• Bloggtips
  • Kategorier
  • Design
  • Hanna Carlsson
  • CRAZY DAG!

    Datum: 2010-09-25 Tid: 01:31:08 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Idag har det varit en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG dag. På ett positivt sätt! Vaknade upp med ryggont och magvärk så var lite skeptisk till om det skulle kunna bli en bra dag, men jag var samtidigt väldigt taggad inför spex-skolfotot vi skulle ta på förmiddagen. Hela kvällen igår gick åt till att packa ner saker jag skulle ha på mig idag på fotot. Jag ville ju inte heller direkt glömma något. Temat blev "lättklädda i labbrockar". Så alla hade labbrockar på sig å typ bara ben och så. Blev lite annat smått å gott på bilden också men orkar inte förklara allt. Jag skulle få spela den "smarta snyggningen" i klassen med lysande, klarrött läppstift, sotade ögon och läsglasögon långt ner på näsan. Kan tala om att jag fick en ganska bitchig min på fotot, fast det var ju iof meningen xD Tror att det blev rätt bra. Har tyvärr inga foton på det hela just nu, men ska försöka fixa så att ni kan få se några i alla fall.

    Vad tycker du om röda läppar? Hot or not? Skulle du kunna tänkas ha det seriöst? X)

    Efter klassfotot hade vi Bip-test på gympan, något jag fasat över under en lång tid. Det gick dock bättre än jag hoppats och för att inte må bra är jag ändå ganska nöjd. Som man brukar säga, det kan bara bli bättre. Efter Bip-test var det lunch (äcklig taco-buffé) och sen fysik.

    Kl fem över ett rusade jag in i Jossans öppna famn<3 Haha, nejmen vi hade bestämt att vi skulle vara idag och eftersom vi slutade samtidigt så gick vi direkt hem till Jossan tillsammans. Hos henne lagade vi hemmagjord Macaroni-Cheese som blev mycket mer lyckad än förra gången. Blev dock lite illamående efteråt. Eftersom vi båda verkade vara väldigt sega i huvudet och trötta så slappade vi som vanligt framför tv under en massa härligt snack. Blev dessutom lite kaffe å ROSENBRÖD (inte vetebulle, Jossan) till efterrätt och Top Model såklart.



    Rosenbröd är faktiskt väldigt gott, kanske borde lägga upp recept? X)

    Blev en lång diskussion om vem jag skulle klä ut mig till i morgon. Josefin fyllde ju nämligen 18år den 21augusti och nu har jag bjudit henne på kalas hemma hos henne i morron xD Så äntligen blir det av och vi träffas en massa vänner, utklädda, för att ha en superskoj. Det är maskeradfest så då måste man ju självklart vara utklädd. Alla hade bestämt sig men jag hade verkligen ingen aning om vem jag skulle vara. Tillsist kom vi på den perfekta ikonen: LADY GAGA! Så nu har jag planerat en massa och tror att det blir riktigt bra. Ser verkligen fram till festen!


    Ska man satsa på köttklänning i morron kanske? ;)

    Kl sju hämtade pappa hem mig eftersom det var dags att äta grillat med mormor framför tv. Väldigt gott och det är ju alltid mysigt att sitta framför tv med föräldrarna och mormor och se på Postkodsmiljonären xD Hihi, min mormor är bäst<3 Fick också en liten mysstund på en madrass framför tv med en glassbunke i knäet och en pepsi i handen medan filmen "Wild Wild West" rullade på tv-skärmen. Blev dock inte så jättemycket kollat eftersom Jossan och Sandra sms:ade mig en halvtimme efter filmens början och tyckte att jag skulle hänga med ut. Jag sa ja.

    Sandra hade stora planer. Grädde, ägg, mjöl, bönor på burk och tomatkross packades ner i påsar innan vi gav oss ner till en gräsplätt utanför mitt område. Väl där hade vi krig med alla dessa saker. Så himla roligt! Lyckades träffa Sandra med ett ägg mitt i huvudet på jättelångt avstånd! Stackaren får säkert en bula!^^ Sedan lite mjöl på det och så var vi vita som snögubbar! Vi hade verkligen superkul och såg ut som monster när vi var färdiga. (Som tur är tog jag faktiskt med mig kameran men måste rådfråga med mina vänner om de tillåts läggas in ^^) Måste verkligen göras om! Efter kriget vilade vi oss lite med att sitta på en stock och sjunga förskräckligt vackra låtar. Gärna så att alla sjöng olika låtar samtidigt. Avslutningen fick bli att snurra, medan vi kollade upp i himlen, ända tills man föll omkull. Jag vann. Och jag skämde ut mig mest för jag stod ensam kvar och snurrade när en människa gick förbi, märkte ingentingt. Han/Hon trodde nog att jag var en drogpåverkad alkolist som spårat ur.. men jag bryr mig inte för det var så himla kul! Sandra & Jossan, ni måste bara veta att ni är bäst<3 Love ya!


    Jag ÄLSKAR att snurra!!
    Som sagt, lång dag = mycket ord = långa & många meningar = långt inlägg xD Får se när det kommer lite foton. Blir antagligen foton från Jossans maskeradfest i morgon. Hoppas det är något ni ser fram emot, för det gör jag.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Love your enemies

    Datum: 2010-09-22 Tid: 23:43:11 Publicerat i: Hanna har ordet


    Kom nyss hem från en härlig kvällspromenad såhär fram mot 11. Kände för att kyla av mig lite och andas frisk luft med endast hunden som sällskap. Riktigt mysigt faktiskt. Fast fick minsann skicka ett par sms om att jag fortfarande levde till mamma under tiden xD Hon tycker INTE om att jag går ut själv i mörkret, och det är ju iof förståeligt så som det är nuförtiden. Jag tycker ärligt talat att det är sjukt att föräldar släpper ut sina barn att gå hem ensamma i mörkret om nätterna. Med sällskap är det ju okej, men att gå ensam.. ingen bra ide! Samtidigt är det ju hemskt att vi faktiskt ens ska behöva vara rädda för att gå ensamma om nätterna eller till och med dagarna. Borde inte vi alla få känna oss trygga?

    Jag fattar inte riktigt vad som händer i Finspång. Det tycks ha blivit de kriminellas hemstad trots att det är så litet. En knivhuggen nere på centrum, stackars flickor våldtagna, killar nedslagna, människor avdäckade, ännu en kille knivhuggen i magen, en annan kille ihjälskjuten och en föredetta Finspångsbo försvunnen och hittad död. Dessutom känner jag ett par som nyligen blev vittne till en brutal misshandel. Det är ju fruktansvärt! SD kommer in i riksdagen... Vad händer med världen egentligen? All denna ondska.. Jag blir rädd bara jag tänker på det.

    Jag förstår liksom inte grejen med att skada andra. Vad vinner man på det? Är ju inte direkt kul att se nån lida? Dessutom förstör man ju bara sitt eget liv. Jag menar: hur svårt är det egentligen att avstå från att göra någon annan fysiskt illa? Alla NORMALA människor förstår väl att man inte bara går omkring och slår/skjuter/knivhugger/mördar folk så fort man blir arg? Men eftersom det händer allt oftare.. Försöker man vara cool eller? Visa vem som bestämmer? Eller slår det helt enkelt slint i skallen?

    Det finns nog av olyckor och elände här i världen utan att vi människor skadar varandra på olika sätt. Finns det inte viktigare saker att göra än att bara förstöra varandras liv? Nu menar jag inte bara att skada sina medmänniskor fysiskt utan också mentalt. Vi sårar varandra med ord och gester. Det är illa det med. Jo sanningen är ju att mental misshandel ibland till och med kan vara mycket värre än att bli slagen.

    Jag tror att vi alla måste stanna upp och tänka efter lite mer innan vi gör eller säger vissa saker. Det är så lätt att låta den där dumma, säkert också meningslösa, kommentaren slippa ut och såra någon. Men tänk vad mycket smärta vi skulle kunna bespara oss själva och andra om vi bara stoppade lite tidigare. Nu säger jag inte att jag är perfekt och aldrig gör något sådant, för det gör jag. Jag måste också börja tänka ännu mer..

    Alla människor tycks ha "fiender", människor som vi helt enkelt väljer att hata och ogillar så mycket att vi blänger på dem varje gång de går förbi eller tänker/snackar en massa skit om dem. Och ja det är väldigt svårt att gilla ALLA människor, men jag vill bara upplysa om en sak, Jesus sa: Älska era fiender. Vet ni varför? Jo för om vi älskar människor som redan älskar oss tillbaka, ska vi då få belöning för det? Hur ska vi kunna bryta den där onda cirkeln med "fiender" om vi inte börjar älska dem istället för att fortsätta ogilla dem?

    Matteus: 5:43-48
    Men jag säger: Älska era fiender! Be för dem som förföljer er! Då visar ni att ni verkligen är barn till er Far i himlen. För han låter solen skina på både onda och goda och låter det regna över både rättfärdiga och orättfärdiga. Vad är det för märkvärdigt med att bara älska dem som älskar er? Till och med brottslingar gör ju det. Om ni bara hälsar på dem som hälsar på er, vad är det för märkvärdigt med det? Till och med den som inte känner Gud gör ju det. Ni ska vara fullkomliga liksom er Far i himlen är fullkomlig."

    Med hjälp av att älska våra fiender kan vi bekämpa det onda med det goda. Jag låter bibelordet tala för sig själv. Tack för mig

    Det här var inget direkt planerat att skriva utan bara nåt som kom upp i mina tankar precis nyss. Så särskilt genomarbetat är det inte.
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    The Military-style (lite iaf? X)

    Datum: 2010-09-19 Tid: 23:54:43 Publicerat i: Mode & Shopping

    Eftersom jag inte heller denna dag orkade göra mig något vidare snygg inför fotningen så får ni stå ut med håret i hela ansiktet å mitt trötta uttryck. Hur som helst så är det jackan jag ville visa ;)

    Från Cubus X)


    Helgen har, liksom resten av veckan, gått otroligt fort. Nu är det söndag kväll, halv 12, och jag försöker ladda om inför ännu en skolvecka med matteprov, läxförhör och andra jobbigheter. Fredagen tillbringade jag med Jossan, Sandra och Alicia. Efter skolan så drog jag och Jossan hem till henne för att laga macaronicheese som blev mycket god. Därefter satte vi oss framför tv och smaskade i oss maten. Blev även lite kaffe och bulle. Sandra kom perfekt till fikat och så satt vi ännu ett tag framför tv. Jag tröttnade dock när vi suttit där ett bra tag och lyckades efter 45min tjat få med med de andra ut på en promenad.

     

    Så gick vi en bit uppe vid nyhem och stannade till på skolgården för att gunga lite (A) Sedan hoppade vi från rutsch-kanan( hur det nu än stavas?) och hittade på lite andra hyss. Jag hoppas bara att inte skolans övervakningskameror såg oss (A) haha XD nej så busiga va vi inte. På kvällen blev det Idol och Legend of the Seeker med min familj, Natha och Jessica :D Blev riktigt mysigt faktiskt.

     

    I lördags blev det ÄNTLIGEN stan med Jossan! Vi har försökt åka till stan tillsammans sedan tidernas begynnelse (ett par veckor sedan) typ.. men det har inte blivit av. Men igår skulle Jossans familj åka in och så blev jag medbjuden. Blev en himla massa spring i affärer men INGEN hittade något vettigt att köpa. Jag var egentligen ute efter en höstjacka men ingenting fann jag. När vi tillsist pausade vid McDonalds med en varsin hamburgare i handen så började vi alla att ge upp hoppet. Det var bara lilla Alicia som hittat en tröja. Men med nyfunna krafter från milkshaken gav vi oss in i shoppingens värld igen och så kom Jossan in i Shopp-Jossan rollen och det slutade med att hon åkte hem med en hel kasse nyinköpta kläder från Monki! Jag själv lyckades hitta en snygg mörkblå tröja från Vero Moda som jag är väldigt glad över. Så vi var faktiskt ganska nöjda efter stan-turen :)

     

    På kvällen såg vi film: The Expendables, regisserad av Sylvester Stallone  (även kallad Rambo). Filmen var faktiskt bra och den innehöll alla de där kända super-biff-coola-hjältarna så som: Arnold Schwartznegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis m.m. Dock så var filmen LITE för mycket Rambo-slaffs enligt mig.

     

    Söndag: Jag var fortfarande lite missnöjd över att inte ha hittat den där jackan och Natha, Jessica, Maria och Mamma var sugna på att åka en kortis till stan. Så vi hoppade in i bilen och drog iväg. Hittade min älskade jacka ganska snabbt. The military-style kakigrön från Cubus. Jag är mycket nöjd! Efter lite mer fönstershoppning och en varsin glass från Lindahls café så åkte vi till Citygross och sedan hem. Resten av dagen fick gå åt till en hästprofilsuppgift, lite kaffe å kaka och tillslut en film med mamma å syrran.

    Nu väntar ännu en vecka med nya överraskningar..

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Ännu ett kryss i almanackan

    Datum: 2010-09-15 Tid: 23:27:03 Publicerat i: Dikter, Tankar & Funderingar
    Så har då ännu en dag avklarats och ännu ett kryss kan sättas i almanackan.
    Jag förstår inte, torsdag i morgon? STANNA! Jag hinner inte med i den här farten! :S Det var ju liksom söndag nyss? Nu är det snart helg igen. Blir nästan rädd. Tiden rinner ut..

    Idag gick jag, som tidigare nämnts, en power-walk med Jossan i det härliga vädret. Så när jag varit hemma och ätit så drog jag på mig tennisskorna, kopplade hunden och så tog vi en lång promenad i skogen. Hunden fick springa lös medan jag och Jossan diskuterade väldigt djupa frågor/kommentarer om kristendomen. Vi är båda kristna och har religion i skolan just nu och har märkt att det kommer upp sådana idiotiska och dumma frågor/påståenden från en massa människor. Så vi diskuterade dessa, svaren är egentligen ganska enkla på de flesta av dem. Hur kan Gud ha skapat jorden på 6 dagar? Varför har inte det fredsrike Gud utlovat skapats då Jesus kom? Varför gör inte Gud något åt all ondska/krig som finns nu i världen? Vilka kommer till himlen? Hur ser det ut i himlen? Kommer djur dit? Hur är man i himlen? Hur lång tid är en evighet?

    En massa frågor, mycket intressanta att diskutera. Och tror det är viktigt att diskutera dem också för den delen. Jossan å jag tänker rätt lika så vi va överens om svaren :)

    Om du inte skulle tro på Gud och han sedan finns, då har du förlorat allt. Men om du tror på Gud och han nu inte skulle finnas, då har du inte förlorat något, bara vunnit en oerhörd trygghet och kärlek livet ut.

    Det blev en väldigt härlig promenad :D Sådär jätte "power-walkig" kanske den inte blev men den blev iaf lång och eftersom den var i terräng kom vi överens om att vi gick ner ca 5kg var under den promenaden (A) Eller hur Jossan? I morgon ska jag till skolan som vanligt, sedan tydligen hjälpa mamma med nåt i trädgården och övningsköra med pappa. Slapp dag alltså. Får se vad som mer hittas på. I helgen siktar jag nämligen in mig på en SHOPPING-RUNDA med JOSSAN ;D <3<3<3



    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Höstjacka

    Datum: 2010-09-15 Tid: 20:47:20 Publicerat i: Mode & Shopping
    Jag behöver verkligen en höstjacka. Jag "glömmer" alltid att köpa en höst/-vårjacka och struttar runt i tunna överdragströjor istället. Det är väl inte så jättesmart? Inte konstigt att jag blir sjuk så ofta! Men nu, i år ska jag försöka hitta en riktigt snygg en!


    Nåt sånt här kanske?
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Shool-dreams

    Datum: 2010-09-15 Tid: 13:29:56 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Sitter i skolan, ska ha sista lektionen snart: Kemi. Inget jag ser fram emot men det är ett måste på NV-programet X) Hade iaf psykologi precis innan och det är verkligen intressant. Snackade om drömmar och liknande och det får mig verkligen att tänka till, stordrömmare som jag är. Just nu är jag dessutom så himla trött att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst, något som antagligen inte skulle uppskattas så där jättemycket av min kemi-lärare (A) hehe. Men ska försöka hålla mig vaken och samla kraft inför min å Jossans powerwalk som vi ska ha i eftermiddag. Det blir säkert kul :) <3

    Sen får vi se vad som händer. Ska skriva något intressantare sen ;)



    woow :) Fråga inte varför det står tyska xD inte min bild (a) Den enda jag hade på min användare på skolan typ.. så.. ha liet förståelse ^^

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Maria gästbloggar :D

    Datum: 2010-09-14 Tid: 16:59:23 Publicerat i: Familj & Vänner
    WOHO! Nu gästbloggar lilla Maria (enligt Hanna är jag i alla fall kort eftersom hon är 172. Men jag är faktiskt 161!! Det ni!) här på Hannas blogg, vet att ni blir avundsjuka men så är det helt enkelt. Jag vet inIhihi 8Dte vad jag ska skriva om så jag får väl berätta om min dag eller nåt typ. Föst gick jag upp klockan 7 och var JÄTTE trött, tröttare än vanligt. Sen fick jag bråttom till skolan så jag skyndade mig dit fort som ögat. När jag kommer dit ät klockan 5 över, jag får panik och SMS:ar min kompis Erica och frågar om vi börjat. Då säger hon att hon är i musiksalen och jag ska precis gå dit när hon kommer till mig och säger "Vi sorterar noter, vad gör du här så tidigt?" SOVMORGON! Självklart, ska vi ha sovmorgon just den dagen. Erica åker bussen så hon måste vara där tidigt, så morgon slutade med att vi sorterade noter och lekte lite med alla instument. Klockan två var jag hos tandläkaren och lagade två tänder i underkäken. Först funkade inte bedövningen så jag fick dubbel dos. :( Nu har jag fläskläpp vilket Hanna tycker är jätte kul så hon mobbar mig, den elaka lilla... Hannan. Just nu sitter Hanna och spelar piano, eller nej nu tar hon på sig skorna och ska få skjuts utav broder. Hon ska till Jossan tror jag. :D Hanna ÄGER i alla fall på piano och jag tycker ni ska tjata på henne att hon ska be mig filma när hon spelar lite så hon kan lägga in det här på bloggen!!! Jag är kaksugen också, men jag kan inte äta kakor därför att 1. Jag känner ingen smak och är helt bedövad och 2. Hanna har ätit upp alla Oreokakorna. :( Hon är ond ibland, men hon är endå världens bästaste syster ska ni veta! Hon finns jämt där för mig, även om hon skrattar när jag har fläskläpp efter bedövningen. Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. :( Hanna är i alla fall snygg, interlligent och singel med gratis SMS. :D Okej, hon kanske inte ger ut sitt nummer hur som helst men aja. 
    Typ besök min blogg kanske?? :D

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    En hyllning till Disney

    Datum: 2010-09-13 Tid: 23:04:57 Publicerat i: Hanna har ordet
    Blev en väldigt lång skoldag idag. Sista lektionen var hästprofil där vi var ute i stallet till halv 5. Kom hem kanske 20 i 5 och klockan 6 var jag tvungen att dra iväg till stallet igen för att gå på en hästklinik. Visserligen ganska kul men hela dagen försvann ju åt skolaktiviteter. Kom hem vid sju. Då var det bara att äta och se på tv typ. I morgon ska jag dock va med Jossan.

    Känner att jag verkligen inte har något att skriva här just nu. Bloggtorka kallas det XD Sitter å lyssnar på disneylåtar.. Helt otroligt vad glad man blir av dem :D HAHA!

    Lyssna på disneylåtar! :D :D :D :D :D


    En av mina favoriter. Å låten "Beauty and the Beast" är otroligt fin!


    Eller min personliga favorit som barn (a) kan varenda replik utantill xD Underbart fina låtar<3
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Helgen

    Datum: 2010-09-12 Tid: 15:09:39 Publicerat i: Mode & Shopping

    Var i stan igår och shoppade. Blev en college-överdragströja från Gina Tricot (skulle egentligen inte köpa en sån eftersom jag tröttnat på dem då alla har sådana. Men så tvingade syrran å mamma mig xD) en röd T-shirt från Gina tricot, ett armband som består av flera armband från Pieces och så ett armebricke halsband (som snarare är mammas istället för mitt, men ändå X)

    På kvällen var det ungdomsmöte i kyrkan så jag, Jossan och Maria gick dit. Måste säga att han som talade var en av de bästa jag någonsin hört! Så himla intressant, lättförståeligt och kul! Helt klart värt att gå dit. Blev en härlig lördagskväll! ^^

    Snart ska man ut med Jossan och jogga lite! Får se hur det går. Tills vi hörs igen: Ha det så bra!

     

    Ser ut som et troll i håret men ni ser iaf kläderna xD









    Håret blev elektriskt av studsmattan xD HAHA

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    stjärnfall

    Datum: 2010-09-06 Tid: 23:50:05 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel

    Idag blev det en slapp dag. Sovmorgon till halv 1, sedan två lektioner innan jag slutade. Jag försöker klura ut vad jag gjorde i eftermiddags egentligen.. men jag vet seriöst inte vart dagen tog vägen xD Ägnade den åt tv, kakor, popcorn, pianospel, drömmande... jao. Blev en ganska skön eftermiddag faktiskt. Mitt i natten (eller, det var ju iaf mörkt) så tog jag, syrran och Nellie en kvällspromenad. Det var superhärligt! Kylig, frisk luft, fridfullhet i mörkret, drömmande och önsketankar... ändå tills Maria tog fram sin mobil och Ringde Bea. Där försvann min läskiga, mysiga stämning ^^ Men det blev en fin promenad ändå.

    När vi kom hem så gick jag och la mig på studsmattan och såg på stjärnorna. Drömde mig bort... långt bort härifrån i mystikens värld... jag blev så nostalgisk att jag smsade syrran att komma ut. Och där försvann friden igen ;) HAHA  Inte ens tio sekunders tystnad fick jag! Men skratt, flamms och roligheter blev det iaf och ett underbart avslut på dagen.

    Såg tre stjärnfall ikväll. Tre önskningar att gå i uppfyllelse..



    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Bröllopsfixaren Hanna

    Datum: 2010-09-05 Tid: 02:36:10 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    Kom nyss hem från Lollo och Robins bröllopsfest och kan inte säga annat än att jag är sjukt trött! Blev dock en alldeles underbar dag med mycket lycka och glädje.

    Bruden Lollo är en kompis från kyrkan som frågade oss i cellgruppen om vi kunde tänka oss att severa på hennes bröllop. Alla tackade ja och idag var det alltså Dagen med stort D. Vaknade vid 11 och så var det bara att sätta fullt fart med att göra sig i ordning inför vigseln. Jossan kom hit lite innan för att locka mitt hår så klockan två var vi båda ursnygga nere vid kyrkan innan vi åkte till Vigseln i Risinge. Vigseln var verkligen jättefin och de sjöng så fint att många ögon tårades. Louise var vacker som en prinsessa och som utgångs-musik dansade hon ut till Michaels Jacksons låt "The way you make me feel". Superhäftigt enligt mig!

    Efter vigseln blev det fullt upp för oss. Snabbt tillbaka till Baptistkyrkan (där festen skulle hållas) för att byta kläder (oh, måste bara tala om att jag hade mina klackskor för första gången idag! Min klackskos-debut! :D Och jag ramlade inte en enda gång!) och sedan dra igång med förberedelserna. Sedan höll vi igång med servering av förrätt, huvudrätt, efterätt, kaffe osv osv osv tills kl 8 då vi äntligen fick en stund ledig för att äta. Kan lova att jag var en aning hungrig. Hade nämligen bara ätit en macka på hela dagen. Efter det hjälpte vi till lite under minglet och såg till att tårtor, chokladfontän, godishörnan och allt annat var i sin ordning. Blev en del lekar och tal samt skönsång av några från kyrkan. Jag tror att det blev en väldigt fin fest för alla som kom dit och hoppas att också Lollo och Robin är nöjda. Jag hade iaf en underbar (tröttsam!) kväll i mina serveringskläder och råkade inte ut för några missöden. Som tack för att vi serverat fick vi ett varsitt presentkort till bio. Det hade jag inte alls väntat mig så blev riktigt glad! Tack Tack för det.

    Nu värker det i benen och ögonlocken är tunga så ska slänga mig i sängen för att sova nu. Var trög nog att glömma kameran hemma så blir tyvärr inga fina bilder från bröllopet. Har några på hur snygga jag å Jossan va iaf, de kommer nog i morgon. Men så länge: Godnatt!

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Fredag hela veckan

    Datum: 2010-09-04 Tid: 01:26:38 Publicerat i: Film & Böcker
    Fredag - första och enda skoldagen för mig den här veckan (snacka om fredag hela veckan XD) och måste säga att det blev en väldigt lyckad dag. Alla var typ jättetrötta efter en hel skolvecka, sen kommer jag där och känner mig hur pigg som helst typ. ^^ Först red man på morgonen och fick hästen Cheeko som är jätterolig att rida. Dessutom var det markarbete så det blev väldigt kul. Efter ridningen hade jag långt hål med lunch, sedan var det fysik (blääh) och så var skoldagen slut. Då mötte man istället Jossan vid caffan eftersom vi skulle va idag. Blev att dra hem till mig för att äta lite mat. Tror att den blev ganska ändå, eller vad säger du Jossan? Därefter ringde iaf. Fredrik eftersom vi skulle skriva in oss på körskolan idag. Efter en hel del krångel och omkringskjutsade av pappa i Finspång så blev pappren påskrivna och vi kunde stolta gå hem med en varsin blå mapp med körövnings-böcker i handen ^^

    Jossan och jag åkte sedan hem till henne eftersom Alicia skulle komma för att fira Jossan lite. Blev en del fika (med KAFFE såklart^^) och så kollade vi på Alice i underlandet. Jag tyckte faktiskt att filmen var riktigt bra, älskar iof de flesta filmer där Johnny Depp spelar. Helt klart sevärd film som jag tror gör sig bra i 3D.

    Resten av dagen har jag försökt leta fram en svart kjol och vit skjorta att ha på mig i morgon då jag ska servera. Fick tillsist låna en av Sanna så nu ser jag väl iaf skaplig ut hoppas jag. Blev ännu lite mer fika på kvällen då mormor kom på besök och tillsist såg jag filmen Eclipse med mamma och syrran. Helt klart den bästa av filmerna i Twilight-serien än så länge, men jag säger inget mer än så för jag kommer aldrig kunna sluta jämföra filmen med boken och då blir det inga positiva kommentarer. ^^


    Orkar inte skriva några recensioner om filmerna mer än kommentarerna ovan X)

    Alice in Wonderland

     

    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.

    Pannkakor med sylt

    Datum: 2010-09-02 Tid: 18:08:11 Publicerat i: Hannas Vardagsgnabbel
    OKej, inte mycket inlägg här på senaste tiden. Har varit sjuk och fantasin tycktes ta ledigt. Men nu är jag tillbaka igen och förhoppningsvis blir det lite inlägg igen. Förra helgen var jag ju som sagt hundvakt på Pomeranian Kenneln Drakedram tillsammans med min syster, Martin och Emma. Måste säga att det var roligare än vad jag förväntat mig. Hundarna är ju så OTROLIGT söta och gosiga och det var så himla nära att jag bara stoppa ner en i fickan och smet iväg. Men jag la band på mig själv och alla hundarna blev kvar. Blev en hel del WII-spelande den helgen och mycket god mat. Jag började dock bli sjuk så på söndagen var jag inte alls särskilt pigg.

    I mångdags blev jag riktigt sjuk och jag har varit hemma från skolan sedan dess och i princip inte gjort någonting. Suttit hemma framför tv och slappat med andra ord. Det har varit riktigt skönt men nu börjar jag bli sådär jobbigt rastlös och vill bara ut härifrån! Idag kunde jag iaf ta en promenad med hunden i skogen så det var väldigt uppfriskande. Blev dessutom bjuden på pannkakor av mormor och lekte med en bernen sennen-valp som var här på besök. Ikväll ska jag iväg på planering inför bröllopsserveringen jag ska hjälpa till på på lördag. Mer har jag inte att berätta just nu. Ser fram emot ridningen i morron :)

    Tack bästaste mormor för pannkakorna<3

    Tycker du om pannkakor? :D
    © Acceptera Copyrightlagen tack. All kopiering av foton och/eller text polisanmäls.