev bara liiiite. Efter det så hade syrran och jag spa med ansiktsmask och hårinpackning. VI drack även banan-jordgubb-blåbär-smoothies som var ljuvliga<3

    f
    y
    d

    Inga mer fjortisbilder nu.. Lovar ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Förnyelse ^^

    Datum: 2009-06-25 Tid: 19:22:03 Publicerat i:
    Okej, det blev inte en SÅÅ stor förändring här på bloggen. Jag gillar faktiskt min bakgrund, tycker att den är lite personlig på något sätt, så den får stanna! ^^ Men jag har en ny header och lite andra grejor. Blev nöjd =)

    Blev det bra tycker du eller va det bättre innan? :)

    SKriv vad DU tycker!!!! =D=D=D=D=D=D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Ny design?

    Datum: 2009-06-25 Tid: 12:53:48 Publicerat i:
    VAd tycker ni? Börjar det inte bli dags för en ny fräsch design? :) Vilken färg i så fall? Eller ska jag kanske bara byta headern? :O TELL ME!!! =D

    / Hanna
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Thomas Sabos smycken.

    Datum: 2009-06-25 Tid: 12:46:30 Publicerat i: Mode & Shopping
    Har fått nys om denna Smyckes designer som gör VÄLDIGT vackra smycken. Jag skulle kunna ta allihop!
    Vilken är din favorit?








    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sandra och kameran ^^

    Datum: 2009-06-24 Tid: 23:28:38 Publicerat i: Foto/Fotobomber

    I dag har jag så varit med söta lilla Sandra :) <3 Det var MYCKET roligt! Det började med att vi gick ner till bergslagshallen för att träffa Maria och Sanna. Vi skulle köpa lite fika  som vi skulle äta senare nere vid sjön där vi hade tänkt att ta oss ett litet dopp. SÅ vi köpte några kakor och en läsk och stack sedan iväg till Bönnern-badet.

    Först var det tänkt att vi skulle ner till hopptornet men när vi såg hur mycket folk som fanns där så vände vi om X'D Ville inte bada när en massa folk såg oss ju! Så vi gick runt hela sjukhuset och grejer till andra sidan där vi slog oss ner i gräset en stund och knaprade i oss lite kakor och läsk.

    När vi fikat klart så stack vi ner i vattnet och efter ett bra tag så lyckades vi i alla fall doppa oss X'D Det var INTE särskilt varmt idag! ^^ Hähä. Eftersom ingen av oss had elust att GÅ hela vägen hem igen så satt vi kvar ett tag och fortsatte vårt fikande. Det var ju lite mysigt och tillsist så hade vi den turen att pappa kom och hämtade oss så att vi slapp gå hem i den olidliga värmen! MYCKET bra! ^^

    När vi kom hem så tog jag fram cheesecaken för att den skulle hinna tina lite innan det var fikadags. Sedan gav sig Sandra och jag ut i trädgården, utrustade med syrrans kamera, och så började kamrablixtrarna och klicka överallt. ^^ Böev många fina och lika galna kort ^^ SKa lägga in några av dem här sedan.

    Efter fotograferingen så stack vi in och fikade, krånglade med at ladda ur bilderna och såg tillsist på "How I met your Mother". :) Sedan skulle jag klippa gräset så Sandra fick sticka hem. Efter det så har jag väl inte gjort så mycket.. Vi åkte ut en kortis till Stenviken där MAria badade och sedan stack vi hem igen. :) Det var väl i ett ungefär min dag. NU KOMMER BILDER ^^

    f

    r r f
    r

    dfdf erer t
    f

    fdf

    d ff fdf
    f

    erer dfdf e
    df df dfd
    df fdf dfdfd
    wew

    fdf

    gfg

    erer

    Söwta DOriiiiis<3 =D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    You are my world.

    Datum: 2009-06-24 Tid: 00:29:17 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar




    Jag ska inte älska dig tills döden skiljer oss åt, för även då kommer mitt hjärta att slå för din skull.

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Cheesecake.

    Datum: 2009-06-23 Tid: 20:35:28 Publicerat i: Bakning & Recept
    Den här underbara Cheesecaken har jag gjort idag då ^^ *stolt* Fast jag la i blåbär och jordgubbar mellan botten och smeten vilket jag tror kommer att bli LJUUUUVLIGT! :) Får se hur den smakar i morgon. Bilder kommer även dessa i morgon =D

    Klassisk, fryst cheesecake

    8 - 10 port

    Satsen blir cirka 1,5 liter smet och brukar vara lagom till en större pajform, eller två mindre.

    Du behöver:


    • 4 st ägg
    • 2 dl strösocker
    • 400 g philadelphiaost
    • 2 tsk vaniljsocker
    • 4 dl vispgrädde
    • 6 st digestivekex

    Gör så här

    Smula ner digestivekex i botten på formen. Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna med sockret. Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret (gärna i matberedare eller med elvisp). Vispa grädden i en tredje skål och rör försiktigt ner den i ägg-ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt och rör till sist försiktigt ner dem i smeten. Slå i formen och ställ i frysen över natten. Tas upp och ställs i rumstemperatur en timme innan den ska avnjutas.

    Dekorera gärna med pudrat florsocker och färsk frukt eller bär.

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sola å bada på pinacolada ^^

    Datum: 2009-06-23 Tid: 16:51:01 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Hähäh, nu är jag hemma efter ännu en dag i Stenviken! :) Först så åkte jag, mamma och hunden dit ensamma och satt och sola oss till typ klockan halv tre (-tre). Sedan så ville tydligen Maria också åka hit så snart kom Maria, Pappa, Sanna och hennes lillebrorsa Viktor och joina oss ^^ Sedan kom även Johannes, Natha och SImon så det blev fullt på vår lilla "strand". Vi ungdomar hoppade i vattnet och simmade runt ett bra tag. Man blir ju härligt brun i vattnet också! ^^ Vi kastade runt med Sannas roliga vattenboll + två melonskal som studsade himla skojigt =D Sedan så blev dte typ dags att åka hem och här sitter jag. FRamför datan med blött hår men en vacker nyans brunare ^^

    Tjingeling! SES SENARE!

    p.s skulle ha tagit foton om inte Natha o Johannes hade haft den på sitt rum när vi åkte. De sov så jag vill einte väcka dem :)



    SKa försöka göra sån där ypperligt god Cheesecake som jag fick hos Cissi, får se om jag lyckas! ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Good morning sunshine.

    Datum: 2009-06-23 Tid: 12:01:34 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Godmorgon allihopa ^^ Idag vaknade man då upp vid kvart i 11 med solsken iansiktet. Det är något som alltid piggar upp en, man vaknar liksom på rätt sida då =) Även om täcket hade lagt sig på sniskan... >.< Idag blir det nog ungefär samma sak som igår, sola och äta :) Kan det bli bättre?

    Någon som vill va med mig någon gång?

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sova..

    Datum: 2009-06-23 Tid: 00:02:14 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Nu ska jag läsa, sedan sova.. väck mig vid halv 12 i morgon..
    God natt, alla =D <3











    Jag säger bara: NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW <3
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    EGO.

    Datum: 2009-06-22 Tid: 22:44:21 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Lekte i Paintshop..

    j
    y
    h
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Natha-lejon =D

    Datum: 2009-06-22 Tid: 18:10:43 Publicerat i: Familj & Vänner
    7
    78

    Här ser ni Natha ^^ Ser ni likheten på bilderna? :o X'3
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Sola ^^

    Datum: 2009-06-22 Tid: 16:40:36 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag så har jag solat i Stenviken med mamma, syrran och hunden ^^ Det var mysigt och vem blir inte glad över lite färg? =D Vi åt lite kakor också (A) och jag spillde ut halva Lokan över syrrans filt och handuk men men.. :P Det var mys mys =) Sov jättelänge idag så har typ inte hunnit med något annat :S :)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Två sommarbeslut ^^

    Datum: 2009-06-22 Tid: 16:15:33 Publicerat i: Träning & Hälsa
    Idag, och igår, så har jag beslutat mig för två saker.

    1. Jag ska försöka att äta minst 4st morötter per dag. Detta på grund av den enkla anledningen att det är så himla nyttigt, jag slipper kanske lite sötsug och man får en snygg solbränne-liknande-hud :D SUPER ju! :) SÅ det ska jag VEKRLIGEN försöka hålla.

    2. Jag ska försöka att varje dag (eller de dagar det går och blir tillfälle för det :P) försöka göra någonting som jag egentligen inte vågar, något som jag inte skulle göra annars. Alla de där sakerna osm jag egentligen VILL göra men inte vågar. SKänka glädje till någon stackars person på stan. Kanske säga "hej" till någon person på bussen. Prova sån där Sushi som ser fasligt läskig ut X'3 Gå ner på centrum utan smink.... Listan kan bli lång. Jag tror att alla skulle må bra av att göra sådana saker ^^ VÅGA PROVA! :D Det ska iaf. jag försöka att göra. Visst kommer jag inte att kunna göra något sådant VARJE dag. Typ en dag där jag ligger i soffan och läser eller kanske är sjuk, men de dagar som  jag kan och tillfället verkar rätt så ska jag försöka! =D

    Tänk egentligen vad mycket glädje man kan skänka en person (kanske en främling) genom värsta lilla saken som att kanske säga hej eller tuta och vinka när man åker förbi i bilen. :P VI borde göra sånt oftare! Det är i alla fall vad JAG tror.

    (får se om det håller :'3)


    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Honey, I´m ho-ome!

    Datum: 2009-06-21 Tid: 23:49:16 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Yes yes yes, nu är jag alltså hemma igen! :D Har varit hos min gode vän Cissi ( http://www.xstar.blogg.se/ ) i Örebro under helgen, tillsammans med mina kompisar Jossan ( http://www.lostinyouth.blogg.se/ ), Sanni ( http://www.papercute.blogg.se/ ) och Fredrik ( http://www.paracol.blogg.se/ ). Fredrik kom inte förrän på lördagen på grund av vissa skäl men iaf.

    Helgen började med att vi åkte buss till Cissi (Torsdag). När vi kom fram så släpade vi med oss alla grejor hem till Cissi och installerades oss i lägenheten som hennes snälla föräldrar ålnat ut till oss över midsommar ^^ Alla var typ hungriga så vi lagade pizza, såg på Madagaskar 2 och snackade lite. Sedan så var typ den dagen slut X'D Men vi kom ju ganska sent så.. Men vi hann med lite Kladdkaka och Cheesecake som Cissi bakat, JUMMY!

    Dag två (fredag) började med frukost och sedan sminkning, vilken tog ca 2,5h. Jag nämner inga namn men det var NÅGRA som tog VÄLDIGT lång tid på sig X'D Men det gjorde väl inte så mycket. Resten av dagen så åt vi typ mat, å en massa fika, gick en promenad i den vackra parken i Örebro, sedan genom centrum och hem igen. Till kvällen så lagade vi superhypergod kycklingsallad (hur nyttig som helst, för att väga upp med kladdkakan och cheesecake:en liksom X'3) och ungefär samtidigt som den var kvar så kom en Örebroar-kompis till Cissi vid namn Jimmy och hälsade på. Sen så att vi och snacka och hade skoj hela kvällen ^^ Mycket roligt.

    Lördagen blev frukost, sminkning, picknick i parken, typ mat, Fredrik anlände ^^ och lagade vi tacos med kyckling istället för köttfärs. Muuuy biieeen! :D Och så satt vi typ å flumma runt å gick ut och lekte lite osv. X'D Haha.. aja. På kvällen så vile Fredrik se "början" på sagan om ringen så vi drog ut madrasser i vardagsrummet och låg där och såg på TV. Men Fredrik somnade typ först av alla X'D Haha, å jag skulle väcka honom eftersom han hade fjärrkontrollen men ville inte väcka Cissi som låg i vägen och kastade därför en kudde. Men nej nej, tror ni att jag träffade HONOM eller? Nej jag träffade stackars Cissi X'D Haha. Hur som helst så stängde vi av och Fredrik fick sin skönhetssömn.

    Sista dagen så gjorde vi inte så mycket. Vi åt glass och lite sånt. Satt och gungade i en sån där "korgkunga" där många får plats. :P Sedan packade vi ihop våra grejor och drog mot bussen. I väntan på bussen så lärde vi oss typ alla bilmärken X'D hähä mycket intressant. Sedan blev det farväl och vi satte oss på bussen (som var så full att Jossan fick sitta framför Sanni och mig bredvid en äcklig gammal gubbe som sneglade på henne hela tiden :S) och åkte hem.

    The End of the helg hos Cissi =/ Sorgligt. VI måste göra om det! SNART! :P MEn det känns ändå lite skönt att komma hem. :P Att få sova i sin egen säng och så. :) Som man säger: Borta bra men hemma bäst.

    Har tyvärr inga bilder än.. Hade ingen kamera men Cissi har en massa X'D Kanske kan tigga åt mig några. BYE BYE! =)

    P.s VI har fått hem världens sötaste råttbebis nu som sov i min ficka hela kvällen :) Namnförslag mottas med värme =D

     
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Good bye :)

    Datum: 2009-06-18 Tid: 17:26:48 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Nu sticker jag =) SES! ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    GRATTIS LINDA =D

    Datum: 2009-06-18 Tid: 17:26:16 Publicerat i: Familj & Vänner
    Idag grattar vi en otroligt gullig liten tjej vid namn LINDA =) <3 GRATTIS GUMMAN! ^^
    Jag hoppas att du får en riktigt underbar födelsedag idag med många fina presenter. Jag hoppas att du får höra skön musik av din familj och att du får många kramar =P Tyvärr är jag inte tillräckligt nära för att kunna ge dig en kram.. :/ MEN KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM på dig! :)

    Vill bara att du ska veta tat du betyder mycket för mig Linda. =D GRattis igen och nu önskar jag dig en underbar födelsedag med gräddtårta och ballonger x'3

    ff
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    God morgon.

    Datum: 2009-06-18 Tid: 12:30:20 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    God morgon på er allihop =) Idag ska det packas och sedan sticker jag till Cissi :D

    t
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    *Klaaaaaaaag*

    Datum: 2009-06-18 Tid: 00:20:51 Publicerat i: Träning & Hälsa
    Min fot knarrar och gör ont.. >.< Jag har ont i ryggen och jag har ont i knäet. Jag måste till den där dumma sjukgymnasten någon gång!

    GRRR.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Today Norrköping, tomorrow Cicci in Örebro!

    Datum: 2009-06-17 Tid: 23:58:10 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag så blev det till att åka till Örebro, men inte för att shoppa kläder inte. *se otroligt nöjd ut* Nej, idag skulle det handlas mat och RÖDA saker till mammas uterum och husvagnen =) Hähä.

    Men innan vi stack iväg till stan så blev det bensinkris. VI blev nämligen tvungna att tanka! Panikslaget slog vi numret till pappa som utförligt talade om för oss hur det hela skulle gå till. VI la på med dystra miner åkte bort till Rejmes för att möta vårt öde. "Tankluckan sitter på passargerarsidan", sa pappa åt oss innan han la på med ett roat skratt och nu parkerade vi nogrannt med passagerarsidan mot tanksaken. VI hoppade ur bilen, mamma och jag. gick fram till tankomaten (där man betalar) och efter ett stort möda och besvär så lyckades mamma trycka in hundralappen i maskinen och klicka rätt. (Jag vet inte om maskinen var otroligt mätt eller något för den trilskades ordentligt vid inmatningen) Men sedan dök ännu ett problem upp. VI kunde nämligen inte se att det stod "95" någonstans. Och vi skulle ju ha den bensin där det stod 95. Efter ett tag så såg vi att det stod 95 på andra sidan tanksaken och sedan lyckades vi äntligen tanka.

    Vi överlevde bravuren och bilen brummade snart iväg mot Norrköping.



    När vi kom fram så gick vi först till Rusta. Mamma handlade och vi drog vidare till MAxi. Jag köpte en mascara där (Var ju tvungen att köpa NÅGOT liksom!) och sedan så drog vi till Mc Donalds och matade fåglarna ^^ Sedan blev det City Gross där vi handlade en massa mat och så till ÖoB. ÖoB va tråkigast X'D Men vi klarade av även det. Inget kunde stoppa oss från att lägga ut pengar på både det ena och det andra och tillsist så drog vi hem med en tom plånbok och massor av tunga kassar. Många TOPATISAR blev det också ^^ Fast topatisarna ville inte ligga kvar i påsen och en av dem lyckades smita på parkeringen. >.< DE andra lyckades vi fänglsa ordentligt.

    När vi kom hem så blev jag tydligen hundvakt åt ett energiknippe vid namn Dixie. Det resulterade i en promenad och kast med otroligt dregglig boll. När hon hade åkt hem så blev det kvällsmat och sedan "The Phantom Of THe Opera" :) Mycket bra<3

    Jah, det var väl det som hände idag. I morgon blir det att packa och sedan ge sig iväg till Cicci i ÖRebro. SKa spendera hela min helg där med mina vänner och det ska bli mycket kul! ^^ Ser fram emot det. Men ha det bra allesammans. SEES!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    The Phantom of the opera.

    Datum: 2009-06-17 Tid: 23:39:23 Publicerat i: Film & Böcker


    Såg nyss på "The Phantom of the Opera", vill bara tala om att jag ÄLSKAR den!! :D <33 Hehe, ja jag vet att jag är lite efter (som vanligt) men jag hade faktiskt inte sett den förrän nu. Men det var då minsann på tiden! Den har ju allt: "Spänning, romantik, bra handling, underbar musik, gräl, lite läskig, vackra scener med vackra kläder, ljuvlig sång, kärlek".. ja den innehåller ju så gott som allt och jag ÄLSKAR den :) Hehe den hamnar högt upp på listan över favoritfilmer X'D Kalla mig nördig som gillar en sådan film men sån är jag.

    Gillar "The Phantom", han sjunger otroligt. Tyckte att jag kände igen honom i filmen och såg att det var Gerard Butler ^^ Coolt juee. Men varför sjunger han inte nu för tiden? Hur kan någon tilldelas en sådan röst när den inte utnyttjas. Han borde VERKLIGEN sjunga! SKit i skådespeleriet. SJUNG ISTÄLLET! :) Och HON sjunger ju inte så pjåkigt hon heller. :P

    Jaja, det var det.

    /hälsningar från nörd-Hanna.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Tisdag 17 Juni.

    Datum: 2009-06-17 Tid: 00:26:50 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag så va man då med Jossan =) Fast det blev inte förrän vid typ halv 5 eftersom Jossan sommarjobbar på dagiset. ^^ Innan dess så fotade jag alla dessa fina (?) bilder på blommorna ^^ Hihi och var i Stenviken och åt grillenmat och supergod glass<3

    Hos Jossan så blev det att snacka lite skojigt, som alltid. Jossan var lite trögare än vanligt X'D
    Jag: -Jaha, så vad gjorde du i Torsdags då?
    Jossan: -Jah, vad gjorde jag i Torsdags?
    Jag: -Vad ska vi göra nu då?
    Jossan: -Ja, vad ska vi göra nu då?

    Ungefär sådär höll hon på hela tiden X'D SKyllde på att hon har lock för örat men.. vet inte om man ska tro på det inte! ^^ Vi såg i alla fall på Sweeny Todd. INTE MIN STIL. Nej nej nej..

    EFter Jossan så kom jag hem och såg på Anne på Grönkulla. Det var mysigt. Sedan så stack jag ut med syrran, brorsan, Pontus och Nicklas. VI fotade deras URHÄFTIGA ( X'D) bilar och så. Sedan ås kom jag hem vid kvart över tolv och det är anledningen till varför jag skriver det här inlägget så himla sent ^^

    Men det var väl min dag på ett ungefär. Orkar inte lägga in bilder. SEE YA :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Flowers =)

    Datum: 2009-06-16 Tid: 16:34:49 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Har fotat idag =D Här kommer några bilder :)

    jl
    gkigi
    hol
    gjk
    bvgk
    hilo mjl
    r
    jk
    yuyu
    r k
    i u
    o
    i
    u

    Ingen bild är tillfixad eller så. Alla är orginal. KOMMENTERA! VIlken tycker DU är finast? =)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Waiting.

    Datum: 2009-06-15 Tid: 23:31:09 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar
    Still waiting for MY love story..



    You´ll be the prince and I´ll be the princess. It´s a love story, baby just say yes..
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    SOL

    Datum: 2009-06-15 Tid: 14:20:17 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Kom nu få sköna sol, jag väntar på dig.

    gbk

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Bron till Terabitia.

    Datum: 2009-06-14 Tid: 20:00:20 Publicerat i: Film & Böcker
    SÅg denna film nyss då. För andra gången. Så himla bra, men supersorglig! BUHHUUUUUW.. Sevärd =D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    A love story..

    Datum: 2009-06-14 Tid: 18:01:58 Publicerat i: Musik & Sång
    We were both young when I first saw you
    I close my eyes
    And the flashback starts
    I'm standing there
    On a balcony in summer air

    See the lights
    See the party, the ball gowns
    I see you make your way through the crowd
    And say hello, little did I know

    That you were Romeo, you were throwing pebbles
    And my daddy said stay away from Juliet
    And I was crying on the staircase
    Begging you please don't go, and I said

    Romeo take me somewhere we can be alone
    I'll be waiting all there's left to do is run
    You'll be the prince and I'll be the princess
    It's a love story baby just say yes

    So I sneak out to the garden to see you
    We keep quiet 'cause we're dead if they knew
    So close your eyes
    Escape this town for a little while

    'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter
    And my daddy said stay away from Juliet
    But you were everything to me
    I was begging you please don't go and I said

    Romeo take me somewhere we can be alone
    I'll be waiting all there's left to do is run
    You'll be the prince and I'll be the princess
    It's a love story baby just say yes

    Romeo save me, they try to tell me how to feel
    This love is difficult, but it's real
    Don't be afraid, we'll make it out of this mess
    It's a love story baby just say yes
    Oh oh

    I got tired of waiting
    Wondering if you were ever coming around
    My faith in you is fading
    When I met you on the outskirts of town, and I said

    Romeo save me I've been feeling so alone
    I keep waiting for you but you never come
    Is this in my head? I don't know what to think
    He knelt to the ground and pulled out a ring

    And said, marry me Juliet
    You'll never have to be alone
    I love you and that's all I really know
    I talked to your dad, go pick out a white dress
    It's a love story baby just say yes

    Oh, oh, oh, oh
    'Cause we were both young when I first saw you
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Amazing.

    Datum: 2009-06-14 Tid: 17:46:02 Publicerat i: Musik & Sång
    Asså, jag tycker  att han är otrolig. SKriver egna låtar också med skitbra texter! :)


    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Charlies fyra änglar.

    Datum: 2009-06-14 Tid: 00:05:56 Publicerat i: Foto/Fotobomber

    Efter festen så fjollade sig jag, MAria, Jossan och Alicia oss ^^ Här ser ni resultatet!

    (De tre senaste inläggen har fått exakt samma bilder som de jag lagt in på BDB. Sorry att jag är tråkig X'D)

    rt 4 rtrt
    y

    hjhj dd cdytj

    rty

    ghgh hj h

    fgfg

    ghgh fdf dfdf

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    STUDENTEN =)

    Datum: 2009-06-14 Tid: 00:01:27 Publicerat i: Familj & Vänner

    dfd

    u bk bgk

    rtrtr

    fdfd tryrty rtrt

    hh

    f

    y

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Fredag -Färga Jossans hår ^^

    Datum: 2009-06-13 Tid: 23:59:14 Publicerat i: Skönhet
    Här kommer bilder från hårfärgningen i Torsdags.






    Ursäkta bildkvaliten men tog dem från min BDB X'D orka inte ladda upp var och en för sig >.<
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Nick Pitera

    Datum: 2009-06-13 Tid: 17:33:03 Publicerat i: Musik & Sång


    Sjunger otroligt bra :) Men synd att han sjunger som en tjej när han verkligen KAN sjunga ASBRA som kille =P
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Bring me to life.

    Datum: 2009-06-13 Tid: 16:04:38 Publicerat i: Musik & Sång

    Mycket bra låt =)


    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    SOMMARLOV! =D

    Datum: 2009-06-13 Tid: 11:37:55 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    ÄNTLIGEN är det SOMMARLOV =) Som jag har väntat<3 Nu ska man bara kolla på JOoannes då han springer ut och va med på studentfesten. Skojigt, hejdå alla! ^^

    df
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Massor att göra!

    Datum: 2009-06-12 Tid: 20:25:18 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Sommarlovet närmar sig och jag borde känna mig nerstressad. Att mitt stresstempo hade lugnat ner sig lite eller så men icke sa nicke. Den sista tiden blev väldigt hektiskt och i morgon efter min skolavslutniing så är det ju så att min brorsa tar Studenten ^^ Så då blir det himmla mycket att jobba med. Det blir inte direkt mindre stressigt av att mormor springer fram och tillbaka mellan  husen och ger alla kommandon och tillsägelser om vad de ska göra. Idag så har jag i alla fall fått lite gjort. Mitt rum och huset är städat, sallader och fika är bakat, blommor och presenter är köpta och borden är dukade. Nu återstår bara själva studenten och gästerna =D

    Dagen började fem i halv åtta då jag gick upp för att göra mig redo för kemilektionen som våran lärare tvingat oss att komma på idag. Vi hade liksom bara en lektion där vi skulle vå reda på hur det gick på provet och så. 20 min i 10.00 så började lektionen. 10 min i 10.00 så slutade lektionen. >.< FATTA VAD ONÖDIGT! Varför behövde vi ens komma dit? Hähä, provet gick i alla fall SUPERBRA och det gjorde mig mycket glad =)

    Efter kemilektionen så gick jag och Linda till kyrkan för att kolla in rummet som vi renoverar. Hon tyckte att det var fint och när vi suttit där ett tag så gick vi för att spela lite på flygeln. När jag kom dit så var det en tant som städade men jag fick lov att spela :P Hehe, jag tänkte att EN ENDA liten tant vore väl okej. Det borde jag klara av utan att fingrarna krockar alltför mycket? Så jag började spela och snart så kom det in tre till personer >.< Aspinsamt men det var verkligen kul att spela. Kan inte bestämma mig för om jag SKA spela på söndag eller inte. :/ VAD  TYCKER DU?

    Efter det så gick jag och Linda hem till mig, i spöregnet, och där så snackade vi och grejade lite. VI sjöng också karaoke vilket var MYCKET kul X') Linda och jag ägde er alla! Det vill jag lova! Efter karaoken så lagade vi mat, Linda tog en macka, och så åt vi den. Sedan skulle Linda till bussen och jag blev lämnad ensam.

    Men inte särskilt länge ^^ För sedan så la jag och Natha emellan tårtbottnarna och bakade en hypergod (tror jag) kaka åt min bror till i morgon. Hoppas att vi lyckades bra med den trots att jag klantade mig rätt många gånger.....

    När vi bakat klart så hade ALicia och Jossan kommit och så bar det av till Kristallen för att köpa hårfärg till Jossan eftersom jag hade lovat henne att färga hennes hår. Natha hängde också med. Det blev en mörkbrun färg och sedan så köpte Natha blommor till Johannes i morrn :) När vi kom hem så färgade vi håret och så. Sedan så stack Jossan och ALicia hem. =)

    Sedan fick jag städa lite. Sedan så tog jag ett bad och nu sitter jag här. Det är fasligt mycket som jag hunnit med bara på en enda dag! ^^ Wiho =) Men nu har jag inget mer att säga så.. =) Nu kommer bilderna.

    y

    Före och efter bilder på Jossan när dte gäller hårfärgningen får ni se en annan dag. Här ser ni Jossan efter en lyckad plastikoperation.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Natha X'D

    Datum: 2009-06-12 Tid: 14:26:57 Publicerat i: Familj & Vänner
    y

    t

    *ASG*
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    SHoppa, handlat och städat =)

    Datum: 2009-06-11 Tid: 21:26:30 Publicerat i: Mode & Shopping
    Eftersom jag VERKLIGEN behövde nya kläder till typ studenten å en massa och Jossan inte kunde hänga med i morgon så var mamma snäll och åkte med mig till stan för att handla mat och så. Då kunde jag springa in lite på MAxi och köpa något snyggt ^^ Hehe, mamma gav mig en tid på 1h men öhm.. *host*.. det förvandlades snarare till 3h X'D Men då shoppade mamma också och vi köpade glass =) Tänkte lägga in lite bilder på vad jag hara handlat.

    ddh
    i

    Samtliga kläder kommer från Gina Tricot :) Det blommiga linnet ser mycket bättre ut i verkligheten och det är knappar längst mitten på hela framsidan (syns knappt på bilden) =) Dessutom så köpte jag även en BH (intressant va? X') Och SKITSNYGGA läderband i blått, rött och vitt och är flätade som jag ska ha som  armband =D *stolt min* +glass +kokosboll (A) ^^ +Ramlösa Blåbär som kostade 18kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fatta vad dyrt för en sån där liten flaska! Vi köpte den i svärtingekiosken och det är kanske därför som det är så himmla dyrt. Det går väll inte så bra för dem längre nu när den stora vägen är byggd. Hähä men jag kund einte rå för att säga "Det var inte billigt det!" när vi gick ut genom dörren så att hon KANSKE hörde mig (A) ^^ Rätt åt henne för de va faktiskt onödigt :P

    Hehe, det hände en liiiiite rolig sak idag när mamma och jag var å handlade X'D Det var när vi stod i kassan och skulle betala.
    Jag: *stod bredvid mamma och väntade* -Nejmen mamma! Vart har du väskan!? (Jag trodde att hon som vanligt hade slarvat bort den)
    Mamma: *ser först lite nervös ut och ser sig omkring sedan säger hon: -Men du har ju den!
    Jag: *tittar mig över axeln och ser att väskan tryggt hänger där X'D*
    Mamma: -Haha, du börjar visst bli lite virrig du.
    Jag: -Ja, jag gör ju som du X') "
    Expediten var jättegullig och typ bara skratta åt oss och vi snackade lite om hur virriga vi var och så. :P Sedan så betalar vi och ska just gå därifrån. Då ser jag hur mamma har glömt att betala ett klädesplagg som ligger hur synligt som  helst i kundvagnen X'D Då är det bara att gå tillbaka till expediten igen ^^ Haha. Virriga är vi, mamma och  jag.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Beyonce -Halo.

    Datum: 2009-06-11 Tid: 21:05:10 Publicerat i: Musik & Sång
    Retas inte bara för att jag gillar denna låten :P Tycker att den är mycket fin och bra ^^ Hähäh. Hon sjunger så himmla bra, det kan ingen neka  till även om man kanske inte gillar hennes låtar =)



    Remember those walls I built
    Well baby they're tumbling down
    And they didn't even put up a fight
    They didn't even make a sound
    I found a way to let you in
    But I never really had a doubt
    Standing in the light of your halo
    I got my angel now

    It's like I've been awakened
    Every rule I had you breakin'
    It's the risk that I'm takin'
    I ain't never gonna shut you out

    Everywhere I'm looking now
    I'm surrounded by your embrace
    Baby I can see your halo
    You know you're my saving grace
    You're everything I need and more
    It's written all over your face
    Baby I can feel your halo
    Pray it won't fade away

    I can feel your halo (halo) halo
    I can see your halo (halo) halo
    I can feel your halo (halo) halo
    I can see your halo (halo) halo
    Woah...
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    En dag av mina drömmar.

    Datum: 2009-06-10 Tid: 21:25:33 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar
    En dag ska vi springa hand i hand. Vi ska le och du ska leka med mina fingrar medan vi springer över en blomstrande sommaräng. Vi ska springa genom en underbar glänta omgiven av höga träd. En dag ska du se på mig med nya ögon och jag ska se tillbaka, ge din blick det svar som du väntat på, även om du inte själv vetat om det. En dag ska vinden rufsa om i våra hår när vi skrattandes slänger oss ner i det vajande, grönskande gräset och fantiserar ihop fantasiväsen bland molnen. Jag ska smeka din kind med mina fingrar och du ska vända ditt ansikte mot mig istället för att vända det undan. Dina ögon ska tindra likt en flammande eld och du ska kyssa min panna och säga att det för alltid är vi två. En dag ska vi vara tillsammans. Solen ska skina och dess strålar ska reflekteras i vår hy för att försiktigt måla den i en mörkare nyans, mjukare än sammet. Du ska plocka en underlig blomma, bortom alla världsliga mönster och föremål som doftar så ljuvligt att den fyller alla våra sinnen. Den ska få oss båda att sluta ögonen och vi ska ligga bredvid varandra i gräset och känna hur doften sprider sig genom luften vi andas, den luft som vi delar. En dag ska vi andas med samma andetag, av samma kraft med samma lungor. Bara vi ska existera på vår blomstrande sommaräng med blommor i utomjordiska färger som inget öga någonsin förr skådat, och naturen ska sjunga för oss de ljuvaste toner ett mänskligt öra någonsin fått höra. Tonerna ska svindla genom luften, de ska kännas, dofta och smaka. Vi ska vara tillsammans bara vi två, på en sommaräng med ett nytt sätt att tänka och ett nytt sätt att se. Denna dag kommer vara en dag av mina drömmar, och sedan kommer jag vakna..

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Today is Jossanday =D

    Datum: 2009-06-10 Tid: 20:52:50 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel


    Dagen började med spöregn. WOHU, liksom.. Jag steg upp, motvilligt, och satte på mig gympakläderna och åt en frukost med både knäckebröd och flingor. Dock så slängde jag det mesta av flingorna. De va inte gott. Linda kom ungefär kvart i 8 på morgonen och när jag hade packat klart allting så bar det av till Motionscentralen vid Mäseln. VI var nämligen tvugna att springa 5km i spöregn, i skogen, i leran, i vattenpölarna, med mina UNDERBART (trädrots)pricksäkra fötter och leta efter oranga kontroller inne i buskarna. Hähä. Jag orienterade med FRedrik och det var faktiskt inte så tokigt. Det var faktiskt lite kul då och då X'D Jag trampade såklart i alla vattenpölar och lergropar som fanns och var dyngsur efter ca 5min i dne förrädiska skogen. Men efter 54min så var vi i mål med ALLA kontroller upphittade =) Stolt över mig själv. Det var ju såklart BARA MIN förtjänst att det gick överhuvudtaget. *HOST HOST HOST HOST*

    Efter orienteringen så fick jag skjuts hem med Jossan. Så jag tog en dusch, sköljde av mig all lera och äckel X'D Sen så stack jag till Jossan igen där en läskig Gubbe höll på att renovera deras lägenhet. Först så valde vi ut två filmer. "Tristan & Isolde" och "Cast Away" med Tom Hanks. Så åt vi mat =) Köttbullar och makaroner ^^ JUMMY JUMMY! Sedan blev det filmmys, sen kaffe och en goood kladdkaka som vi bakat, och sedan film igen =D

    Efter den andra filmen så stack jag hem. Det var skojigt att få va med Jossan igen =) SÅ himmla länge sedan! Vi hinner ju knappt va längre.. *sucka* Men det ska vi ändra på, nu när sommarlovet sedan börjar.

    Hejdå my friends =P

    p.s Ni suger på att kommentera nu igen.. >.<
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Önska..

    Datum: 2009-06-09 Tid: 22:53:54 Publicerat i: Mode & Shopping
    Jag vill ha dessa skor!! >.<



    Tycker att de är assnygga. Men jag skulle då aldrig kunna gå i sådana >.< Typ, ringa ambulansen på en gång x'D För min (och alla omkring mig) säkerhet. =)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Okidé-knopp.

    Datum: 2009-06-08 Tid: 22:48:27 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel


    Jag är glad. Orkidéknoppen som jag väntat slog ut idag. Helt plötsligt.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    ONLY MIN! <3

    Datum: 2009-06-08 Tid: 20:02:37 Publicerat i: Hanna har ordet
    f

    Min, bara min =D <3333333 (Paxad för alltid)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Strawberry

    Datum: 2009-06-08 Tid: 16:58:42 Publicerat i: Skönhet


    Har köpt Body Butter -Strawberry (Mjukt & Skönt) och det luktar så himmla gott så det är inte sant! =D I LOVE IT ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Carry on my Wayward =)

    Datum: 2009-06-08 Tid: 16:55:17 Publicerat i: Musik & Sång
    I LOVE THIS SONG! =)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Home-sick.

    Datum: 2009-06-08 Tid: 15:51:17 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Gick hem från skolan idag. Hade bara två lektioner kvar och jag mådde inte särskilt bra. Har i alla fall sluppit den där skitans magvärken >.< Men har konstigt onti ryggen idag å typ kallsvettas å sånt.. Men det går väl över hoppas jag.

    Jag stack hem, såg på SUpernatural<3, åt mat, Såg slutet på Supernaturalavsnittet, åt glass och såg på ett nytt supernatural. UNDERBART<3 Men nu måste jag plugga K-E-M-I. SKitans Kemi-kärring-på-det-finska-viiset. >.< Dumma hon!

    Men det var det. Bilder är jag tydligen för lat för att fota och ladda upp nu för tiden. Men sånt är livet.. Bye bye.

    gf

    Hehe, hitta denna bilden i min mobil. Gillar den på något underligt sätt, trots den sugiga kvaliten. (Oredigerad)

    fgf

    Älskar dig min käre syster =) <3

    (Ursäkta att min mobilkamera suger när det gäller inomhusbilder med sjaskigt ljus!)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Magont..

    Datum: 2009-06-07 Tid: 23:01:04 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Har inte orkat skriva på ett tag. Bryr mig inte. Kommer att skriva när jag hinner och får lust.

    Just nu har jag i alla fall så himla ont i magen att jag trodde att jag skulle dö ett tag >.< Det bara kom helt plötsligt också :S Har ALDRIG haft så ont i magen :S Trodde seriöst att det skulle bli akuten nästa. Men nu börjar det släppa, tror jag, kanske bara för att jag sitter still. Får se om det går över..

    Hejdå.


    Dagens ideal? Vart går gränsen?
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Strömsholm

    Datum: 2009-06-04 Tid: 20:12:03 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel


    I morgon blir dte att gå upp senast klockan sex  >__< Fatta vad tidigt! Men det kommer att bli kul. SKa nämligen till Strömsholm med Hästprofilen och se på Fälttävlan, dressyr och hopptävling =) SKa bli väldigt spännande. Har nämligen inte varit på en hästtävling förutom och ännu mindre på STÖMSHOLM! =D

    Jahaja, vad ska man skriva mer. Var och handlade på VIberga idag. MYCKER intressant va? ^^ Och så har jag lagat min matsäck typ.. Vart i skolan.. Ätit kaka X'3 (A) Ungefär min dag.

    Känns som om jag borde skriva något intressant, men kommer tyvärr inte på något just nu. FÅr se om det ramlar innågot litet inlägg senare =) Men måste ju lägga mig tidigt så att jag hinner till skolan till klockan sju >.< =)

    Ses allihopa!

    Fråga: Vad blire om man korsar en Jossan och en Hanna?
    (Bästa svaret får ett diplom X'D) 
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Watching the stars.

    Datum: 2009-06-04 Tid: 20:03:08 Publicerat i: Musik & Sång



    rt














    Watching the stars







    We're stuck in another carcrash
    gotta get our engines to run
    We're lost gotta get a flashlight,
    gotta get our headlights to burn













    Too few lovers and too much anger in this traficjam,
    we're in a oneway lane again






    We're only watching the stars
    Heaven's gotta wait another year,
    hold on to your visions tonight
    We're only watching a dream
    Oh, paradise will wait another year,
    hold on to your visions tonight

    We've been sharing an ambition
    knowing that our vision ain't real
    We're lost gotta get emotion,
    gotta get emotions to feel
    Too few lovers and too much anger in this traficjam,
    we're in a oneway lane again
    We're only watching the stars
    Heaven's gotta wait another year,
    hold on to your visions tonight
    We're only watching a dream
    Oh, paradise will wait another year,
    hold on to your visions tonight
    Why are we here?
    Our lifes will never change
    Why are we here?
    Our lifes will never change
    Don't just sit and wait for a star to fall
    Why are we here in this car at all?

    We're only watching the stars
    Heaven's gotta wait another year,
    hold on to your visions tonight
    We're only watching a dream
    Oh, paradise will wait another year,
    hold on to your visions tonight
    We're only watching the stars
    Heaven's gotta wait another year,
    hold on to your visions tonight
    We're only watching a dream
    Oh, paradise will wait another year,
    hold on to your visions tonight
    Hold on to your visions tonight
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Depend.

    Datum: 2009-06-02 Tid: 19:17:03 Publicerat i: Skönhet

    Rekommenderar denna nagelbandscreme till alla er som, liksom jag, har nagelband som spricker och gör ont. >.< Den är mycket bra! ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    R.I.P SMILLA

    Datum: 2009-06-01 Tid: 17:47:30 Publicerat i: Familj & Vänner
    dfdf

    Idag så fick Smilla fara till himlen...

    Det är INTE konstigt att bli ledsen över en liten råtta!

    j

    g
    Snodde denna bilden från syrrans sida. Från när vi försökte komma på ett namn åt henne.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.