• Bloggtips
 • Kategorier
 • Design
 • Hanna Carlsson
 • När juldagsmorgon glimmar

  Datum: 2011-01-10 Tid:17:44:35 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
  Ojo, jag vet mycket väl vilken stor bloggar-besvikelse jag varit hela jullovet. Tre veckors ledighet och inte en enda gång har jag masat mig upp ur latmaskens vinterdvala för att skicka iväg en liten uppdatering. FY SKÄMS HANNA! FY SKÄMS! Jag ska skärpa mig. Tycker ju om att blogga. En ny design, mer uppdatering med roligt innehåll och nya färglada bilder är på väg. Om jag nu någonsin kan få ändan ur vagnen och anstränga mig lite! Började med en ny design, den blev inte som jag tänkt mig, jag tröttnade. Ska göra ett nytt försök. Lovar, så fort jag får lite tid över så ska jag försöka.

  Så vad har då det lilla Kakmonstret gjort hela lovet? Nej, tyvärr tänker jag inte sitta och skriva in i minsta detalj och förklara exakt vad jag gjorde den och den dagen. Det skulle nog bara bli tråkigt. Istället får det bli en lite kortare översikt. Ätit kakor och fikat, det har jag minsann gjort, i massor. Får ju inte glömma att nämna det så det skriver jag först. (Måste ju leva upp till ryktet som kakmonster) Julafton firades först hemma hos min faster, med småkusinerna och resten av släkten från pappas sida. Det blev väldigt mysigt. Vi fick till och med besök av tomten, något som ungarna uppskattade riktigt mycket. Just det ja, glömde ju skriva att jag minsann gick upp kl 6 på morgonen eftersom jag och syrran skulle vara med på julaftonsritten i stallet kl 7. Det blev väldigt mysigt och riktigt kul. Helt klart värt det. På eftermiddagen gick vi som vanligt ner till mormor för att fira kvällen tillsammans med mina andra kusiner och släkten från mammas sida. Det blev Kalle Anka, Karl Bertil Johnsson, tomtebesök, julklappsöppning, god julmat och det gamla vanliga. En riktigt mysig julafton. Är nöjd med mina fina paket dessutom.

  på juldagen kom Simon hit. Snökrocket spelades och vi hade det riktigt trevligt. Under jullovet blev det en hel del bio. Simon och jag såg filmerna Tron legacy, Narnia 3 och Harry Potter. Alla var riktigt bra. Förutom att gå på bio och sånt så har Simon och jag egentligen mest slappat och tagit det lugnt. Vi behövde nog båda en liten återhämtningsperiod och hade det så mysigt så. Den 28 december fyllde pappa 50år och det firades med en fest nere i kyrkan som blev riktigt lyckad. Tror att alla hade kul och tårtorna (som vardera garnerades med en stor munk i mitten) blev riktigt lyckade. Väldigt Pappa-style, om man säger så.

  Nyår firades hemma hos några av Simons goda vänner. På menyn stod Trerättersmiddag med en supergod cheesecake till efterätt. Vi lekte dessutom lite lekar och vid tolvslaget gick vi ut i kylan för att skjuta raketer. Jag hade jättekul :) Dagen efter var jag dock tyvärr sjuk, hade feber och fick bli sängliggande. Efter ett par dagar åkte jag hem och gick till sjukan. Halsfluss, jippie. Fick stark pencillin, som jag fortfarande käkar. Nu i helgen kom Simon hit igen. Han var långledig eftersom det var röd dag i torsdags. Under den tiden passade vi på att gå på lite mer bio, gå en underbar (?) promenad i spöregn och bjuda hem Jossan på fika.

  I söndags åkte Simon hem och på vägen lämnade han av mig och syrran på Ingelsta shoppingcenter där lite nödvändigheter shoppades in. Vi blev båda nöjda och återvände hem igen på kvällen alldeles utmattade. Idag vaknade jag upp och mådde pyton. Feber, halsont, huvudvärk och alldeles slut i kroppen. Inte har man ens hunnit bli frisk och sluta äta pencillin förrän man ska drabbas av nästa sjuka! Inte roligt det här inte. Min vårtermin började alltså med en febrig hemmadag (visserligen hade jag inga lektioner, men i alla fall). Ska försöka ta det lugnt och se till att bli frisk igen. Nu är jag trött på sjukdomar och hemskheter.

  För att återgå till ämnet "jullov" så ska jag sammanfatta det med fyra ord: Fika, sjuk, bio, mys & Simon. Oj det blev visst fem ord ;)

  Natha & Johannes på julafton.

  2 av mina söta småkusiner.

  Jag och systeryster.

  Jag och Natha, ser kanske inte alltför glada ut xD

  Natha & Nazze igen.

  Jag med lillkusinen och så mormors fina gran.

  Tomten!

  Tomten ville posera lite xD

  Julmat ska det va på julafton!

  Älskar den här bilden<3

  Sötaste Natha<3

  Som sagt: Snökrocket var det!

  Kloten hade en tendens att försvinna XD

  Men vi var alla glada ändå X)

  Full fart.

  Johannes och kusinen Jonas

  Just det ja, glömde berätta att vi har fått en ny hund ;) Bouncy!

  Simon und Moi!

  Haha xD

  Två små odjur att hålla reda på.

  Ibland är de lite söta faktiskt ;)

  Skicka gärna en liten kommentar så blir jag glad!
  Postat av: cecilia

  höö! :O har ni verkligen två hundar nu? eller rular du mig... ^^

  2011-01-11 @ 16:05:51
  URL: http://xstar.blogg.se/
  - Jag vill inte ha någon form av reklam.
  - Spamma inte.
  - Skriv ditt namn så att jag vet vem som skriver!
  - Skriv inte kränkande eller opassande/elaka kommentarer, de tas ändå bara bort.


  Namn/alias:
  Kom ihåg mig?

  Din E-post adress:

  Länk till din blogg/hemsida:

  Skriv ditt lilla meddelande här:

  Trackback