• Bloggtips
  • Kategorier
  • Design
  • Hanna Carlsson
  • Jossan is coming over.

    Datum: 2009-09-30 Tid: 18:33:14 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Ska ha filmkväll med Jossan nu :D WOHU! Bilder och sånt får komma senare, kanske i dag, kanske i morgon :D Men SEES!


    HAHa x'D Jag och Jossan? X'D Eller kanske "den-manliga-jag" och Jossan? X')
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Deppig v.s Happy :D

    Datum: 2009-09-29 Tid: 23:41:02 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag har det varit en lååååååååång dag i skolan. :P Den ville aldrig ta slut men var helt okej, har ju min Linda liksom! :D HAHA Hon slår verkligen klackarna i taket X') Eller i alla fall en KLACKSPRAK :) Eller hur Linda?

    När skolan äntligen tog slut och jag var på väg hem så började jag helt plöstligt att tänka på allt det här med morfar. Alla känslor började liksom bubbla upp igen å jag kända hur jag blev ledsen. Inte alls roligt, det är så himla hemskt och orättvisst det här! På grund av detta så  var jag typ deppig hela dagen. Tillslut så la jag mig typ på ett par stolar och låg och titta upp i taket fast ja inte ens visste varför :P Hehe, ja, ni har säkert också haft deppardagar ibland :D Så då åkte jag, mamma och Maria ut med hunden och jag och Maria joggade en bit med hunden. Det var skönt att få rensa tankarna lite =)

    Efter joggningen så plockade vi lite blommor och så skulle vi åka till morfars grav för att lägga dem där. Tror ni inte att ja bli depp igen då eller? Jorå! Jag typ har värsta tjutkalaset igen.. USCH!

    När vi kom hem igen så tyckte jag att de fick vara nog och blev glad igen. Laddade på pengar på mobilen gjorde jag också för den delen, vilket var MYCKET behövligt! x'D Haha, så nu gott folk så kan ni sms:a igen! :D WOHO! =D

    På kvällen såg jag på idol och The Menthalist medan jag tuggade i mig "potatispizza" (har lagt upp recept på det tidigare ;) Det blev en riktigt mysig kväll. I morgon är det dessutom sista dagen innan jag får långhelg ochd et är HYPERKSkÖNT! :D SKa hänga med Linda till frisören där hon ska ta hål i öronen också och vara hennes stöd genom den.. SMÄRTSAMMA händelsen. :D Naee Linda, ja skojjar bara, de kommer gå skitbra! =D

    Kanske tar jag till och med med mig kameran och fotar? ^^ Vilka röstar för det? 

    Aja, det var det. Nu ska jag sova. HA det bra allihopppa :D 
    TJINGELING!

     
    Såhär deppig va jag idag X'D


    Såhär glad är jag nu! :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Höstdag =)

    Datum: 2009-09-28 Tid: 22:27:21 Publicerat i: Foto/Fotobomber
    Idag har det varit en riktigt fin höstdag. :) Vaknade tidigt för att vara ordentligt färdig till ridniingen på morgonen och åkte iväg vid halv åtta till skolan för att komma i tid. Väl där så väntar jag på de andra i typ en kvart men bara en kommer (Linda) och så väntar vi ett tag till. Då ringer rektorn till han som ska skjutsa oss till stallet och säger att de fått ett mail i lördags om att ridningen var inställd. Liksom JIPPIE! >.< Vi åker upp till stallet för att kolla för säkerhets skull men no, no. Ingen ridning här inte.. >.< Va sur jag blir! Hade liksom gått upp och bytt om å grejjor i onödan när vi egentligen börjar 10! :o Dumma personer.. >.<

    Linda och jag åkte hem till mig ett tag och det är då vi tog de.. *host*... vackra bilderna  som ni kommer att få se nedan =) Sedan stack vi till skolan. Trälade oss genom skolan och så stack jag hem efter en handlingstur med brorsan. Sedan har jag typ inte gjort någonting. FIxat sista sakerna på svenska och tråkat och sett på Tv. Det är ungefär allt vilket är = BORING! :P

    Jag gick ut och fotade lite men hittade bara en massa tråkiga löv i vår trädgård så tappade sugen och gick in igen X'D HAHA. intressant intressant. öh, NEJ! :)

    Men nu kommer bilderna!




    Haha Linda ser så söt ut här så ja va tvungen att lägga in den X'D


    Den här bilden snackar vi inte om (A) ^^


    Mycket rönnbär i år :) = kall vinter ^^


    Några blommor lever än iaf :) <3


    Björken som håller på att blåsa omkull just  nu :o X'D





    Fågelholkisen :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    OOOOPPA! :D

    Datum: 2009-09-27 Tid: 23:19:08 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Jag hade verkligen JÄTTEKUL på festen i lördags :D Haha Sanna och Maria (och sen kom Natha och hennes kompis ^^) var snälla och hjälpte mig att bli fin. Har en bild precis innan jag gick iväg som jag kan lägga in någon gång. SJälva festen var superkul och jag tror jag bara säger OOOPPA! :D

    Jag kom hem klockan tre på natten och då kan man ju snacka om att jag var trött x'D Det var bara att tvätta av sig sminket och slänga sig i sängen. Jag sov till över tolv idag (A) Haha var verkligen skittrött och det tjöt i öronen X'D Resten av dagen har jag jobbat med skol-äckel-läxor. Seriöst så satt jag från klockan halv tre-tre till klockan halv nio! ÄR INTE DET SJUKT! Jag gjorde en paus och hämtade en muffins å te men annars satt jag vid den här dumma datan och skrev på svenska-saken och en massa. EN VÄLDIGT ointressant dag måste jag säga :)

    Nästa vecka så går jag bara mån-ons! :D Ska bli dyngskönt! ^^
    Har inget mer att säga, är tråkig och ska sova. Men ses i mörrn!

    p.s JAG VILL VA MED MIN JOSSAN<333333333333333333333333333333333333333333 =D

    Bara för att ja gillar bilden på nåt sätt :)


    Såå ägiga<3 :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Shoppat "den lilla svarta" :D

    Datum: 2009-09-26 Tid: 00:41:15 Publicerat i: Mode & Shopping

    Idag (fredag :D) så gick jag en kort dag i skolan. Har ju bara en lektion så när den var slut så hängde jag med Linda och några klasskompisar för att äta skolmat (fast vi inte behöver), det var ju liksom pannkakor och när det är god mat för en gångs skull så vill man ju inte missa den chansen X'D Men efter pannkakorna så bar det av till stan eftersom jag skulle fixa lite kläder till  "Juggefesten" jag ska på på lördag kväll med Alexandar (å nåra av hans kompisar ^^). Det ska verkligen bli skitskojigt!

    Så vad köpte jag? Jo detta: 1. Svart Bh (intressant), 2. En svart ganska tajt "klänning" och så 3. ett par snygga typ nylonstrumpbyxor med mönster.

    Det tog skitlång tid att hitta detta å mamma och jag fick snurra runt i omklädningsrummen timme efter timme X'D Tur att mamma har tålamod med mig! SÅ nu har jag allt UTOM skor :S PANIK! Får se vad jag hittar på. Så på bilden kan ni ser skor men de ska jag INTE ha på mig! :D DEsssutom så sr klänningen MYCKET finare ut i verkligheten än på bilden! :D MEn nu har jag i alla fall "Den lilla svarta" som man brukar tala om att man har på fester :) HAHA.


    Haha var så himla trött när mamma fota x'D Ni ser lite av min nya frisyr (dock superrisigt efter allt på-, och avdragande av kläder i stan X'D Orkade inte borsta håret! )


    HAHa ni ser ju klänningen iaf X'D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    ANgel =)

    Datum: 2009-09-24 Tid: 23:51:52 Publicerat i: Musik & Sång


    Den här låten är fin =)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Haircut =)

    Datum: 2009-09-24 Tid: 23:51:00 Publicerat i: Skönhet
    Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag men jag har liksom haft så mycket att göra de senaste dagarna =) Men nu är det dags igen! :D Igår så var man då hos frisören och fick sitt hår cuttat. =P Mitt hår var superslitet i topparna (den där DUMMA blonderingen :P) så det var verkligen dags och ja, jag blev nöjd. :) Det ser ungefär likadant ut fast inte alls så slitet och mycket fluffigare/tjockare och mer mer lugg X'D Haha, superbra beskrivning känner jag. Har bara dåliga bilder än så länge men tänkte slänga in en av dem i alla fall tror jag. Får ta fina bilder i morrn eller nåt :D

    Idag så har jag varit i skolan, haft en redovisning som trots mycket motvind blev väldigt bra faktiskt =) Linda och jag har ett bra teamwork helt enkelt så jag är faktiskt LITE nöjd för omväxlings skull :D Efter det så fick jag sitta på en tråkig programering som jaf inte har någon nytta av i framtiden överhuvudtaget och jag var redan klar med alla uppgifter så gjorde typ inget. Orka börja på nytt kapitel liksom (A) ^^

    Efter skolan så kom min söta lilla syster och mötte mig med hunden och så gick vi hem för att baka till tjejgruppen på kvällen. :) Vi misslyckades TOTALT Med muffinsen av någon väldigt konstig anledning, jag vart jätteledsen :( Men vi bakade en tigersockerkaka också och den blev ju då MYCKET bättre vill jag lova. =) Till och med mer än bara ätbar! =D Den va god också.

    Sedan stack jag på tjejgruppen, såg på idol och softade. Det är ungefär min dag. Rätt slapp måsta jag ju säga. I morgon hoppas jag på att få åka in till stan :)

    Har inte så mycket mer att säga. SÅ det får bli en bild då! ^^


    Maria sa ju åt mig å leka fjortis så inte en enda bild blev bra x'D alla NORMALA blev skit! åh fy.. asful bild den sista men.. får stå ut >.< hemskt! X'D Haha.. men ni ser kanske LITE av min nya frisyr och så får jag lägga in bra bilder på det i morrn ;D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Trädgårdsdag och Fredrik/Jossan-lek :)

    Datum: 2009-09-20 Tid: 23:27:06 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag har man jobbat för fullt i trädgården =) Mamma tyckte tydligen att de var dags att göra någonting åt häcken och alla ruttna äpplen på marken så vi fixade en brasa och började jobba. :) Det var faktiskt ganska kul trots allt men superjobbigt, å varmt! :D Typ sommarvarmt jue! ^^  När vi hade krattat ihop alla äpplen å grejor så lyckades jag i alla fall att välta skottkärran så allt ramla ur igen >.< Så jag fick göra om det. INTE KUL!

    Efter jobbet så fikade vi typ på mina mockarutor och lite sådant =) Var färdig vid fyra och då ville Fredrik å Jossan va med mig! :D SÅ det var bara att slänga sig i duschen å göra sig i ordning och så kom de :) DE var väldigt kul att träffas igen. Har ju inte träffats alla tre på fler år känns de som :o Men vi typ flummade runt, pratade, sjönh (som vanligt) och spelade lite hand-fot-volley-boll ^^ Hehe. det var riktigt kul och FRedrik hjälpte Jossan å mig att komma på låtar att sjunga i kyrkan :D

    BTW! -Fredrik spelar SKITBRA på piano och lär sig allt själv! Imponerad? JA! :) Det är bara att anställa honom till nästa bröllop om ni är intresserade X'D Här är hans blogg --> www.paracol.blogg.se

    Jah, vi fikade lite också och satt lite vid datan. Mer  gjorde vi inte och strax efter sju gick de hem eftersom jag var tvungen att plugga engelskaglosor :) (153st)

    Det var i stora drag min dag. :D SKojigt skojigt!
    Här kommer bilder.

     
    Natha å jag såg så knäppa ut på dessa bilder så de fick bli små X'D och JA jag har VÄRLDENS mest matchande kläder. Jag vet >.< X'D BTW, jag håller i en häcksax =)


    Älskar vårt träd =)


    HAHA x'D diggar bilden! Johannes med trädgårdsslangen i högsta hugg :)

     
    Här ser ni den professionella djurvetaren Fredrik. W med sin allvarligt störda, sexiga assistent Josefin. P (snygg but no brain :D HAHA NÄÄH VA TASKIGT X'D Hon e smart!)



    HAHAHAH x'D


    Fredrik försökte ta kort på mig X'D


    Diggar den bilden asså! ^^


    Jossan vill inte va med på kort :P

     
    HAHA kolla in Jossans min när hon tittar på de SISTA mockarutorna! X'D "Villl ha mockaruta!"

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Fredags/lördags mys :D

    Datum: 2009-09-19 Tid: 23:13:58 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Idag har jag varit i stan med Jossan, ALicia, MAria, Johannes och Natha men jag hittade ingenting. Det blev typ.. stressigt på något sätt :O :) Men det gjorde inte så mycket, det var ju liksom kul att bara komma ut lite och så ibland =) VI åt på Mc Donalds och MAria lyckades i alla fall hitta en svart överdragströja och en söt rosa T-shirt. =D Det var ju lite kul.

    Resten av dagen har jag varit på hundpromenad, spelat uno, pratat, skrattat, gått och lite mer ^^ Jag såg dessutom på Tv på kvällen och så var väl min dag då :D

    Åt ostpaj på kvälle, LJUVLIGT =D Maria åkte på läger och här sitter jag. :)
    TÄnkte lägga upp lite bilder från fredagen :D På fredagen så var jag med Linda och hon och jag tog ut Lola (en av våra tamråtttor ;D) i selen och hade picknick i gräset på framsidan :) Det var mycket mysigt faktiskt och superfint väder. :)

    THJINGELING!


    Lola :D


    Linda med råttan :D

     

     







     

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    True colours.

    Datum: 2009-09-17 Tid: 22:53:30 Publicerat i: Musik & Sång


    Jag älskar den här låten av någon anledning. Den är bara så fin =) sorgligt fin.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Farmtown ^^ Haircut? :D

    Datum: 2009-09-16 Tid: 23:12:04 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag var man ju tvungen att släpa sig till skolan igen då. Egentligen så var jag nog inte riktigt frisk och mådde lite si så där. Men det var ju såhär att det var dags för skolfoto! SÅnt FÅR Man ju inte missa liksom. Jag missade fotograferingen i ettan eftersom jag va sjuk och jag fick ju inte va sjuk det här året med :S Så det var bara att pallra sig till skolan och bita ihop. DEssutom så längtade jag ju efter min Linda<3 =D

    Det var rätt kul i skolan, trots blöööh-lektioner, och fotograferingen gick bra, tror jag. Efter skolan så stack jag hem till sorken (Jossan) efter typ en halvtimmes beslutsångest om vart vi skulle va ^^. Tror inte att jag behöver säga vad vi gjorde? :D Jo, kaffe och Top Model å sen så satt vi vid datan (körde Farmtown X'D), övade lite på Jossans musikal och snackade. Mysigt var det och vi bestämde även att vi skulle till stan å shoppa på lördag :D JIPPIE!

    Har även beställt tid för klippning, nästa onsdag klockan tio över sju. Väldigt sent tycker jag men nu är det i alla fall bestämt, efter ca 4 veckors krångel! X'D GE FÖRSLAG PÅ HUR JAG SKA KLIPPA MIG! :D NEED FÖRSLAG!



    Jossan på mitt pyjamas/födelsedags-party ;D



    Såhär ser mitt hår ut nu, ge förslag på klippning! ^^
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    FRÅGESTUND =)

    Datum: 2009-09-15 Tid: 19:37:21 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Blev inte så himla många frågor men ska svara på de jag har fått :) Ställ gärna fler frågor! ^^

     

    Favorit affär?
    svar: Hmm.. jag vet inte riktigt men Gina Tricot är en varmt gillad affär ^^

    Vilken är din favorit färg?
    svar: Det är blå :) (gillar rosa också ^^)

    Vilka är dina favoritkakor?
    svar: Hmm.. jag gillar många olika slags kakor! "Oreo kex" som de kallas är en av dem! Men egentligen så är det nog hemmagjorda som är bäst. Typ, chocolate chip cookies! ^^

    Favorit blogg?
    svar: Har nog ingen riktig favoritblogg, men gillar syrrans --> www.mharya.blogg.se

    Favorit film?
    svar: Det finns många filmer som jag gillar och eftersom jag har sett så många är det svårt att säga! :D Men jag gillar Speed, Zorro, Transformers ^^, The Pacifier, Pirets of the Caribbean, Transporter, A walk to remember, Titanic och en massa mer som jag inte kommer ihåg namnet på :o

    Hur ser din myskväll ut när du är bänkad framför tvn?
    svar: Med en stor skål ostbågar, ett fat med kakor och en riktigt bra film ^^ Gärna med vänner.

    Varför började du blogga?
    svar: För att jag älskar att skriva, vill göra nåt mer mina bilder osv.

    Hur länge har du bloggat?
    Svar: Jag kommer faktiskt inte ihåg ;O Några år. Började nog förra året föresten tror jag.

    Vem är din favorit kändis?
    svar: Jensen Ackles (och Johnny Depp, Jason Statham, Jared PAdalecki, Bruno Heller och fler ^^)

    Favorit godis?
    svar: Äter ju inte godis men annars är det C-H-O-K-L-A-D :D

    Vad vill du göra om 10år?
    Svar: Det vet jag faktiskt inte. Jag vill bo tillsammans med någon jag älskar, ha några fina barn och ett jobb där jag trivs. Men jag vill fortfarande ha kul och åka ut på äventyr =D

    SKRIV FLER FRÅGOR :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Helg-foton =D

    Datum: 2009-09-14 Tid: 21:26:13 Publicerat i: Foto/Fotobomber

    I helgen så åkte vi som sagt ut med husvagnen. Vi campade i Söderköping och hade det riktigt mysigt. Mormor var också med med sin husvagn :) SJälvklart så blev jag sjuk redan på fredagen men det gjorde inte så mycket. HAde varit halvsjuk hela veckan å bara väntat på att det skulle bryta ut och så SJÄLVKLART så kommer det på fredag-kväll X'D SNacka om surt alltså! ^^ Hehe.. men sånt får man väl stå ut med antar jag. :) Idag (måndag) har jag i alla fall varit hemma från skolan och kommer anatgligen att vara det även i morrn.

    Fredag: Vi gjorde inte så mycket, vi kom fram, vi parkerade husvagnen, åt mat och myste.

    Lördag: Började med att vi gick ut på Medeltida-marknaden :D MYCKET roligt! Fanns hur mycket som helst att titta på och detvar mycket intressant. :) VI bakade bröd på medeltida sätt, Maria shoppade en mössa och Nathalie några piercingar, vi åt mat och hade det mycket trevligt. DEssutom så betsällde vi biljetter till Riddarspelet och Eldshowen senare på kvällen :)

    Däremellan så åkte vi hem och slappade men klockan fem så åkte jag, Mamma och Maria iväg för tat kolla på riddartorneringen. Det var mycket roligt! Det onda mot det goda och jag blev kär i flera hästar. Dock så tyckte jag att den "onde" kunde ha låtit LIITE mer ondskefull X'D Haha, han lät typ snällast av alla!

    EN av de läskiga elaka gick typ bredvid publiken å en massa. Han såg att Maria fotade och gick fram å typ tog henne i örat ^^ hihi (på skoj alltså ^^) å sen så vände han sig mot mig å typ satte handen om min hals (aslöst ^^) å sa typ: Inte fotografera mer! hehe med en onskefull röst X'D Haha. Jag vart typ lite rädd å bara "eeeeeh" å knuffade undan handen X'D hihi. När han sedan gick sin andra runda så försökte jag titta bort men då log han till oss. :) Hihi. läskigt värre.   Men det var mycket kul och självklart så vann de goda :)

    På kvällen ungefär halv tio så gick vi på eldshowen (var för mörkt för bilder :() som var typ som en liten teater! Mycket roligt. VI hade med oss Nellie. Det gick bra men fy sjutton hur folk är! Vi hade typ satt oss ganska långt fram så att vi typ såg lite. Å sen så kommer det en typ ung gubbe som typ trampar på Nellie. Pappa: "Ursäkta men det är faktiskt en hund här!" och den där gubben bara pekar på att han ska fram å så sätter han sig PRECIS FRAMFÖR mig så att jag inte kan röra på benen och inte kan se något! Så himla taskigt! Han typ låtsades att han inte kunde prata men sen så gjorde han det minsann!

    Förutom att folk bar sig superilla åt så var det rikigt kul att gå på eldshow. Har aldrig varit på något liknande och även om det var ganska svårt att hänga med i "handlingen" så var det väldigt intressant =) SYnd att jag inte har några bilder.

    När showen var slut så gick vi hem och så var det inte så mycket mer.

    Söndag: Vi vaknade och slappade ^^ Hehe. Typ gjorde inte så himla mycket, åt mat och så packade vi ihop på eftermiddagen och åkte hem :)

    EN LYCKADE HELG! ^^


    En gata som vi gick på. ÄLSKAR Söderköping, med gamla hus och smala gator. :D Speciellt coolt på den här medeltida-dagen! ^^ Facklor och kluvna-eld-stubbar stod överallt :) Mycket fint och härlig doft av vedbrasa :)



    De här va coola! ^^




    Här bakar Natha och MAria bröööd ^^


    Man skulle ha på honung och smör. :D MMMMMMMMMMMMM!


    Dyng-gott! ^^


    Även min snygge bror bakade bröd. HAns blev superbra! :D Bäst av dem.




    Gillar denna bilden på mormor<3 Å så lilla Nellie<3


    Haha x'D samlade på rad! ^^




    Haha, kolla in deras miner! ^^  | Natha tyckter att vi skulle fotas framför den fina busken. Men vi var tvungna att huka oss så att vi inte skulle få med den fula bakgrunden x'D Resultatet blev att det ser ut com om vi sitter å skiter eller nåt. å jag vet inte va sjuttoon ja gör för min x'D HHOHO. å Johannes hoppade fram ^^


    DEn här fina rosen köpte Natha för 10kr. DEn la hon och Johannes på morfars grav..


    Sedan kommer bilder från torneringen då. Typ De onda har tagit över landet men den rättmätige kungen ställer upp till strid för att återta sitt kungarike. Nu ska de tävla i olika grenar om kungariket =D Här kommer den förste onde ryttaren in!




    Ni fattar inte hur himla läskig han kunde se ut! Hans blick var dödande! x'D Dock så ser han snäll ut på bilderna. Det var han som tog Maria i örat och mig om halsen ^^ Hihi. Men seddan log han ju åt oss. HAn spelade mycket bra! ^^






    Här är bilder på alla de onda riddarna ^^ Hittade aldrig de goda :(


    HAha en bild på en såndär brinnande stubbe ^^ Precis innan Eldshowen!


    SÖta MAria i sin fina nya mössa =D


    Campingen låg precis intill Göta Kanal och det var MYCKET fint =)


    HAha avslutar med en bild på Nellie X'D Hon blev tvungen att bada efter att ha rullat sig i koskit! ^^

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Bakardag med Sandra (förra veckan, torsdag)

    Datum: 2009-09-14 Tid: 19:24:48 Publicerat i: Bakning & Recept
    I torsdag så var jag ju med Sandra som sagt och vi bakade en mycket god kaka. =) Tänkte bara lägga in lite smarriga bilder på det! :D Hehe, så här kommer dem!


    HAHA X'D Hon ser helt drogad ut stackaren. Men gott vare tydligen :) Sandra är RIKTIGT snygg btw, även om bilden kanske inte visar upp hennes starkaste sida<3 =D


    Först så bakade men själva botten. Sedan hällde man på den smarriga kokos-toscan! ^^
    (oj de här såg konstigt ut men så fåre bli X'D)


    Sedan satte man in kakan i ugnan i ca 10min till =D Här är resultatet.


    Den blev kladdig och god. Tips! Frys in den i typ ett dygn & ät den sedan utan att tina. SUPERGOTT!


    Hihi vet inte vad Sandra gör här? Kanske försökte hon ta en egobild men hade för mycket zoom? :D FIna ögon har hon iaf<3 :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Home sick ;)

    Datum: 2009-09-13 Tid: 22:06:38 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Smakprov på bilderna som läggs upp i  morrn ^^ hihi.


    Nu är jag alltså hemma :) + att jag är sjuk. Kommer därför inte att lägga upp några bilder idag. Kan nog göra det i morgon istället. MEn jag kan säga att jag har haft det riktigt roligt. Mer får jag helt enkelt skriva i morgon.

    I morgon kommer jag att svara på de frågor som ni ställt till frågestunden. Har du någon fråga så skriv den gärna nu! ^^ =D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    BYE BYE :D

    Datum: 2009-09-11 Tid: 15:49:19 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Nu sticker jag iväg med husvagnen till Söderköping. =D Är borta hela helgen så det blir inget bloggande. SES!

    (Glöm inte min frågestund längre ner ;D SKriv en fråga!)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Baka baka liten kaka.

    Datum: 2009-09-10 Tid: 23:31:59 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag var jag med Sandra trots att jag gick hem från skolan sista lektionen på grund av så himla ont i ryggen. Det är skitjobbigt jue. =/ Men det var mycket roligt att vara med Sandra. VI bestämde oss snabtb för att vara VÄLDIGT onyttiga men SUPERGODA X'D Det fick bli (HAha snodde Lindas ideé =D) choklad-kokostoscakaka. EXTREMT gott och EXTREMT onyttigt. Men idag tyckte vi att vi faktiskt förtjänade det! =D


    Älskar verkligen cupcakes! En sån här stor skulle jag gärna hugga tänderna i (A)

    Vi åt vår jummiga kaka och såg på TV, How I met Your Mother bland annat. Sedan så skulle jag tydligen iväg till vår lilla Tjejgrupp å så i kyrkan klockan sju så jag fick ta farväl av min söta Sandra, sätta på mig moppehjälmen och brassa iväg med kyrkan till mina andra vänner. =D Det var mysigt och sedan stack jag hem för att se på idol, som jag älskar ;D



    Kanske ska man köpa en cupcake-mössa? :D

    Hade tagit en hel del bilder fårn bakningen och grejor men nu blev det så sent att jag inte orkar ladda ut kameran, än mindra ladda upp dem här på bloggen, men kanske hinner jag göra det i morrn. :D Fast i morgon så sticker jag på semester till Kolmården =D SKa bli skitskojigt! Så om ni undrar vart jag tagit vägen så vet ni.
    GODNATT!

    p.s FORTSÄTT STÄLLA FRÅGOR TILL MIN FRÅGESTUND (inlägget nedan)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Frågestund.

    Datum: 2009-09-09 Tid: 21:45:22 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag så v ar jag i skolan. Var riktigt duktig och klarade av att fixa massa saker på programeringen, utan hjälp, och det blev jag stolt över ^^ Hihi.. Resten av skoldagen så busade jag typ med Linda =)

    Efter skolan så var jag med Jossan. Vi gick hem till henne, drack kaffe och åt bullar samtidigt soom vi tittade på en massa makeovers från top model på datorn =D Hehe. det var roligt! VI hann prata en massa och så också, och det var ju lite kul det med. Jah.. sedan gjorde vi inte så mycket mer. :)

    Tänkte faktiskt ha en liten frågestund eller något sånt. Bara för att det är kul och så. FÅr se om NÅGON har nån fråga eller inte. :) Hur som helst.

    FRÅGESTUND: STÄLL DIN FRÅGA HÄR GENOM ATT KOMMENTERA INLÄGGET ;D
    (svarar inte på frågor som jag inte vill svara på ^^)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Superlångt inlägg.

    Datum: 2009-09-07 Tid: 22:25:56 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag red jag, busade med Linda, tråkade i skolan, gick hem, bakade scones, såg på tv, målade naglarna, datade, badade, åt rödspätta, msn, drack te, åt kaka, busade med MAria, satt vid datan å.... nu ska jag sova :D

    GOD NATT!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Lördags shopping ;D

    Datum: 2009-09-06 Tid: 19:42:25 Publicerat i: Mode & Shopping
    Idag så var jag alltså i stan tillsammans med mamma och Maria. Det var mycket skojigt :) Jag shoppade två saker. Kommer att lägga in bilder på det snart. Dessutom så köpte vi världens godaste glass, som vanligt, på Maxi och åkte till djuraffären för att köpa saker till Marias råttor. EN tripp till Mc Donalds blev det också ^^ Nej nu tänkte jag lägga upp lite bilder =D


    Första saken jag köpte: Jag i min nya tröja från JC 199:- Håret är verkligen blääh just nu.. Längst ner är det som svinto.. USCH >.< :)


    Haha, jag å MAria lekte framför kameran. värsta fjolliga bilderna tog vi ^^ Haha X'D hello I am blonde X'3


    Maria blev självklart lika söt på varenda bild >.< :D Hihi


    Vi ÄR faktiskt lite lika X'D


    Andra saken jag köpte: True Color Minerals foundation i färgen golden beige för 139:- på Kicks.


    Lekfoto där man kan se min franska manikyr jag gjorde i fredags också ^^ Dne blev INTE så lyckad X'D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Shop-pa ^^

    Datum: 2009-09-06 Tid: 16:15:26 Publicerat i: Mode & Shopping
    Idag har jag varit och shoppat. :D Lägger in lite bilder och så sen på mina kap ^^ Haha! =)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Bedtime =)

    Datum: 2009-09-06 Tid: 00:09:30 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Idag skulle jag ha åkt till stan med Jossan men eftersom hon är sjuk och jag själv är lite sådär halvsjuk så ville jah inte ta risken att bli smittad. :) Jag blir ju så himla lätt sjuk av någon anledning och halsont är verkligen inte kul. Så idag fick jag vara hemma istället.

    Såg nyss på "Män som hatar kvinnor" och den var väl helt okej. Helt klart den bästa svenska film jag sett, och jag har knappt sätt några alls X'D för jag hatar svenskafilmer/serier. Haha. Men den var helt okej. ^^ Kanske ska åka till stan i morgon istället. Det skulle behövas. Får se hur det blir. Men nu säger jag God Natt!

    GONATT! ^^

    Fråga: Vilken av dessa sängar skulle du välja? :)

















    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    In need a haircut!

    Datum: 2009-09-05 Tid: 13:28:15 Publicerat i: Skönhet
    Åh jag behöver verkligen klippa mig. Mina toppar är superslitna och känns nästan lite som svinto ibland! :P Kan ju beror på att jag inte klipper mig särskilt ofta.. :) Men får ta och göra den nu snart. :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Fredagkväll.

    Datum: 2009-09-05 Tid: 13:16:48 Publicerat i: Hanna har ordet
    Cafébussen och skolfest.. Inget var riktigt som jag trodde eller hade tänkt mig. SKolfesten var inget jag gick på, vill inte gå på det och kommer aldrig att göra det heller! SKolfesten är till för gymnasiebarn (ah precis, BARN) i en sumpig äcklig lokal där man ska dricka hur mycket som helst medan musik dånar i öronen. Det är min uppfattning av vad skolfesterna handlar om. Låter det kul? NEJ! Som sagt, kommer aldrig att gå på en sådan skolfest.

    Hur var då Cafébussen? Den var väldigt eftertraktad och det öste in folk. I början var det lite kul. Det kom en massa folk som man kände igen men som självklart var en hel del alkoholpåverkade. De var ganska snälla, fnittriga och lite fjolliga.. :P Det var inte JAG som fick skämmas, nej de fick de stå för. VI bjöd in folk på bullar, kaffe eller saft. Många tyckte om det och några ville faktiskt vara seriösa och prata och fråga oss om saker. MEn tyvärr så finns det ju även en hel del annat folk som bara larvar sig osv.



    Jag tycket att det var mycket intressant att vara med. Om jag tänker dricka någon gång? NEJ, innan den här kvällen så har jag ju aldrig druckit och aldrig tänkt göra det heller men jag kan säga att den här kvällen övertygade mig ÄNNU MER! Jag har aldrig varit i närkontakt med en massa fulla personer. Ingen i min familj dricker och så.. och det är skönt. Jag fattar inte hur folk kan köpa ut åt sina barn!

    Om föräldrar till barn som man misstänker dricker alkohol skulle gå ner på centrum en sådan här kväll så skulle nog många av dem bli oerhört förvånade och skrajja över hur deras barn egentligen är. HUR VÅGAR FÖRÄLDRAR SLÄPPA IVÄG SINA BARN TILL SÅDANA FESTER? :O VIssa blir så fulla att de spyr, slår sönder flaskor (och skadar sig själv på köpet), dunkar huvudet i marken och är alldeles borta. Varför håller ingen koll på dem? Det är ju fruktansvärt. Ett litet felsteg kan leda till döden. Det är ju så himla hemskt. FÖRÄLDRAR, TA ANSVAR FÖR ERA BARN! Det är i alla fall vad jag tycker.

    Folk tycker att det är såå "coola" när de dricker. Om man inte dricker så är man en tönt och har inget kul. Det är vad folk tror. Men jag fattar inte att folk inte kan förstå hur himla feeel de har! Det var minsann inte jag som fick skämmas. Man kan ha kul utan alkohol som förstör ens kropp och sinnen..

    TRor att alla har förstått vad jag vill få ut av det här. Jag klandrar inte de föräldrar som inte har någon aning om vad deras barn egentligen håller på med, men jag tycker att det borde hålla lite bättre koll ändå. Det är ju för sjutton mindreåriga som springer omkring där >.<

    Café-bussen var väl okej. Jag tyckte att det skulle ha funnits bättre ordningshållande vuxna för det var ju liksom ingen som höll koll på läget utan lät bara folk hålla på i bussen å grejor. De skulle ju liksom se till att man sköter sig i bussen i alla fall! Vad har Café-bussen annars för syfte? Däremot så tror jag att Café-bussen kan utvecklas till något bättre. Där ungdomar kan komma in och ta det lite lugnt, snacka och se att man inte måste dricka osv. Men för att det ska fungera så måste vi ha lite mer ansvarsfulla ledare :) Dessutom så var vi inte så många i bussen så det kanske var lite svårt. Tycker att Andreas och Jo-Anna skulle ha varit med. De hade nog sett till att det var ordning och reda ^^

    Så hur ska jag avsluta detta? Det var en intressant kväll, lite otäck, lite rolig, och jag lärde mig mycket. Café-bussen är en mycket bra idé men som behöver bearbetas lite (enligt mig). Jag tycker att föräldrar borde ha bättre koll på sina barn och jag tycker att man inte ska dricka (drick åtminstone med måtta liksom :S). Så. Det är nog min slutsats.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Café-bussen.

    Datum: 2009-09-04 Tid: 16:47:27 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag är det äntligen fredag. Jag bara ÄLSKAR fredagar! :D Nu ska jag snart iväg till min gode vän Sandra. Vi ska va och sedan vid halv åtta så ska vi sticka  till Missionkyrkan för att vara med på "Café-bussen". Det ska blir lite roligt. Har aldrig varit med på den förut och det är en buss som vi ställer på centrum (arrangerat av kyrkan :D) fär kristna ungdomar finns som man kan prata med och grejjjor. IDag är ju skolfesten och så är det ju en massa fulla perosner där och så.. så jag ska vara med å typ.. prata med de som vill prata, bjuda på fika, visa att jag inte dricker osv. =) Får se vad som händer, blir nog kul.

    BYE BYE!


    Så här ser bussen ut...................neeh skojja bara! ^^

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Vad jag verkligen gör i skolan :)

    Datum: 2009-09-03 Tid: 19:54:03 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Tänkte lägga in tre bilder som beskriver vad jag å Linda gör i skolan X'D



    Den här fina kreationen  skapade jag och Linda tillsammans på fysiken ^^


    Åh den här gjorde vi på Mattelektionen ^^ Hihi. Jag ville döpa den till Hubba men det ville inte Linda. Men vi kan kalla den det ändå! :) *blinka*


    Det här gjorde jag ALLDELES själv *stoolt* Bara min syrra kommer fatta X'D hihi!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Utan dig blir hösten för alltid kvar..

    Datum: 2009-09-03 Tid: 17:10:00 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Jaah. vad finns det att skriva egentligen? De senaste dagarna har jag bara tråkat och grejjat och det är ju inte särskilt kul att skriva om. Maria har inga batterier i kameran så fota och lägga in bilder kan jag ju inte heller göra. *suck*

    Det regnar ute och jag kan känna i luften att nu har hösten kommit. Inga långa, varma sommarnätter ute i trädgården och inga fler barfotaspring i ljummet gräs och hett vatten. Nu kommer mörkret.. usch.. :( Jag vill ju ha sol å sommar. Sommaren bara försvann, hux flux. Men så äre. Visserligen så gillar jag ju egentligen hösten. Jag älskar de färgranna träden, de virvlande vindarna och de fallande löven. Det är mysigt. Men jag gillar inte mörkret! Det gör en bara lessen. :P NEj sol och sommar ska det vara! Då mår jag som bäst. 

    Någon mer som saknar sommarn? =) 

     
    Modell: Maria C  (www.mharya.blogg.se)  |   Fotograf: Hanna C
    Avslutar med ett superfint foto på min syster. Det är nog mitt favvo foto på henne kan jag tänka mig =)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Säsongsstart: The Mentalist.

    Datum: 2009-09-01 Tid: 22:47:40 Publicerat i: Film & Böcker


    Ja nu så har "The Mentalist" äntligen börjat igen. Jag har verkligen sett fram emot det då jag älskar serien. Den är rolig, intressant, spännande och har det mesta som gör en serie sevärd. För er som gillar "polis"-serier som är lite annorlunda så är detta en superbra serie att kolla på! Dessutom så spelar Bruno Heller superbra och man fallar lätt för hans charm ^^ Kanske därför serien är så bra?

    Det är alltså andra säsongen så det har ju hänt lite, men det är jättelätt att hänga med i handlingen ändå. Detta är en, enligt mig, varmt rekomenderad serie som går på trean klockan 21.00 på tisdagar. Prova och se! :D

    Nån mer som gillar den? :)

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Vad-har-jag-gjort-idag-inlägg.

    Datum: 2009-09-01 Tid: 22:39:50 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag har det varit en helt okej dag. Ingen skola, bara körning med hästarna ute i skogen :) Mycket skojigt! Jag går nämligen en hästprofil på gymnasiet som gör att jag får rida en gång i veckan, teori en gång i veckan och så får jag åka och köra nordsvenskar i skogen ca två gånger per termin. Det är verkligen superroligt och det känns verkligen som om vi börjar komma någonstans nu!

    Som vanligt *suck*, så glömde jag ju att ta med mig kameran :( Verkligen synd, särskilt den här gången för den här gången hade vi nämligen med oss, inte ett, utan två små nordsvensk-föl! ^^ Guud, va söta de är! =D Vill bara gosa med dem. Hehe. Jag lyckades ta mig igenom dagen utan alltför många olyckor och det var roligt att äntligen få börja köra vagn. Haha, men kan berätta att lilla Linda gjorde en liten skruttibangbang-snubbel när vi tomkörde ^^ Man hörde ett "wooo-uuuuh" och så såg jag att hon nästan fallit omkull, hade fallit omkull X'D Men det gick ju bara ändå.

    Som sagt, det var skojigt. Hemma har jag inte gjort så jättemycket. SKittrött efter den långa dagen och så fick jag ju gå hem också, i värmen.. Så resten av dagen spenderade jag.. öhm.. lite överallt i huset och gjorde en del läxor. SKitintressant eller hur?

    Aja, det får vara dagens "vad-har-jag-gjort-idag-inlägg".
    BYE BYE!


    En bild på ett föl hos min kompis Anna (inte de hästar vi va hos idag. :)
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.